WazHa Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 (upraveno) nesvítí zpátečky!!!co s tím??dá se spravit nebo musím sehnat nový spínač?? jaké přední tlumiče?? jaké doporučíte zadní bubny(co vše koupit)??musím udělat komplet brzdy-předek mám vyřešený.jedná se o O1 1.6 55kw r.v.97 díííky za radu Upraveno Leden 14, 2011 uživatelem WazHa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 k zpatečce, maš svetilka OK? ;) Pokud ano tak treba konektor svetel, vyčistit! Pokud je take OK tak pod baterkou na prevodovce je takovy konektor-knofliček ktery musiš vymenit (už jsem to delal, je to prace na cca pul hodinky-hodinku pro amatera ;)) predni tlumiče, no zkušenost nemam, ale podle lidi co je menily tak monroe moc meke bilstein tvrdši a stabilnejši. Ja se chistam na ty bilstein. bubni, podle mne jedno, spiš bych to predelal na kotouče :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 tlumice Bilstein B4 :) vyborny pomer cena/kvalita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lucky.jack Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Nejspíš spínač zpátečky v převodovce. Tlumiče Bilstein, na Monroe jsem slyšel dost problémů..., bubny těžko říct, já koupil ATE, ale jak jsem se dozvěděl, tak poslední dobou to nějak flákaj. Já osobně je mám do šišky takže mi auto při brždění cuká. Ale třeba jsem měl "štěstí" při koupi. Spíš kup kvalitní střeva do zadních brzd, nebo předělat na kotouče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Leden 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 jj díky kluci.a ještě jsem zapomenul,jaké doporučíte přední tlumiče?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 přední tlumiče Bilstein, Kayaba nebo rovnou stavitelný podvozek na celý auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 plynový nebo kapalino plynový? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Plynové neexistujú. Pokial chceš zachovat pôvodný podvozok,tak kúp SACHCS ADVANTAGE. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Ja daval sachs a plna spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 (upraveno) juro sdi: Ja myslim, ze ty stary tlumice maji do puvodniho podvozku uz sakra daleko. Za tu dobu bys stejne zapomnel, jak se ten novy podvozek choval. Cokoli novyho bude lepsi, at uz to budou houpavy a nebo tuzsi tlumice... A Bilstein B4 na cely auto za necely 4000 Kc je myslim super cenovka Na kolik tak vyjdou ty Sachs? Upraveno Leden 23, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Sachsy pred rokem 5500 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Tak uz se nam tady objevil clen sebo http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...t&p=1082489 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 pakny??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Co mu zkusit napsat mail, jestli by nemel? Snad nechcete, abychom za vas vsechno delali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 na tlumiče jsem mu mail poslal,neboj.jen se tu ještě ptám,zda-li je jedno jaký pakny koupím do zadních bubnů:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 (upraveno) nesvítí zpátečky!!!co s tím??dá se spravit nebo musím sehnat nový spínač??jaké přední tlumiče?? jaké doporučíte zadní bubny(co vše koupit)??musím udělat komplet brzdy-předek mám vyřešený.jedná se o O1 1.6 55kw r.v.97 díííky za radu Nesvítící couvačky- často bývá utřepaný kablík na konektoru spínače zpátečky na převodovce je to pod akumulátorem. Zadní bubnové brzdy- nemáš to z Opatovic daleko do Prostějova. Válí se mi celá komplet zadní náprava z O I, která najela necelých 60 000 Je v perfektním stavu pokud máš zájem za nějakou velmi slušnou cenu Ozvi se. Pokud si přijedeš pro nápravu a budeš mít utržený ten kablík od zpátečky tak ti to opravím. Tlumiče doporučuji od SEBA Bilstein B4. Mám je už delší dobu a úplná spokojenost Upraveno Leden 25, 2011 uživatelem Pepa007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Nesvítící couvačky- často bývá utřepaný kablík na konektoru spínače zpátečky na převodovce je to pod akumulátorem. Zadní bubnové brzdy- nemáš to z Opatovic daleko do Prostějova. Válí se mi celá komplet zadní náprava z O I, která najela necelých 60 000 Je v perfektním stavu pokud máš zájem za nějakou velmi slušnou cenu Ozvi se.Pokud si přijedeš pro nápravu a budeš mít utržený ten kablík od zpátečky tak ti to opravím. Tlumiče doporučuji od SEBA Bilstein B4. Mám je už delší dobu a úplná spokojenost čau.tak už mám od seba objednaný tlumiče a brzdy předek a pakny do zadu od mjauto,jak jsem se dočetl.daleko to není no,to má budnovou nebo kotoučovku nápravu?dík za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Volnou mám bubnovou. Byla původně na mé O I. Já jssem dal kotoučovku. Historii a najeté km nápravy jsou jasné. Jsem první majitel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 tak už mám všěe doma.....předek i zadek,ale děkuji za nabídku:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.