romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 7 opakovani, zvladl jsem 2 serie, pak jsem musel jit s vahou dolu na kazdy strane o 2 kg To je dost málo řekl bych...to chce minimálně deset opakování...můj názor na věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Pokud jede na objem, tak je 6-8 opakování s maximální hmotností naprosto ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Pokud jede na objem, tak je 6-8 opakování s maximální hmotností naprosto ok... Co člověk to názor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 (upraveno) e-e, je to presne tak, jak pise jurach a i kdyz treba nedojedes treti serii az do konce, tak i treba 3 zdvihy maji neskutecnou cenu Upraveno Červenec 31, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Taková ta klasika poučka: větší hmotnost, méně opakování - na nárůst svaloviny menší hmotnost, větší počet opakování - na zpevnění, kondičku, rýsování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 presne tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Tak dneska na bicaky na "zetku" 49 kg Jak to počítáte kluci, závaží + tyč, nebo jen čistá váha? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 cista vaha je na kazdy strane 20kg + 7 kg ma tyc a po 1 kg maji zarazky na kazdy strane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Jasný, nebylo to konkrétně na tebe, spíše do davu, protože někde někdo počítá bez, jinde zase "s". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Bicáky jsou moje zhouba, nemůžu s nima nějak hnout. Tak abych nebyl furt vzteklej, tak to počítám - ještě to zvednu, už to nezvednu Jinak dneska paráda záda, ramena, triceps a trochu břicho. Krásně 60min přesně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 P2M: presne jak rikas, nekdo to pocita tak nekdo tak... ale ja uz se to naucil pocitat se vsim, protoze v kazdy posilovne mas vahy jinak, kdyz to nakonec sectes vsechno dohromady, tak je to presnejsi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Bicáky jsou moje zhouba, nemůžu s nima nějak hnout. Tak abych nebyl furt vzteklej, tak to počítám - ještě to zvednu, už to nezvednu ;) Jinak dneska paráda záda, ramena, triceps a trochu břicho. Krásně 60min přesně. Obdivuju lidi co to stihnou za 60 minut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 včera 11km na kole, dneska 6km na kole převážně do kopce.. a 3x20 zkracovaček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 včera 11km na kole, dneska 6km na kole převážně do kopce.. a 3x20 zkracovaček A pak že to nejde ;) super výkon! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Taky že to dalo zabrat.. sem včera oprášil kolo po 2rokach.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Obdivuju lidi co to stihnou za 60 minut Nekecat, makat... si cviky namyslím tak, aby to prostě vyšlo... nemá smysl tam trávit 2 hodiny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Nekecat, makat... si cviky namyslím tak, aby to prostě vyšlo... nemá smysl tam trávit 2 hodiny ;) Tak hlavně že to roste že jo já to prostě za hodinu nestihnu i když cvičim sám a nekecám! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Jde jen o to, jak si to nakombinuješ. Neříkej, že bys za hodinu nestihl 2 svalové partie + třeba břicho, 3 - 4 cviky na partii po 10 opakování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Ale panove, tohle vubec nema cenu resit pul hodina sem, pul hodina tam... ja bych to videl tak, ze kdyz se cvici poctive, tak do hodiny a pul by se to melo zvladnout, jestli se k tomu bere jeste treba stepper na pul hodiny (jako ja), tak se dostanes hned na dve hodiny cviceni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Jak se to vezme - pokud máš rychlý spalování, tak hodina a půl už je příliš a ej to spíš kontraproduktivní - znám z vlastní zkušenosti co jsem změnil časy z hodiny a půl na hodinu, tak je to hned lepší :) je to fakt hodně individuální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Jak se to vezme - pokud máš rychlý spalování, tak hodina a půl už je příliš a ej to spíš kontraproduktivní - znám z vlastní zkušenosti co jsem změnil časy z hodiny a půl na hodinu, tak je to hned lepší :) je to fakt hodně individuální. A cítiš svaly druhý den nebo to je jakobys nikde nebyl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Akorát jsem se vrátil - dneska prsa, biceps, trochu břicho, zase 60min... Jo, druhý den je to cítit. Navíc to není jen o tom, jakou taháš hmotnost, ale jak to cvičíš. Šéf z posilky mi ukázal pár cviků, co jsem cvičil špatně, jak to má být správně - jedu to s polovinou nebo 2/3 hmotnosti a je to cítit víc, než předtím PS romariooo - přesně jak jsem říkal, ty FL světla na černé vypadají naprosto skvěle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Jurach: viděl jsi čerstvé fotečky v mém vlákně??? Fakt se Ti to líbi? Máš radost jelikož ve skutečnosti je to mnohem hezčí než na obrázku neboli na fotce. Mrkní ke mě do vlákna! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Já jsem to viděl - však jsem ti tam už na začátku psal, že Rosťa to má na černé RSe a že to vypadá suprově, že si to máš dát taky... ale tohle sem nepatří Posilka dnes byla skvělá, dopíjím Revital Active Malina-vanilka a jdu ještě chvíli pracovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Já jsem si dnes dal jenom hrazdu a taky pěkně protáhnul špeky... Jinak za hodinu jedu H.K-Ruzyn pro segru a taky se mi vůůůbec nechce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Mě čeká Ruzyně příští týden. 14 dní dovolená bez posilky, kdo ví, jak pravidelná strava... zase zhubnu a budu v posilce začínat nanovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 romariooo: kdyz neberes nic na obnovu svalovych vlaken, treba dobry protein nebo tak, tak te svaly boli druhy den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 romariooo: kdyz neberes nic na obnovu svalovych vlaken, treba dobry protein nebo tak, tak te svaly boli druhy den Musiš druhý den cítit aspon napěti ve svalu jinak podle mě ten trénink stál za pár pismenek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 to je jen pocit, opravdu. Treba ten Krealkalin pomaha svaly regenerovat, kdyz k tomu pridas dobry protein, ktery da svaly znovu dohromady (jsou po cviceni roztrhany), tak te nic zas tolik bolet nemusi. :) ja jsem byl za cely tyden cviceni tak mrtvej, ze jsem si musel dat v patek jen oddech a cvicil jsem ty "mrtvy" svalovy vlakna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Tak pánové, teď zazní moje otřepaná fráze " od pondělka hubnu" ale teď to bude důkaz místo slibů.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.