Jump to content

Fitcentrum

Guest houmik

Recommended Posts

Když mě tam koupiš barák tak jsem Tvůj :smich:

A ty woe... Kotec po psovi by asi nestačil co? Ale tak teda až budu stavět tak počítám s tím, že to maj bejt dva domky místo jednoho. GAráž bude stačit jedna společná dostatečně velká? Nebo trvíáš taky na svojí? :D

Spooky1: tak kdy pujdem? :smich:

Chlape ty jsi z ČB? No mohli by jsme se nějak domluvit, kdyby jsi měl čas hnedka nějak odpolko... Vše je o domluvě. Dyžtak ICQ. Nějakou vytipovanou posku máš? Šlo by tma případně někde nechat kolo? Abych dyžtak nemusel přez celý ČB běhat pěšmo...

Covece,bohuzel jsem nemel tu cest..Ale to co pisou,nevypada zle.. :wub:

Hosiiii,tak sem nekdo hodte taky fotky,pripadam si tu blbe,takhle sam.... :D

Bych hodil,ale bohužel už žádnou nemám. Měl jsme něco málo a to zustalo kdesi na disku když mě umřel... :-(

zdárec všem příznivcům "nevděčnýho" sportu :D tak hlásím že dnešní norma potu a dřiny úspěšně splněna :lool:

jináč chlapi přiznejte se, kdo z vás dodržuje jakš takš jídelníček?...já to teda nezvládám, ale snaha je :D

Rome klid,jestli jsem to dobre pochopil,tak Miles to myslel tak,ze se s tebou hecuje,ty dres,ale on na to kasle.... :lol:

Kibi:Co se jidla tyce,tak ja se snazim to dodrzovat.."Zrat hodne" ale hlidat si nutricni hodnoty v pomeru k casti dne..Myslim tim ne cukry na noc,hodne bilkovin atd... :D