Zeke Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím všechny, tak jsem se rozhodl nahrát taky fotky mého mazlíčka. I když toho moc ještě nemá, postupně se to vylepšuje,jak jsou jen peníze,takže opravdu pomalu. Je to O1 81 kW,do provozu 12/2000, momentálně na zimních 15'' plechách, v létě na orig. Škoda 15 alu. Kola nic moc, ale potřebuji dojezdit nové pneu a pak půjdou bílé Spidery. Úpravy: - polepena do zelena imitace carbon - rs nárazník a rs křídlo ted momentálně sundané oba díly půjdou do laku - rs řadička - rs volant OII Jinak se fotek nelekněte bylo to dnes vyfoceno na rychlo,takže je špinavá, měnil jsem volant a chtěl dát nové rádio, ale zjistil jsem,že potřebuji redukci na anténu, takže zbytek až zítra. Plánované úpravy: - snížení asi 35/35 - vrtané kotouče a sport. destičky - trysky,čip a EGR off - tempomat (kdyby jste věděli o někom ze Zlínského kraje kdo mi to udělá budu rád za vzkaz) - změna podsvícení interiéru (kdyby jste věděli o někom ze Zlínského kraje kdo mi to udělá budu rád za vzkaz) - polepit křídlo,kufr a nárazník - sedačky pravděpodobně RS - ruční brzda RS - tapec, stropnice a sloupky RS - maxidot a J-DOT - tonovaná skla - atd. Kdyby někdo měl něco z těchto dílu klidmě mi dejte vědět. Původní volant je na prodej kdyby někdo chtěl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 vypadá to zajímavě...jen by to chtělo nějakou fotku z boku a z větší dálky ať je vidět ten carbon.... na ty páté dveře folie nepůjde? odkud ze zlínska si? tempomat není problém.. a bela to chce do vertikálu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Fotky byly na rychlo, později to nafotím lépe. Pobývám bud' přímo ve Zlíně a nebo v Otrokovicích. S tím Belem máš pravdu budu muset dokoupit držák. Takže na tebe s tím tempomatem by nebyl problém se obrátit jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 když tak sz...ať to tu nezasíráme.... překvapuje mě že sem po zlíně a otročkách tuhle oct nikdy nepotkal...toho carbonu bych si musel všimnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 wow ja bych nemel odvahu udelat sad auto do karbonu Dej este naku fotku z boka at to vidime este jdnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Já už to tak koupil od známého co dělá ve firmě,která se tím zabývá,jinak já bych do toho taky nešel hlavně kvůli ceně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 super, chvalim hlavne je to zase neco "novyho" - 1* 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 JJ....mě se ty folie taky líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 No jo je to moc zajimave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 ahojec,moc hezká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 TEN ZNAK ŠKODA NA STŘEŠE JE PARÁDNÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Zdarec, vypadá zajímavě :o at se ti dál daří a hodně štastnych kilometru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Všem díky za pochvalu,potěší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Ahoj, vítám tě tu :-) Octa je hodně zajímavá :-) Jen by to chtělo lepší fotky a pro ty co mají pomalejší net v menším rozlišení :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Taky tě tu vítám, octa je jak už bylo řečeno zajímavá, taková netradiční, ale líbí se mi to (hlavně ten znak na střeše) Co ty zadní dveře necháš je taky potáhnout nebo budou tak jak jsou? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Ahoj taky te tady vitam, ta folie je zajimava,ale dodelal bych i ty pate dvere tak at se dari a slouzi :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 ahoj tak tě tady mezi námi vítám máš ji zajímavou tu folii bych chtěl vidět na živo to musí vypadat velmi dobře :P :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Ahoj, vítám tě u nás:) Opravdu zajímavé autínko:) ten carbon je dost pěkný:P Přeji mnoho šťastných kilometrů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Moc pěkné pane,ještě bych dodělal ty páté dvířka a bude to gůůůt. Přeji mnoho šťastných km a ať ti okta slouží jak má!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Ještě jednou díky za pochvaly, o těch pátých dveřích přemýšlím,ale bude tam křídlo tak nevím co s ním, to by bylo asi težké oblepit a nevím jak by vypadalo. A nebo je oblepit a křídlo nechat v orig. zelené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Když už jsi udělal komplet auto tak to dotáhni do konce i s vratama a křídlem, takhle to působí dost rušivě, jinak zajímavej nápad, až to bude komplet, tak to bude super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Když už jsi udělal komplet auto tak to dotáhni dokonce i s vratama a křídlem, takhle to působí dost rušivě, jinak zajímavej nápad, až to bude komplet, tak tobude super :D Jo jo, naprostej souhlas, až to bude celý, tak to bude bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 (upraveno) Ještě jednou díky za pochvaly, o těch pátých dveřích přemýšlím,ale bude tam křídlo tak nevím co s ním, to by bylo asi težké oblepit a nevím jak by vypadalo. A nebo je oblepit a křídlo nechat v orig. zelené? To křídlo půjde taky udělat ,ale co ho třeba sladit se střechou???? Upraveno Leden 10, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 urco bych ty paty dvere i oba narazniky dal do toho carbonu ,kridlo nevim bud taky carbon nebo ho dat do bile a mozna i zrcatka do bile :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 (upraveno) Tak tak sladil bych křídlo a střechu a možná tršku tu bílou protáhnout do zadního okna........... Upraveno Leden 11, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 To by možná nebyl špatný nápad to křídlo do bíla,a ten kufr dát carbon, jinak z té střechy to je protáhlé na zadní sklo. Díky všem za rady!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 (upraveno) Ten carbon je super ta bílá střecha taky ale ta zelená mi tam nesedí je to na mne moc barev,ale to je jen můj názor auto si děláš pro sebe a k obrazu svému,tak jako tak ti přeji hodně ůspěchů do dalších ůprav a těším se na další fotky!! Upraveno Leden 11, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Tak mě někdo předběhl :), ale jo, chce to udělat komplet, pač takhle to je, mě se to nelíbí, je to rušivé atp.. A´ž to bude komplet bude to FAJN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 potáhl bych to komplet...jak páte dveře tak přední nárazník...takhle to trochu vypadá jak kdyby to bylo měněné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 To je ale hnus ten karbon, imitace karbonu je král hnusu. Na zbytku stroje přeju hodně zdaru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.