160R Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Rado hádam napíše sám, ale asi 2 týždne dozadu som jeho auto videl ešte v servise pod plachtou a keď som sa pýtal, ako to vyzerá, tak podľa chalanov na 99% je to totálka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 A to to nevypadalo o moc zborenejsi nez moje auto...a cena jeho auta je vyssi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 A to to nevypadalo o moc zborenejsi nez moje auto...a cena jeho auta je vyssi kto vie či by aj tvoje nedali ako totálku, keby to nešlo cez tú asistenciu alebo nie? jeho rozbitie podľa fotky vyzerá inak, ale kto vie čo ešte vo vnútri je KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Březen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Ahojte vospolok. Tereska ešte stále nieje hotová, ale už je u klampiara. Je povyťahovaná na stolici a akurát sa mení dverový rám, budúci týždeň u lakiernika a obtýždeň sa bude skladať. Je v inom servise ako som ju dal pôvodne, lebo: Teresku som pristavil do autorizáku IMPA Bratislava 14.1.2010, lebo tam mám kamaráta. Avšak, tam len vymenili turbo za nové a odniesli ju do klampiarskej dielne v šamoríne, kde technik vypracoval cenovú kalkuláciu. A tu začali problémy. Technik stanovil cenu bez toho aby sa na auto čoilen pozrel a nehal rezervu 1000 € ako skryté závady. Cena opravy bola 14200 € s DPH. Cez známeho v poisťovni som sa sanžil všetko urýchliť, ale bol problém že cena opravy bola privysoká. Takže chceli schváliť totálku. Potom nazrel do kalkulácie poisťovák a hovorí, že musí ísť servis o 1000 € dole, a hneď vybaví krycí list. Tak som to interpretoval do servisu, kde mi to bolo prislúbené. O 3 dni na to ma urgovala poisťovňa prečo neni prerobená kalkulácia, tak som volal znova do Šamorínu (to už bola eresa u nich mesiac), a pánko mi sucho odpovedal že ju neurobil a ani neurobí, že takých búuračiek má plný dvor a nemá mi prečo spustiť. Tak začal boj o položky v kalkulácii - skryté závady 1000 €, výmena riadiacej jednotky airbagov 750 € (hoci u MR 2008 netreba meniť ,ale vymazať chyby). Nakoniec som sa rozhodol že od tých zlodejov ju zoberiem a nájdem si iný servis kde mi ju radi opravia. A tak sa aj stalo. V novom servise mi slúbili že mi v cene opravy spravia aj to krídlo, a aj osvetlenie nástupnáho priestoru. Už som na nervy z toho že ju nemám tretí mesiac. Nálepky z dverí pojdu dole, špekulujem nad čiernou strechou prípadne novými polepmi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Hmm, to se divím, že servis neměl zájem se přizpůsobit pojišťovně, u nás by se klidně rozkrájeli, jen aby mohli spravovat, protože na tom rejžujou nehorázný prachy, který by z novýho auta ani neměli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Nebylo by lepsi to nechat jako totalku ??? Ja teda mam svoje auto svym zpusobem rad a nic osklivyho mu nepreju, nicmene v pripade nejakyho takovyho incidentu bych klidne i tomu pojistovakovi neco soupnul at to ztotalizuje... za vyplacenou pojistku si pak koupim fungl novy auto a nebudu jezdit v necem co drzi pohromade jen tim, jak zrovna franta solvina umel s autogenem a kolik mel piv kdyz to rovnal... nedelam si iluze o kompetentnosti delniku v autorizovanejch servisech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Neviem či vieš čo znamená "totálka". Ja mám auto na leasing, a mám ho rok aj štvrť. Ešte mi chýbaju 2 roky do konca leasingu. Totálkou mi ohodnotia auto podľa stavu km (nakolko mám 90 000 km) a nie podla veku. Čiže podľa prepočtu poisťovnne má moje auto 3 roky (keďže sa ráta amortizácia 30 000 km za rok)- Teda mi auto ohodnotia na cca 600 000 SK. Ale na vozidle ostalo kopec neporušených dielcov (motor, prevodovka, cela ľavá strana.....) tak hodnotu týchot dielov po amortizácia odrátajú z odhadovanej sumy. Čiže v praxi to znamená 600 000 mínus 300 000. Teda 300 000 vyplatia leasingovke. Ja mám do konca leasingu splatiť ešte 480 000. Takže leasingovke ostanem dlžný 180 000, ktoré doplatím. A ostane mi vrak auta ktorý možno predám za ...... alebo nehám opraviť???? A nerobia mi to v "autorizáku" ale u známeho v servise. Nie veľkom ale 100 % vybavenom. Má vlastnú stolicu aj lakiernu. A na stolici to iba povyťahoval, dverový rám sa mení kus za kus. Nemám obavu o to že to bude odfušované. