Jump to content

Fitcentrum

Guest houmik

Recommended Posts

Guest houmik

Jestli se dneska budu nudit, tak snad pujdu zase do fitka :smich:

Ale je fakt, ze kdyz vynecham treba den, tak se necitim dobre nebo svuj... je to divny, jako droga uplne ;)

A co všechno svičíš, že jseš tam tak dlouho? Já když chodil z kamámoše co měl ukecanou tak jsme taky dávali tak hoďku a půl, Taky blbej čas a bylo víc lidí. Když jsme pak začal chodit z brachou pěkně odpolko že tam nebyl nikdo nebo jen jeden člověk a nekecali jsme a makali tak jsme za 3/4 hodky byly ve sprse...

Guest houmik

Ja myslim, ze ta hodina a pul je uplne OK s tim, ze se musis minimalne tak 10 minut zahrat a pak jdes cvicit. A zase je lepsi delat ty cviky pomaleji, poradne to dotahovat, at se to nesidi. Ja jsem v posilovne prumerne tak hodinu a 15 minut, vcera jsem tam prisel v 18:30 a odchazel ve 20:15.

Guest houmik

Ja mel minuly leto trenink docela na nohy, taky mi to moc nepomohlo :smich:

Ale vim, ze lytka jsem cvicil na 3 ruzny zpusoby a jeste stepper a docela to zabiralo, jenze to opadlo a dneska to vypada jako pred tim letem ;)

Tak protahování jsme byl protáhlej z chuze k posilce, pak lehounký váhy na zahřátí a pak sem jezdil tři serie "na ostro" Většinou čtyři cviky na partii.

Ale já jezdil vždy jen dvě partie.

Nejčastěji jeden den záda, kozy druhej bicák tricák, středa volno, čtvrtek Ramena a břicho. Občas samozřejěm změna dnů podle času a pak jednui chvíli prohozený ramena a biceps.

Určitě mě budete chtít všichni "sjet" že jsem necvičil nohy. Nohy mám dost silný a hodně jsem jezdil na kole + chodil pěšky, takže na nohy dostatečný.

Ja taky byvam minimalne v posilce 1,5 hodiny..Vetsinou neco ke dvou hodkam..

Vcera mi to vylso asi na 1:50..

Jel jsem zada-mrtvej tah, kladka k hrudniku na siroko, veslovani,nohy-drep,predkop,zakop, a bricho...Pak lehce bicak na protazeni...

Bylo to dlouhy kvuli ty mrtvole..Byl tezsi trening tak je to na dyl.. :smich:

Edited by Martyp
Pekne pekne,tak to ma bejt.. :) :lol: Co priprava behem dne,jako ze v den treningu vic cukru neno tak,resi nekdo? :D

Jo, to řeším, už jsem měl 2 plundry jablečný a activia lehká & fit a k snídani 7 rohlíků s máslem a medem :D :D

Ne, na tyhle věci, jako je kotidž na spaní a s*aní :( prdim. :)

• 2 weeks later...