Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

nevim,zda- je to pravda ci nejaka kravina, ale slysel jsem, ze ten kdo ji moc kurete, tak se mu zvetsuji prsa - myslim u chlapu - je to pravda?

Tak po delší době opět koukám, co se tu objevilo pěkného. Co se týče těch kuřat - vychází to z toho, že kuřata, asi nejvíc z mas, jsou od narození cpaná hormonama a kostní moučkou, aby vyrostla co nejrychleji. Kuře v podstatě dosáhne jateční hmotnosti během pár "dnů" - což je dáno právě těmi růstovými hormony. Bohužel to samé se děje i u prasat a skotu. Jateční hmotnost skotu je teď dosahována cca za třetinový čas, jako kdyby bylo tele krmený normálně.

Takže když to sníme, tak do sebe dostáváme všechny ty chemický hnusy a hormony, kterýma krmili ta zvířata. Jenže to by člověk nemohl maso jíst vůbec...

Odkaz ke komentáři
Z čeho jsi to mě???

Mnoo nejpravdepodobnejsi je pizza s vejcem z PAMPAMu. Ve CT odpolko sem si ji dal, to vejce se mi zdalo divny, ale hlad byl hlad. Vecer uz sem mel horecku, kterou sem jeste rozehnal acylpyrinem. V patek mi uz bylo zle a odpoledne uz sem sedel na zachode. V sobotu sem se zenil, dopoledne sem prosedel na zachode, pak mi zabral endiaron, takze sem vydrzel zase do Nedele rana. To uz byl mazec . Hlad, zaludek bolel z hladu, jist sem moc nemohl, streva v kreci, sla ze me voda, prdel odrenou od toaletaku. V pondeli to same. Rano sem mazal k doktorovi dostal nejaky antibiotika na infekcni prujem a do stredy se to srovnalo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...