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 určo opravit...vždyť to je jen trochu ťuklé.....ta oprava ani nebude drahá.....a aspoň bude auto tvoje a né ještě 2 roky lísingovky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 Neviem či vieš čo znamená "totálka". Ja mám auto na leasing, a mám ho rok aj štvrť. No vim co je totalka, ale nevedel jsem, ze to auto neni tvoje... leasing je samozrejme neco jinyho, tam holt ses rukojmi ty leasigovky a oskubou te v kazdym pripade... :-( Ja to mam poresene tak, ze auto je moje, od jedne pojistovny bych dostal cast, od druhe pojistovny ten zbytek do ceny noveho auta, vrak bych jim nechal at se s nim treba vyfotografujou a sel bych si hned objednat funglovku... leasing mi po predchozich zkusenostech nesmi do baraku... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Raz mi Alex vnukol jeden nápad a ja som ho vtedy zavrhol, ale teraz keď zmením uplne image, možno by to nebolo najhoršie riešenie. Čierna strecha, čierne Zenithy, čiern čumák ala Audi, čiene folie aj na predné sklá. A hlavne bez bočných nálepiek. čo poviete??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Ten audinovský čumák sa mi moc nepáči... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Ani mne nejako. Naco robit z auta nieco co nie je? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Ja by som dal iba tmavú strechu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Přikláním se k názoru WRCčka - střechu a stříbrno černé kola - a možná ještě zpětné zrcátka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Ako som písal Ivovi(Gatorademu) vyzerá to ako nevyvinutá audina :) ešte by bolo možno zajímavé ako by vyzerali aj predné A-stĺpiky vo farbe, len či by to nebolo príliš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Mě se to líbí a jako dost, taky jsem to chtěl na vosičce ... Jinak Radovan, po přečtení celého tématu dodávám: - vše nej k narozeninám 28.1.2010 - přeji ať Ti Cooco vyjde koupě toho pěknýho kozla (RENAULT) - RIP Lexinka - chudák tEReska, ať je co nejdřív v pohodě u svýho páníčka - pozdravuj Danku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 kdyz se na to podivam, jakobych videl A6 kombi...kdybych tohle videl v zrcatku, tak by to bylo mooc zajimave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 já jsem rozhodně pro... bude to pecka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Pridám pár fotiek, nech sa máte na čo pozerať. Je to moderátor nemeckeho octavia fora zo Švajciarska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Tak tohle se mi ale fakt nelíbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Tak tohle se mi ale fakt nelíbí :) Taky mi to přijde jako cirkusácky auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Nemáte niekto tento brázok v normálnej vaľkosti? Alebo tomuto podobný. Potrebujem vysvetliť lakiernikovy ako to má urobiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 zmena image 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 strachu a kola ANO :( ale ten cumak NE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Jsem stejného názoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Presne tak... ten čumák k tomu nepasuje... ale každému sa páči niečo iné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 a este by som chcel aj stmaviť zadné lampy, na to sa používa nejaký spray? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Radovan,taky si myslím že ten předek není nic moc. Jinak Super. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Me ten cumak je moc zajimavi.....:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Kolesá nie sú špatné,ale ak by som mal biele auto,asi by som volil niečo menej kontrastné,napr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.