Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Chodim ted nepravidelne, byl jsem dost v praci a taky resim nejaky veci... Az se to vyresi, tak pak snad zacnu poradne. Ani ted moc nejim, zase jsem neco pohubnul, tak se spis jen tak udrzuju, abych uplne neztratil vsechnu silu.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Tak hlavně že se trošku udržuješ v kondici.Však to neni o objemech ale o pocitech! Já hniju bud v kanclu nebo v autě...pohyb minimální tak jsem rád že zajdu třikrát denně protáhnout tělo.

Na ten zánět ted zkouším střikadlo pod názvem "Diky" a zatím to vyoadá dobře.Stoji to cca 200,-Kč a aplikuje se 4x denně i když to nechutně smrdí! :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

http://www.youtube.com/watch?v=nQjXm2uOZq8 :) od toho pána bych nechtěl dostat na budku :D

a nebo toto:

http://www.youtube.com/watch?v=R8IJqc_kOfU...feature=related ŠÍLENY!!!

Neřikejte mi že to může zvedat z normální stravy.Ty dřepy jsou brutální.Já jsem jezdil max.se 120kg a byl uplně vyřízený navic kolena v prdeli.To je sila!

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Ty jo, Romane, ja ted chodim tak 2x tydne, kdyz je dobre. Makam si na tom byte ve Vidni + jsem ted zacal chodit na skoleni kvuli jedny praci. Treba zitra musim vstavat v 5 a domu prijdu po devaty, takze na cviceni uz neni ani pomysleni. Ale zhubnul jsem z XL na M. :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Jo, tohle cviceni je taky dobry. Ja jsem se ted naucil behat na tom pasu, vzdycky tak 20 minut bezim (ne v kuse, mezi tim treba minutova chuze), pak 20 minut kolo atd. Zacalo me to bavit. :palec: Clovek si hezky sedi a kouka kolem sebe na holky. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o 4 měsíce později...

Vždycky když se na něco podobného podívam tak mám motivaci jako býk!

Mě se vyloženě kulturisti nelíbí,většinou to nepoužity lidi kteří nedoběhnou ani autobus :rolleyes: Ale gymnasti to už je jiný level,Ty jsou namakany jakoby "přírodně" díky cvikům s vlastní váhou,žádné zvedání nesmyslného závaži ale pěkně na hrazdě,pěkně dřít :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...