Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Vidim negdo se ptal jak nabrat nake kilo. Ja teky mel problem, jak nabrat nake kilo. Mel jsem tak kolem 67 a tetka 75-76..........Jenom fit a nic vic, no a pravidelne jest. Muj problem byl ten, jak jsem skoncil s jidelm vzdycky musel vypit sklenku vody, a to vubec neni dobre, protoze se nemuze nic nabrat, ta ovda to vsehno......

Jenom dobre jest a do fitu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Není lepší jet prsa s bicákama? Tricáky trochu zapojuješ už při těch cvicích na prsa, ne? Já s kámošem to tak teda jedeme, záda s tri, kozy s bi a ramena s nohama, k tomu všemu ještě břicho, event. kolo, když máme dost času.

Jasne panacku....Jak pises,tricaky "trochu" zapojujses..Tak proc je nedorazit po benci atd. s dalsima dvema-trema civkama a k tomu si dat pekne lehounce bicak v super seriich??? :palec: at to ma stabni kulturu a trochu to doplnis.. :palec: :)

Jinak ja mel ted plavani celej tejden v mori a premejslim,ze se na nej vrhnu i po bazenech.. :palec:

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Ja se s vama nechci hadat, ale verte mi oba dva, ze nemate pravdu :huh: jedna vec je chodit do fitka a tvrde makat a druha vec je se zajimat o doplnujici stravu v ramci moznosti a do toho nizkotucny tvaroh, jako nocni prisun energie, patri

Tak jsem zjišťoval, jak je to s tím tvarohem. A bylo mi řečeno, že tvaroh se odbourává celkem standardně, tj. 3 - 4 hodiny, nic zvláštního. Jako jinej protein. Co je prý rozdíl a má smysl, tak je cottage chease. Ten se prý odbourává déle, takže je vhodný i na noc. Možná, že v tomto je ta chyba - cottage chease se špatně překládá do češtiny jako "tvaroh". Jenže je to přeci jenom trochu něco jiného, než náš tvaroh...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

CK ---> 80 Kc/hodina ---> 500 Kc/10 vstupu ---> 600 Kc mesicenka

Wien ---> 10 €/hodina ---> 56 €/mesicenka pro studenta

kdyz pujdes do diskontnich posiloven, tak das 20 € za mesic, ale musis tu permici kupovat kazdy mesic cely rok

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...