lubinob Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 To je dosť škaredý začiatok roka :) dúfam že si si tú smolu už vybral na dosť dlho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Ty jo, další nabourané auto, co se to děje?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Teda upřímnou soustrast, jak k autu, tak k hafanovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 nezapomen na Skaju a jeho prasklou gumu Ale tak moje kolo byla prkotina největší, to se nedá vůbec srovnávat. O tom bych vedle Coocovy chudinky vůbec nemluvil. Ale zase bude dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 jestli hodne rychle bych tam hodil neco s odpovidajicim vzorkem nez to uvidi likvidator Tak ono u havarijka by to mělo být prakticky jedno, to je v podstatě pojištění na tvoji blbost a jaksi se automaticky počítá s tím, že chyba byla na tvojí straně, takže tam by to nikdo moc řešil asi neměl si myslím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 no ne kamarade nektere pojistovny si prave ve smlouve specifikujou ze na aute bude takove a takove obuti a treba i v urcitem obdobi proste musi byt zimni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 no ne kamarade nektere pojistovny si prave ve smlouve specifikujou ze na aute bude takove a takove obuti a treba i v urcitem obdobi proste musi byt zimni. Já bych to jenom doplnil že když jsem uzavíral pojištění na auto tak se mě jejich pojištovačka ptala zdá budu mít zimáky a že za to je 5% bonus směrem dolů neboli sleva na pojistném. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Já bych to jenom doplnil že když jsem uzavíral pojištění na auto tak se mě jejich pojištovačka ptala zdá budu mít zimáky a že za to je 5% bonus směrem dolů neboli sleva na pojistném. ;) Ano, to beru, takhle formou bonusu to být může, stejně tak jako např Construct nebo pojištění na konkrétního řidiče, ale to už je individuální záležitost každé konkrétní smlouvy a je to jakoby "na přání", ale defaultně by to snad být nemělo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Ale tak moje kolo byla prkotina největší, to se nedá vůbec srovnávat. O tom bych vedle Coocovy chudinky vůbec nemluvil. Ale zase bude dobře ;) No nevím jestli bude dobře - prohnutý B sloupek, práh, atd., to nebude jednoduchá oprava, pokud vůbec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 no tak totálka to snad není.. ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 No nevím jestli bude dobře - prohnutý B sloupek, práh, atd., to nebude jednoduchá oprava, pokud vůbec... Uvidíme, ale osobně to nedivím zase tak strašně. Nevypadá to nijak škaredě a dneska servis přeháže prakticky cokoliv. Opravují se daleko horší věci a nemyslím si, že by tohle pojišťovna chtěla hodit na totálku, oni řeší každou korunu v tomhle ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Já bych se právě bál, že z toho udělají totálku, ale uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Upřímně, pánové - sice záleží, jak je to pojištěný, ale já osobně bych se hodně snažil, aby mi z toho pojišťovna udělala totálku - a hnedka nové auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 no nevim nevim! ale nova RS by nebyla k zahozeni! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 otazka je kolik by mu dali za 1.5 roku stare auto dolu a km ma tesne pod hranici ojetiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 zalezi na pojistce....ja mam auto pripojisteny na prvni tri roky na plnou hodnotu v pripade kradeze ci totalky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Rok a půl staré auto ještě není tolik, plnění by mohlo být ok, a nová auta jsou teď levnější než byla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Upřímně, pánové - sice záleží, jak je to pojištěný, ale já osobně bych se hodně snažil, aby mi z toho pojišťovna udělala totálku - a hnedka nové auto Asi tak, opravovat tohle není o co stát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 nevidel by som to tak tragicky..predne zadne dvere blatnik Be stlpik..totalka to podla mna nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Taky si myslím, že to pojišťovna na totálku nebude chtít dát... pokud by tam ale byli známí atd a byla slušná pojistka (jak píše vorlajz), tak rozhodně tlačím na totálku, protože tohle by se mi moc opravovat nechtělo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Kurva hosi, tohle je podpora jak cyp...podle me jsem na tom jeste hur jak CoCo a me z toho totalku neudelali...takze pochybuju, ze mu jo, kdyz jeho auto ma daleko vetsi cenu a tim padem oprava cenu auta nepresahne, takze totalka EEEE... Ale jak jsem se ted bavil s par lidma, tohle je docela brano jako v pohode, ze se to opravuje casto, ty B sloupky a tak...nicmene nenadelame nic, bude to bourane auto, ale pry porad bezpecne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Pokud to opraví alespoň částečně podle interních směrnic, tak to nemá čemu vadit. V podstatě když bys to nevěděl, tak to v životě nepoznáš. Jedinej faktickej průser může být s odstínem barvy - ty vodou ředitelný barvy se blbě chytají a běžnej autorizák je schopnej to absolutně dojebat, ale to je otázka vzhledu, na funkci to vliv taky nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Tak s tim bych si dovolil nesouhlasit Ono záleží jak je to bourané a rozhodně nějak vic nabourané auto už nebude mit tak dobré deformační schopnosti nebo vlastnosti než když je v původním stavu-můj názor.Raději budu mit jinej odstin ale rozhodně neposvařovanou kastli jelikož bych chtěl v připadě průseru z toho auta vylízt živej :) Další věc tvrdit že autorizované servisy Ti netrefi barvu neboli odstin je taky tak trochu neštastná formulace jelikož zase to záleží na lidech...já tvrdim že stači jeden lajdáckej mechanik a zkurvi Ti jméno celé firmě kterou třeba dobře vedeš několik let...ono se na průsery blbě zapomíná... MŮJ NÁZOR. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Tak ale puvodni kastle je taky prece svarena ne? tak snad to daji v poho dokupy...Coco ma to stesti v nestesti, ze mu vymeni predni blatnik, kdezto muj zadni se musi rezat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 jeste jednou koukam na fotky a ten predni blatnik je tak divne macknutej ze nikdo dokud to neodstroji nemuze vyloucit ze neni neco i A 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Další věc tvrdit že autorizované servisy Ti netrefi barvu neboli odstin je taky tak trochu neštastná formulace jelikož zase to záleží na lidech... No a co jsem napsal?? ...Že běžnej autorizák je schopnej to zjebat. Nikde jsem neřekl, že každej autorizák to musí zákonitě dokurvit. Ale problém je v tom, že většina škoda servisů jsou primárně servisy jako takový, ale nikoliv specializovaný lakovny a tomu odpovídá i celkové zázemí v téhle oblasti. Barvy objednávají podle VINka apod, kdežto profi lakovna je schopná ti "oskenovat" auto a barvu si přesně namíchat. Ono o tom by ti mohl něco říct i takovej náš Kubík, kterej to svýho času taky řešil. Ale ono je to ve výsledku asi celkem jedno, že... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 tak nejen Kubik ale i Skaja i Hrabe, musim rict ze lakyrka ve Velkem Mezirici je snad kouzelnik ( v dobrem mysleno ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Tak ale puvodni kastle je taky prece svarena ne? tak snad to daji v poho dokupy...Coco ma to stesti v nestesti, ze mu vymeni predni blatnik, kdezto muj zadni se musi rezat no neviem, je tu nejaký expert čo je zvarené vcelku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 tak nejen Kubik ale i Skaja i Hrabe, musim rict ze lakyrka ve Velkem Mezirici je snad kouzelnik ( v dobrem mysleno ) aj ja už mám dvojfarebného taxíka... a origo škoda servis... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Lubi... tys měl nějakou nehodu??? že máš lakované auto? já mám novou kapotu a přední nárzaník a řekl bych, že barvu trefili perfektně... škoda servis.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.