Přejít na obsah

Ostřikovače světel

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

mam dotaz.. na prednim narazniku mam diry od odstrikovacu na svetla (uz sem to takle koupil a i bez odstrikovacu).. odstrikovace nechci, ale chtel bych nejaky krytky co zacpou ty dirky po tom.. existuje neco takovyho? pripadne naka rada cim, nebo jak to zadelat?

1365161083.jpg

Jakou radu chceš? Žádná krytka neni, jediný co to zakryje je ostřikovač světel. Asi si to auto koupil po nehodě a předchozí majitel sehnal nárazník v barvě jen s ostřiky světel, který se mu nechtělo zapojovat. Jediný co mě napadá je koupit krytku ostřiků jako má třeba Octavia 2 a nalepit jí přes ty díry.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Jakou radu chceš? Žádná krytka neni, jediný co to zakryje je ostřikovač světel. Asi si to auto koupil po nehodě a předchozí majitel sehnal nárazník v barvě jen s ostřiky světel, který se mu nechtělo zapojovat. Jediný co mě napadá je koupit krytku ostřiků jako má třeba Octavia 2 a nalepit jí přes ty díry.

myslis tuhle? (http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/karosarske-dily/5235-krytka-ostrikovace-octavia-ii-2004-2009.html)

tu uz sem mel v ruce a je to hrozne velky a nepasuje to do toho.. ale asi nic jiného nezbyde, nez ze u tydle krytky urezat ty spodky a na hulváta to tam nalepit

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 6 měsíců později...

Zdravím.Mám Octavii sedan s ostrikovači jak předního skla,tak i zadního včetně ostřiku předních světel.Na nádobce mám pouze jeden motorek s 2 vývody.Ostřik předního skla a zadního funguje,ale ostřik předních světel ne.Mají přední světla svůj motorek ? Nebo jak je zapnout.Při delším přidržení ostřiku jak jsem četl se nic neděje :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...