Přejít na obsah

Coocova tERESKA

Cooco

Doporučené příspěvky

Repro v dverach som nemenil, nakolko mam Skoda SOUND System. Jedine čo sa chystam vymeniť su výškové repráky, a zvažujem kúpu rádia BOLERO. Len ešte musím zistiť, či je možné ho napojiť na spomýnaný Sound system. Zástavbu subwooferu som neriešil, takto je to ovela jednoduchšie, a keď porebuješ využiť kufor, jednoducho ten woofer odpojíš a vybereš.

Odkaz ke komentáři
Bolero se SoundSystemem jede - naopak, když chceš objednat Soundsystem, tak musíš vzít minimálně Bolero :)

Keď som si ju objednával, Bolero nebolo na výber, jedine Columbus. Keby bolo Bolero, tak už ho dávno mám, ale príplatok 40 000,- Sk za Columbusa sa mi zdal priveľa. Hoci teraz by som si ho objednal určite. Doobjednal by som si do nej ešte veci, ktoré my vtedy prišli ako zbytočné. :huh:

Odkaz ke komentáři

ted bolero 6000 - 8000 CZK, Columbus cca 15 000 CZK. Mam BOLERO taky v planu, pokud si dobre pamatuju je potreba BOLERO ze supa aby sedelo do ramecku pro audienci a nemusel jsi resit problem s rameckem na BOLERO co je FL a tim ze je jinej climatronic. Jinak na tvoji RS asi nebude trba menit ani RJ parkovaku aby ti to ukazovalo na radiu. Jeste je tu nedoreeny problem s tim ze BOLERu se automaticky neupravuje jas displeje podle cidla v MAXIDOTu, ale u MRD 2008 by to mohlo jit, mame v planu tu s Vikim na pristim srazu zkusit, pokud tam bude nekdo s notasem a kodovanim

Bolero je dobre, skoda jen ze si jej amatersti zlodeji pletou s Columbusem a jdou po tom jako po navigaci.

Odkaz ke komentáři

Mne sa práve to páči, že máš zakrytý celý predok vozu. Lebo dodatočné striekanie nárazníku je vždy najproblematickejšie, vzhľadom na to, že na plast Ti nikdy netrafia odtieň.

Stále mi blbne nahrávanie obrázkov. Na prvej stránke mojho vlákna som pridával obrázky (keď som do nej prvykrát sadol) a hneď podtým prvé umytie. A vždy mi to nahrá len tie isté obrázky! Je to normálne?

Odkaz ke komentáři

Kúpil som si v METRE el. lečtičku na lak. Je to super vec. Stála 21 € s DPH, v balení su 2 návleky. Jeden na nanášanie leštidla a druhý filcový na leštenie. Tak som ju dnes za pomoci jednej tuby leštenky TEMPO naleštil. No uznajte aký je výsledok.

P.S: a spravil som si vlastnú karikatúru teresky. (resp upravil pôvodný obrázok) Ak by ste niekto dokázali odstrániť tie písmenká čo sú v obrázku (nejaká mailová adresa) a upraviť masku aby nevyzerala tak surovo bol by som veľmi povďačný.

post-351-1249829405_thumb.jpg

post-351-1249829480_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...