Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Ja som ich aj planoval kupit prostrednictvom kolegu v Pekingu, ale mu ich odmietli predat, lebo nie su "E" homologovane...Ach Cinania :smich: Cena bola asi 125€/kus.

Ale pokud si chces koupit svetla v Pekingu, tak prece nemuseji mit "E" homologaci. Nemusis prodejci rikat o tom, ze je chces poslat do EU. Jestli tam mas znameho, tak at si je koupi pro sebe a pak je muze v klidu poslat ne ?

Odkaz ke komentáři

Po delší době přibyla na autě nějaká úprava. Není to nic originálního, má to tady spousta z vás, ale mi se to taky líbí, tak jsem to okopíroval. Nechal jsem stříknout masku do barvy auta. Pak jsem ještě doladil znak Škoda, aby byl taky více černý. Zadní ještě nemám, ale ten tak taky upravím, vypadá to podle mě dobře. Fotky zatím z mobilu, zítra možná udělám nějaké lepší, jedeme na chatu, tak asi auto naleštím a někde v přírodě vyfotím.

Jinak už teď asi bude na auto méně času, dostali jsme stavební povolení a v pondělí přijede bagr kopat základy, takže budu mít jiné starosti... Věřím, že to bude relativně v pohodě, už se těším, až dům poroste.

post-507-1278771510_thumb.jpg

post-507-1278771525_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

O černém šípu jsem uvažoval a asi ho začerním. Toto bylo tak nějak narychlo udělané. Spíše bych chtěl nějak vyrobit znak, který mám v podpisu, ale asi by to nebylo nejjednoduší. Uvažoval jsem buď o laserovém tisku na samolepicí folii, tiskárnu na to mám a vím, že když to ještě potáhnu průhlednou folií, tak to vydrží. Ale nemám ten obrázek ve velkém rozlišení, tak bych ho musel překreslit a to moc neumím (nechtělo by se to někomu vyrobit?).

Teď jsem ten znak nafotil a zrcadlově vytiskl a nalepil na zadní stranu folie a pak jsem to vystříhl a nalepil.

Odkaz ke komentáři

To je znak, který navrhovali studenti designu v nějaké soutěži pro Škodovku a myslím, že byl na prototypu Yetiho.

Přijel jsem z chaty, moc se mi nechtělo v tom horku, ale naleštil jsem auto, tak jsem ho po té včerejší úpravě vyfotil. Mě se teď líbí moc. V plánu mám ještě větší kola a snížení ještě tak o 2-3 cm, pak už budu spokojený, ale na tyto dvě úpravy už letos nebude asi čas a peníze raději šetřím na důležitější věci.

A taky jsem dnes cestou z chaty dosáhl 20000 km, za rok a 8 dní.

post-507-1278873199_thumb.jpg

post-507-1278873211_thumb.jpg

post-507-1278873220_thumb.jpg

post-507-1278873228_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Je to blbá móda. Vždyť menší disk a větší guma je mnohem pohodlnější, taky vyšší a měkčí podvozek je pohodlnější na jízdu i na nastupování a praktičtější pro jízdu terénem i třeba pro parkování u obrubníku a ježdění do podzemních garáží. Prostě snížení a velká kola jsou na nic... Ale stejně bych chtěl snížit a 18". :P

Odkaz ke komentáři

Psal jsem to ironicky. Nedovedu si představit, že bych měl auto normálně vysoké a na 15" 195/65. Jak za někým takovým jedu, směju se těm "galuskám" a té výšce zadku., vypadá to jako koza na kuřích nožkách. :P Auto má prostě sedět na zemi a v zatáčkách se nenaklánět. Trochu té tvrdosti se dá přežít a za tu lepší ovladatelnost a tím i bezpečí to rozhodně stojí.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...