Přejít na obsah

Sedacky z SII do OII

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...
  • o měsíc později...
  • o rok později...
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o rok později...

Hezke nedelni odpoledne,

Nechce se mi zakladat uplne nove tema kdyz se budu ptat navelice podobnou vec. Jelikoz se mi v preface rv7/2008 zbortilo bocni vedeni, zacaljsem patrat jak tento problem vyresit.

Jelikoz uz maji sadadla sve najezdeno a celkovy stav odpovida najetym km, napadla me moznost vymeny sedadel. Po precteni nekolika diskuzi ohledne S2 sedadel jsem hledal dala na briskoda jsem nalezl moznost vymeny sedadel za Audi a6 4f. Tato sedadla maji v urcitych konfiguracich el. bederni podperu, nizsi bocni vedeni v oblasti ramen a vysuvnou podporu stehen. S-line?

Nezkoušel tuto prestavbu nekdo? Problem s konektoremairbagu jsem uz nalezl, ale to byse snad dalo vyresit pres elsu.

Dekuju moc

Odkaz ke komentáři

Videl jsem z passata CC do passata 3BG. Je to pekny, ale nesedelo mi to tam. Superb i passat 3C jsou sirsi nez OII. Ale pokud maj kolejnice stejne, tak tam pujdou.jestli ma audi dvoupatronu nebo jednopatronu v sacku sedacky nevim. Nicmene slo by to resit na prasaka odporem. Na posuv atp ti staci plus a minus ale nepujde pamet. S canem nevim jestli by si to rozchodil.

Odkaz ke komentáři

Tak existuje varianta s el. beredkou, ale jinak čistě manuální, tam by byl opravdu už jen problém s airbagem, problém je, že tyhle sedadla jsou vzácná a ve výsledku dražší než čistě elektrická.

http://auto.bazos.cz/inzerat/37425231/Sedadla-AUDI-A6-Avant-S-line.php

Právě o tu šířku mi jde, nejsem zrovna z nejmenších do šířky a nedokážu sedět tak, abych levou nohu neměl přes okraj sedačky.

Jenže pak je problém sehant tyhle sedačky i s výhřevem, o který bych nerad přišel:/

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...