faktor22 Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Chlapi pomooooc, nikde sem tu nenašel tohle téma, snad nejsem debil a něco nepřehlíd, ale propadá se mi pedál brzdy i potom, co sem to nechal odvzdušnit, vyměnil destičky a nakonec nechal vyměnit hlavní brzdovej válec, kupoval sem pro jistotu i originál a nic. Prostě pedál je furt měkej a když dojde na ABS tak normálně brzdí ale hned jak ABS přestane pracovat, tak se propadne, když pak stojim někde v kopci a jenom trochu víc sešlápnu, tak mi sjede prakticky až na zem...Posilovač normálně dává a když na to šlápnu s nenastarovanym motorem, tak je pedál tvrdej... Neporadil byste někdo? Mam 1,6 tour 2004, najeto 80 000 Předem díky moc, sem v koncích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Jednoducha rada... vymen predni kotouce... ver mi uz jsem to zazil u trech aut... da se to poznat napr. zaskrt predni hadice do brzdicich trmenu a pedal se ti nebude propadat. stava se to kdyz se vymeni desticky a kotouce jsou KO... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
faktor22 Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Hele díky moc, zaškrtit zkusim, akorát sem počítal že když sou brzdy samostavitelný, že by se to mělo sehrát? Kolik vlastně vydrží kotouče? Nejsem žádnej závodník, dokonce dost podřazuju atp..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Nejde o to jak jezdis, ale kolik maji nalitano... Skus to zaskrtit a sam uvidis. Nej jsou kleste na svareni.. Ono jde o to ze se secte vule na new destickach a stary kotouce a cele se to potom nejak prohne a proto se zda ze se propada pedal. Ted jsem delal na jedne O I stejnou vec. Po vymene desticek se to propadlo... Zaskrtiů jsem to a tim padem jsem vyloucil abs a hlav. brzdovy valec...Dej vedet jak dopadnes... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 jestli mas v zadu kotouce tak ti neporadim,ale jestli bubny tak jsou to samostavy. Ja s tim mel problemy u tdi 2003 porad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
faktor22 Odesláno Leden 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Mam tam bubny...zkusim obojí.Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Mam tam bubny...zkusim obojí.Díky moc vycisti to a dej ty samostavy nove vcetne pruzinek nestoji to moc. ja to nechaval porad serizovat pres sroub az se mi to tam cely sesrotovalo. taky je dulezite kvalitni oblozeni. tato zavada me na O1 docela sra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášK01 Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Pokud si měnil brzdové destičky tak si stačoval píst a pokud si nepovolil odvzdušňovací ventil tak ti brzdová kapalina šla na horu do brzdového válce a otočila ti gumičky. Ono se to po čase správy samo, ale doporučoval bych se podívat na gumičky přece jsou to jen brzdy.. Cus Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Teda menil som kotuce aj platnicky na xy autach a nikdy som pri zatlacani pieatu nepovoloval odvzdusnovak,maximalne som otvoril nadrzku kvapaliny a ziadny problem nikdy nebol.v tvojom pripade by som urcite vymenil samostavy,mas vydrane hrany a klinky sa nedokazu nastavit.mal som podobny problem s bubnami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 já todle mám co mám oktu a už sem zkusil kde co a je to furt stejný bez motoru je vše o,k jak ho nastartuju a stojím na místě tak de pomalu k zemi za jízdy je to bez problémů brzdí jak šlak jakmile zastavim třeba na křižovatce a víc sešlápnu pedál de pomalů dolů už si začínám myslet že je to normální ta druhá okta co mám to nedělá a to mi mate :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 To ze ti pada pomaly az dole je urcite zly hlavny brzdovy valec.prepusta kvapalinu,ak ti teda nikde neunika.pedal musi byt tvrdy,test sa robi zosliapnutim pedalu silou na 10s,ak sa prepada valec s najvacsou pravdepodobnostou ko,ak ti teda neunika niekde inde kvapalina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 Nemusí to být pravda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 kapalina neuniká,a proč se todle děje až když natočim motor ?? bez puštěnýho motoru ten pedál nepadá už sem se stim setkal na vícero autech kámoš má stejnou oktu,stejnej motor a stejnej problém pokud je to problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 Podobne tema sa tu uz tusim tiesilo,prepac nevsimol som si ze to robi iba pri nastarovanom motore.typek vtefy vymenil komplet vsetko mozne aj nemozne a nakoniec bol vadny posilovac co pisal...myslim ze to bolo na tomto fore riesene uz davnejsie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 Bud posilovac nebo sjete kotouce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 11, 2016 Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 Má-li to ABS,korigovat přes VAG system ABS. Propadání pedálu po destičkách se děje často,nikdo neví proč,začínám věřit těm otočeným gumičkám v brzd.válci. Pořádně rozjet ( nejlépe proti zdi ) a dupnout silou na pedál,aby si to sedlo. Když si to nesedne,už to bude jedno,.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 11, 2016 Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 Sjete kotouce... uz jsem par krat resil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 12, 2016 Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 já mám nové kotouče i destičky cca 3000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 12, 2016 Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 tak potom opravdu posilovac... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.