romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Rekreačně stači bohatě třikrát týdně ale poctivě a naplno. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Jn, ale je tam dulezitej ten pocatecni trenink... minimalne mesic by mel mit kruhovy trenink na zatahnuti se, potom dalsi mesic jiny trenink a pak teprve svalovy Romane, udelame nejaky zkousky a budeme trenovat uz se vidim, jak nekoho prudim pri cviceni "makeeeej, smejdeee!" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 10kg by jen při úpravě stravy a klasickém cvičení v posilce trvalo celkem dlouho - rozhodně úprava stravy, určitě posilka, ale přidal bych do toho víc aktivit typu běhání, nebo to kolo před posilkou. A pokud by to mělo být jen to kolo před posilkou, tak vždycky aspoň 20min a vzít si předtím carnitin, aby se rychleji začaly spalovat tuky. Tělo prvních 20min normálně spaluje jen aktuální snědenou potravu. Až po nějakých 20minutách začíná spalovat svůj tuk... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 10kg by jen při úpravě stravy a klasickém cvičení v posilce trvalo celkem dlouho - rozhodně úprava stravy, určitě posilka, ale přidal bych do toho víc aktivit typu běhání, nebo to kolo před posilkou. A pokud by to mělo být jen to kolo před posilkou, tak vždycky aspoň 20min a vzít si předtím carnitin, aby se rychleji začaly spalovat tuky.Tělo prvních 20min normálně spaluje jen aktuální snědenou potravu. Až po nějakých 20minutách začíná spalovat svůj tuk... Naprostý souhlas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Tak to koukam, že mam co delat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Tak to koukam, že mam co delat :) Na všechno chce čas a hlavně nečekej zázraky za měsic...je to běh na dlouhou trat...já jsem před 10 lety vážil 48kg a nemohl jsem ani za prase přibrat...jedině sportem a tvrdou makačkou...ted mám 86kg,177cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Spousty lidí skončí na tom, že nevidí během 14 dnů nějaký výsledek + jsou unavení. Jak začneš cvičit, tak tě bude všechno bolet. Tak od 4. nebo 5. cvičení to už bude lepší, ale ten začátek prostě bolí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Spousty lidí skončí na tom, že nevidí během 14 dnů nějaký výsledek + jsou unavení. Jak začneš cvičit, tak tě bude všechno bolet. Tak od 4. nebo 5. cvičení to už bude lepší, ale ten začátek prostě bolí Mě to boli i když chodím pravidelně...nebo aspon vice méně pravidelně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 tak více alebo méne . do fitka nechodím už 15rokov a jediné čo ma bolí je pohlad do zrkadla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 tak více alebo méne .do fitka nechodím už 15rokov a jediné čo ma bolí je pohlad do zrkadla :) Tak s tim něco dělej ne? Nebo v čem je problém? ČAS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 lenivost+čas... mám nevdačnú robotu pri ktorej mám pretočené dni s nocou a pokým sa zregenerujem tak pálim zas na cesty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 lenivost+čas... mám nevdačnú robotu pri ktorej mám pretočené dni s nocou a pokým sa zregenerujem tak pálim zas na cesty. Kym jsi? Kde pacuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 vodič z povolania už 19 rokov.. jazdím z dodávkou europu + mám doma autobus(to aby som sa nenudil). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 vodič z povolania už 19 rokov.. jazdím z dodávkou europu + mám doma autobus(to aby som sa nenudil). Tak to je průser...rozumim Ti... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Já nejdu 14 dní do posilky a mám problémy se zádama... v podstatě tam chodím z nutnosti :) Reál je takový, že svaly mi drží páteř a nebolí to, jak přestanu chodit a svaly trochu ochabnou, je průšvih. Chodil jsem nedávno pravidelně na masáže - uvolnění svalstva. No a záda mě bolela tak, že to byla hrůza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Mě stači když jedu třeba delší trasu a kyž se vrátim domů tak se do fitka nedonutim jelikož jsem KO... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 veď práve,aj mne trvá zhruba 2dni pokým sa dostanem do kolají. robím v priemere 15 až 20tisíc km za mesiac tak si dokážeš predstaviť,že na nejaké cvičenie nieje čas a hlavne chuť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 20tis za měsíc je šílený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 poznám chlapcov,ktorí robia viac a to je teprve šílený... jeden z nich urobil od nedele do soboty 8900 ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 veď práve,aj mne trvá zhruba 2dni pokým sa dostanem do kolají. robím v priemere 15 až 20tisíc km za mesiac tak si dokážeš predstaviť,že na nejaké cvičenie nieje čas a hlavne chuť. To je právě to o čem píšu výš...a naprosto to chápu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Padim na konverzaci v aj a pak hned do fitka muhaha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Padim na konverzaci v aj a pak hned do fitka muhaha Dnes to bude v posilce peklo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 :( dneska zabiju bicaky, ramena, bricho a kridla... pak 20 minut stepper, vidim to tak na 2 hodiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 dneska zabiju bicaky, ramena, bricho a kridla... pak 20 minut stepper, vidim to tak na 2 hodiny :( Tak Tys mě namotivoval a půjdu taky na kozy a malinko ramínka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Tak já to dneska vzdal, dal jsem si klídek, pokračování opět zítra navíc čekám, až mi přivezou ten protein, doufám, že to zvládnou zítra :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Tak sportu zdar a odchod na protažení těla :( Jurach: pojd taky! Aspon na chviličku...večer mi poděkuješ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Dneska už to nevyjde, píšu a aby mi to v tomto počasí šlo, tak jsem stáhl lahvinku vína zítra si to vynahradím a pořádně zamakám - záda, ramena, triceps. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 (upraveno) Tak dneska na bicaky na "zetku" 49 kg Upraveno Červenec 30, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Tak dneska na bicaky na "zetku" 49 kg Hmmm...kolik opakování a sérii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 7 opakovani, zvladl jsem 2 serie, pak jsem musel jit s vahou dolu na kazdy strane o 2 kg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.