Lancelot Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 To chce masáž.Kluk od nás udělal kurz a aby se to pak nacvičil tak celou posilku masíroval 2 měsice zadara a nemělo to chybu :) Asi budu muset na na nějakou jít, protože mám pořád zablokovanou hrudní kost a občas to dost bolí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Asi budu muset na na nějakou jít, protože mám pořád zablokovanou hrudní kost a občas to dost bolí. Tak tim rozhodně začni něco dělat aby to nebylo ještě horši :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Tak tim rozhodně začni něco dělat aby to nebylo ještě horši ;) Když si na to vzpomenu tak to rozcvičuji. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Vidim negdo se ptal jak nabrat nake kilo. Ja teky mel problem, jak nabrat nake kilo. Mel jsem tak kolem 67 a tetka 75-76..........Jenom fit a nic vic, no a pravidelne jest. Muj problem byl ten, jak jsem skoncil s jidelm vzdycky musel vypit sklenku vody, a to vubec neni dobre, protoze se nemuze nic nabrat, ta ovda to vsehno...... Jenom dobre jest a do fitu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 ahoj,narazil jsem na film Železný arnold,je to na ulož to.cz odkaz sem nedám protože nevím jestli bych něco neporušil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Já jsem zase línej jako prase! Změny v práci a celková nechut něco dělat...už aby to bylo ve starých kolejich... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 (upraveno) Není lepší jet prsa s bicákama? Tricáky trochu zapojuješ už při těch cvicích na prsa, ne? Já s kámošem to tak teda jedeme, záda s tri, kozy s bi a ramena s nohama, k tomu všemu ještě břicho, event. kolo, když máme dost času. Jasne panacku....Jak pises,tricaky "trochu" zapojujses..Tak proc je nedorazit po benci atd. s dalsima dvema-trema civkama a k tomu si dat pekne lehounce bicak v super seriich??? at to ma stabni kulturu a trochu to doplnis.. :) Jinak ja mel ted plavani celej tejden v mori a premejslim,ze se na nej vrhnu i po bazenech.. Upraveno Září 28, 2009 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 tak v tydnu se snad pujdu podivat na nejaky to fitko ve Vidni, jsem zvedavej, co tam bude za bouchace ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Právě jsem se před chvíli zdravě nasral a jedu do fitu.Ode dneška po 14 denní absenci začínam :) Závazek: chodit aspon třikrát týdně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 No přijde mi Romane, že tomu moc nedáváš, samý přestávky a pak plná huba keců :) Ostatní chodí x-krát týdně a ani to tu už neventilují :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 No přijde mi Romane, že tomu moc nedáváš, samý přestávky a pak plná huba keců ;) Ostatní chodí x-krát týdně a ani to tu už neventilují ;) Bohužel máš pravdu Já už mám odmakáno ale i tak se udržuju.A co ty? Hraješ šachy nebo nějaký jiný sport? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Já hraji dámu, k tomu jezdím MTB (teď o víkendu 97km třeba) a 3x týdně fitko ty hajzle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Já hraji dámu, k tomu jezdím MTB (teď o víkendu 97km třeba) a 3x týdně fitko ty hajzle :D ;) :lool: ;) ;) Já jsem začal včera a na kole taky jezdim,tak nemachruj jo :P (jinak pěkná reakce a myslim to vážně tedko :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Ja se s vama nechci hadat, ale verte mi oba dva, ze nemate pravdu jedna vec je chodit do fitka a tvrde makat a druha vec je se zajimat o doplnujici stravu v ramci moznosti a do toho nizkotucny tvaroh, jako nocni prisun energie, patri Tak jsem zjišťoval, jak je to s tím tvarohem. A bylo mi řečeno, že tvaroh se odbourává celkem standardně, tj. 3 - 4 hodiny, nic zvláštního. Jako jinej protein. Co je prý rozdíl a má smysl, tak je cottage chease. Ten se prý odbourává déle, takže je vhodný i na noc. Možná, že v tomto je ta chyba - cottage chease se špatně překládá do češtiny jako "tvaroh". Jenže je to přeci jenom trochu něco jiného, než náš tvaroh... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 jj, souhlasim dalsi vyborna alternativa je ten cottage chease 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Už ani nevím jak fitko vypadá sere mě to! Snad už se to vráti do stejných koleji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 tak ja dneska budu cvicit i za tebe, Romane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Kolik Vás tak stojí permica lidi? Uvažuji, že bych začal chodit do posilky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Kolik Vás tak stojí permica lidi? Uvažuji, že bych začal chodit do posilky. Tak ono záleží jak kde že jo...vím že měsička neomezená u nás stoji 300,- ale taky vím o fitku kde to je za litr :) na měsic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 jenom 3kila/měsíc ? u náš stojí 50kč/hodina.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 CK ---> 80 Kc/hodina ---> 500 Kc/10 vstupu ---> 600 Kc mesicenka Wien ---> 10 €/hodina ---> 56 €/mesicenka pro studenta kdyz pujdes do diskontnich posiloven, tak das 20 € za mesic, ale musis tu permici kupovat kazdy mesic cely rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Kurňa to jsou pálky, to radši budu cvičit doma. :) Ještě zjistím jestli není něco při univerzitě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Nezda se mi to zase tak drahy :) :) jeste k tomu napocti stravu, pak to bude drahy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Roční členstvá 10.000, je v tom neomezený vstup (fitko jede nonstop), v ceně je box u Rosťy Osičky, cycling & spinning, walking, pro holky různý aero, pilates, tae-bo, p-class atp. Letos ale zdražují na 12.000 už, šmejdi :/ BBC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 U nás stoji jednotlivé vstupné 30,-Kč na osobu na neomezeně dlouhou dobu-jednorázový vstup :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 do takovy posilovny jsem taky chodil, taky podle toho vypadala :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Tak od pondělka chci začit se cvičenim po dvouměsiční pauze :) Mám dole 7 kg.Jsem zvědavej jak rychle se dostanu do formy...ach jo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 a je nutny pri posilovani do sebe cpat tu stravu v tech pikslach? ja bych chtel telo jen z pevnit a ne byt kulturista a zkratka radej si dam klobasky a tlacenku nez tu jejich stravu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Dneska jsem byl cvičit po dvouměsiční pauze a musim říct že jsem pěkně zesláblej-je to strašně znát.Navic mám 6 kg dole díky tomu že jsem spadnul :) Jsem zvědavej za jak dlouho se dostanu do viceméně formy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.