romariooo Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 Já bych tu šprcku rozhodně nasadil na cestě do Ruska nebo na Ukrajinu-tam by to mělo opodstatnění ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Všetkým vela štastia a zdravia do nového roku, vela km bez nehody a bez poruchy. Ja som začal rok uplne napiču. Čo sa týka auta tak, turbo na reklamáciu,a okrem toho aj tento dnešný škrkanec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ahoj, no tak to to výborné počul som od Ol@fa a Skaju že máš problém aj s DPFkom...verím že si si vybral smolu. Auto asi nepojazdné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 ty woe Cooco, co si robil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 DPF bolo v poriadku, diagnostikovali mi poruchu turba, budu ho menit vramci reklamacie. Dnes som dostal šmyk na kašovitej ujazdenej vrstve snehu, do ktorej pršalo, asi v 40 km/h rychlosti, tak ma zvrtlo do protismeru, kde oprotiiduci vodic nemal ani len snahu sa mi vyhnut, nakolko ja uz som stal. Ale bezdebaty je to moja vina. Auto je pojazdne, odisiel som po vlastnych. Ale trafil ma na stlpik, tak s vytahovanim do bude horsie. Ved uvidime. Predna maska je povodna, lebo tu milotec som si dal prestreikat, a nahodim ju az na jar, ked nebudu kamienky na ceste. A v utorok sa pobral na pravdu božiu aj moj psík, ktoreho som mal 17 rokov :-( R.I.P. Lexinko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 kuafix...pomlacene to mas dost! takova smula...kdyby tam nikdo nejel,..tak to mohlo byt ok...divim se,ze v tak nizke rychlosti neukocirovalo smyk ESP... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Môžete si s MichalomK podať ruku ...airbag vystrelil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Dnes som si prezuval pneumatiky. Vymienal som zjazdene predne za zadne. Pri smyku mi odhodilo zadok auta, a s tym mi nepomohla ani vytiahnuta ručka. Presne tak, keby nic neslo oproti..... Inak 14.1.2008 som mal o 900m bližšie na tejto ceste buracku. Zakliata cesta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 To je mi taky divné. Nebyla ta rychlost trošku vyšší? Taková krasavice.To je smůla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 To mě mrzí Cooco. Hlavně, že jsi ok, auto ať máš co nejdřív opravený a k psíkovi upřímnou soustrast. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Rýchlosť bola menej ako 50km/h. Mal som to padnuté v nudzovom režime, nakolko mi to tam pada stale kedže mam poruchu turba, a asi 300 metrov pred tym som stal, lebo som obchadzal búračku. Nepotrebujem sa opeknovat pred Vami. Hovorím tu pravdu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 jak znam Cooca tak to valil min 8o :) No co uz,auto se opravi a zas bude dobre! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 ja myslel,ze budou ty TDI CR v poho,ale koukam,ze se to taky sere! ;) turbo to je pohroma! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 spis se o to asi postarali ty zadni gymy ne ? jak moc to bylo sjete? jestli hodne rychle bych tam hodil neco s odpovidajicim vzorkem nez to uvidi likvidator 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 spis se o to asi postarali ty zadni gymy ne ? jak moc to bylo sjete? jestli hodne rychle bych tam hodil neco s odpovidajicim vzorkem nez to uvidi likvidator to je presne to, čo hovoril odborník - väčší dezén dať dozadu ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 jinak je mi to samozrejme moc lito zrovna vcera jsem o teresce mluvili s Niki je to auto ktere se ji z fora nejvic libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Tak to je zlej sen! ;) Hlavně že jsi z toho vylezl celej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 ty brdo tak to je humus ,hlavně že jsi ty celej ,autičko se opravi a bude to ok ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Tak tento rok sa fakt začal na hovno. Uz sme traja čo mame niečo poj...e na aute. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 nezapomen na Skaju a jeho prasklou gumu a jeste jeden manik s O II zahucel do prikopu a pomlatil zadni naraznik! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Zdravím Cooco, to je teda pech. :) Hlavně, že se ti nic nestalo, Terka se dá do kupy a zase bude nejhezčí na fóru. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 To je mi líto, taky se mi ta tvoje kráska líbila. Snad se ti jí podaří dát zase dohromady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Ahoj, ty brdo, to je strasna smula... Ale jak koukam, sme na tom dost podobne, me akorat trefil zadni dvere no.. tez mam prah prohly a bocni sloupek.. koukam, ze ti nevystrelily stropni bagy? me jo :) ... hlavne ze si okej, ale moc dobre vim, ze tyhle kecy te neuklidni. Bud rad, ze s tebou nikdo nejel a nic se nestalo.. co ridic druheho auta? Cim te sejmul? Ten klucina co sejmul me, se taky moc nesnazil vyhnout, ikdyz me prostoru jak pro kamion Auticka se nam opravi, ale nejvic mrzi, ze uz to bude opravovane auto co ;) Jinak ty gumy urcite radeji prehod nebo neco, ptz ty kurvy pojistovacke si najdou dneska vse, aby se mohli tahat o prachy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 koukam, ze ti nevystrelily stropni bagy? me jo :) u N1 verzie sú funkčné stropné airbagy? teda pokiaľ ich tam má? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 tak snad ty gumy nemaji min jak 1.6 mm ne??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 tak snad ty gumy nemaji min jak 1.6 mm ne??? bohužiaľ u nás je nový zákon a musíš mať zimné 3mm - popravde s tými 1.6 spravíš na ceste veľký prd ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 u nas N1 hlavove bagy nema!!!...jinak je mi jasne,ze 1,6 je v zime na pikacu,ale me ted slo o!pojistovnu... ;) a Marosi,mozna blbe vypadam,ale blbej vak nejsem!!! Tak si to prosim pamatuj! Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 a Marosi,mozna blbe vypadam,ale blbej vak nejsem!!! Tak si to prosim pamatuj! Diky tu nešlo u o urážku, len o konštatovanie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Tak to je pekne na piiii ze N1 nema stropni bagy... to bych nechtel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 ;) :D štěstí že tam nebyl spolujezdec,to by nemuselo dopadnout dobře ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.