Přejít na obsah

poradí někdo?? O1

WazHa

Doporučené příspěvky

nesvítí zpátečky!!!co s tím??dá se spravit nebo musím sehnat nový spínač??

jaké přední tlumiče??

jaké doporučíte zadní bubny(co vše koupit)??musím udělat komplet brzdy-předek mám vyřešený.jedná se o O1 1.6 55kw r.v.97

díííky za radu

Upraveno uživatelem WazHa
Odkaz ke komentáři

k zpatečce, maš svetilka OK? ;)

Pokud ano tak treba konektor svetel, vyčistit!

Pokud je take OK tak pod baterkou na prevodovce je takovy konektor-knofliček ktery musiš vymenit (už jsem to delal, je to prace na cca pul hodinky-hodinku pro amatera ;))

predni tlumiče, no zkušenost nemam, ale podle lidi co je menily tak monroe moc meke bilstein tvrdši a stabilnejši. Ja se chistam na ty bilstein.

bubni, podle mne jedno, spiš bych to predelal na kotouče :)

Odkaz ke komentáři

Nejspíš spínač zpátečky v převodovce. Tlumiče Bilstein, na Monroe jsem slyšel dost problémů..., bubny těžko říct, já koupil ATE, ale jak jsem se dozvěděl, tak poslední dobou to nějak flákaj. Já osobně je mám do šišky takže mi auto při brždění cuká. Ale třeba jsem měl "štěstí" při koupi. Spíš kup kvalitní střeva do zadních brzd, nebo předělat na kotouče.

Odkaz ke komentáři

juro sdi: Ja myslim, ze ty stary tlumice maji do puvodniho podvozku uz sakra daleko. Za tu dobu bys stejne zapomnel, jak se ten novy podvozek choval. Cokoli novyho bude lepsi, at uz to budou houpavy a nebo tuzsi tlumice... A Bilstein B4 na cely auto za necely 4000 Kc je myslim super cenovka :palec: Na kolik tak vyjdou ty Sachs?

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
nesvítí zpátečky!!!co s tím??dá se spravit nebo musím sehnat nový spínač??

jaké přední tlumiče??

jaké doporučíte zadní bubny(co vše koupit)??musím udělat komplet brzdy-předek mám vyřešený.jedná se o O1 1.6 55kw r.v.97

díííky za radu

Nesvítící couvačky- často bývá utřepaný kablík na konektoru spínače zpátečky na převodovce je to pod akumulátorem. Zadní bubnové brzdy- nemáš to z Opatovic daleko do Prostějova. Válí se mi celá komplet zadní náprava z O I, která najela necelých 60 000 Je v perfektním stavu pokud máš zájem za nějakou velmi slušnou cenu Ozvi se.

Pokud si přijedeš pro nápravu a budeš mít utržený ten kablík od zpátečky tak ti to opravím.

Tlumiče doporučuji od SEBA Bilstein B4. Mám je už delší dobu a úplná spokojenost

Upraveno uživatelem Pepa007
Odkaz ke komentáři
Nesvítící couvačky- často bývá utřepaný kablík na konektoru spínače zpátečky na převodovce je to pod akumulátorem. Zadní bubnové brzdy- nemáš to z Opatovic daleko do Prostějova. Válí se mi celá komplet zadní náprava z O I, která najela necelých 60 000 Je v perfektním stavu pokud máš zájem za nějakou velmi slušnou cenu Ozvi se.

Pokud si přijedeš pro nápravu a budeš mít utržený ten kablík od zpátečky tak ti to opravím.

Tlumiče doporučuji od SEBA Bilstein B4. Mám je už delší dobu a úplná spokojenost

čau.tak už mám od seba objednaný tlumiče a brzdy předek a pakny do zadu od mjauto,jak jsem se dočetl.daleko to není no,to má budnovou nebo kotoučovku nápravu?dík za info

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...