karel21 Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 No já ho měl prorezlý a dal jsem na radu Jardy nový chladič bez plastové zátky. Taky precizně odvedená práce včetně několika "drobností". Jen mě pak po cestě domů vyděsilo stahování oken - ale pak jsem to "zprovoznil" :-) Díky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 to 'kemar':Protože uchází chladivo tou plastovou zátkou nahoře. :) Novější chladiče to mají jinak řešené. :D přesně tak, bohužel ty, které sem měnil, tak šlo o "výběr" těch nejhorších, kdy klima ušla za několik měsíců skoro celá. přes zátku pouští skoro každy chladič, bohužel tento únik nelze detekovat pomocí UV látky v náplni. přes závit se totiž dostane jen chladivo bez oleje a něm obsažené UV. i když u větších úniků je vidět okolo zátky lehounký náznak oleje a na něm nachytaní prach. No já ho měl prorezlý a dal jsem na radu Jardy nový chladič bez plastové zátky. Taky precizně odvedená práce včetně několika "drobností". Jen mě pak po cestě domů vyděsilo stahování oken - ale pak jsem to "zprovoznil" :-) Díky.... žebych zapoměl nastavit dojezdy, měl se za to, že baterka se neodpojovala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Jj, asi se baterka neodpojovala. Už jsem se chtěl vrátit, ale hned napodruhý jsem to zvládl :-) Díky ještě jednou :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 s těma oknama to je někdy boj, viď Jardo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Tímto děkuji Jardovi za perfektně odvedenou práci. Montáž tažného, nivelace ke xenonum, vyčištění a doplnění klimatizace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Doli: to mas TDI čko a mas tam hlinikove sani ? to jsi menil nebo tam uz bylo ? nebo kamaradum na jednom prasklo tesneni, a druhemu prasklanaklaneci lopatka v sani a vletela do valce a valec je K.O a to sani maji z uměle hmoty... takze je motor kantare z RSky oba maj TDi jeden MR06 a druhy MR07 jaj, to mi ani nerikej, vse je z vyroby nic jsem nemenil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 OI pán si nechal namontovat parkovák a on nefungoval, že by ta čidla z FII v OI nefungovala?! kabeláž celkově zprasená, tak se to vše vytrhalo a udělalo nově, jak to má být Fabule na opravu kabelového svazku po nehodě, hodně drátů přervaných, nacupovaných a tak, vše opraveno a pán může vesele jezdit dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 (upraveno) po delší době nějaké foto, né že by nebylo co fotit ale nějak nestíhám jedna pomsta od HIFIstů a jiných elektrobastlířů napájecí kabel co leštil volantovou tyč alarm kterej upletla nějaká vlaštovka s otřes. čidlem na plastu aby to krásně bralo vybrace jakysi speciální smotky kabelů co vedli do dveří aby to "hrálo" škoda že měli poloviční průřez oproti origo vedení Upraveno Červen 18, 2011 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario.tn Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 (upraveno) Chcel by som sa poďakovať tebe Jardo za perfektne odvedenú prácu pri montáži klimy do Octávie .... za perfektný prístup, rýchlu robotu no proste všetko tip top na 1000 % ďakujem ... Upraveno Červen 20, 2011 uživatelem mario.tn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Ale jak precízne podložili tú výhybku na dverovom module! perfektné! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Chcel by som sa poďakovať tebe Jardo za perfektne odvedenú prácu pri montáži klimy do Octávie .... za perfektný prístup, rýchlu robotu no proste všetko tip top na 1000 % ďakujem ... nemáš vůbec zač Mario, hlavně si nezapomeň nechat vyčistit to sání a EGR :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
F40 Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Zdarec, prosím pěkně, dá se u OII vypnout fukce, že při nepřetržitém stírání na první rychlost se po zastavení auta stěrače přepnou na cyklovač a po rozjetí zase na trvalé stírání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 podle mě nejde, nikde jsem takovou možnost nezahlédl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
F40 Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 No tak díky za rychlou odpověď, ale moc jsi mě nepotěšil :) V průtrži a zácpě dnes ve Zlíně bych to docela ocenil. V návodu je o tom pouze poznámka: "Pokud je zapnuto pomalé nebo rychlé stírání ⇒ strana 59, obr. 54 a rychlost vozidla klesne pod 4 km/h, automaticky dojde k přepnutí na nižší stupeň stírání. Po zvýšení rychlosti vozidla nad 8 km/h se opět obnoví původní nastavení." Ještě jednou díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 (upraveno) jedna OII FL 2011 na pár drobností, TPM, stropní světlo ze Superba, HF BT, staging Upraveno Červen 26, 2011 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 OII - osvětlení nožního prostoru, TPM, zapojení spínače světel s AUTO polohou, a nějáké to kodování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Zdravím pánové, měl bych na vás dotaz. Občas při zamčení auta dálkou se mi nezamknou jedny zadní dveře. Když zmačknu podruhý, tak se zamknou. To samé, když se zamknu zevnitř, celé auto se zamkne a na těch zadních dveří se kolíček hned vrátí do otevřené polohy. Co by to mohlo být Jedná se o Passat B5,5 facelift. Díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 dveřní zámek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 jeden plotýnkový MASÉR :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 jeden plotýnkový MASÉR Moc pěkny Touran 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Chtěl bych tímto Vašovi poděkovat za skvěle odvedenou práci v podobě montáže xenonů a nivelace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Rádo se stalo škoda toho zmatku za klimatronikem, skoro nebylo kam dát jednotku na nivelaci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 (upraveno) Ahoj, pánové mám na vás dotaz. Jak už to tak bývá tak se mi hned první den dovolený pokadil Tempomat a to tím stylem že chvíli funguje a pak zas ne. Podle mojeho laickýho úsudku to vypadá že problém by mohl asi být v drátech? Tempo je dodělávanej nevím kým, už sem to s ním koupil. K oboum to mám z ruky ale asi bych časem našel prostor a čas k Vašovi, do autorizáku bych mohl v Třebíči tak následuje klasická otázka co by tohle mohlo způsobovat? Mohlo by to být i vlhko? Když to začalo tak lilo jak z konve a přestal fungovat, pak přestalo a další den zase fungoval na přeskáčku a zase přestal při dešti, potvrdit to teď nemůžu protože tu teď prší dost často. Vím že je to asi střelba od pasu 1,9 TDI MR 2006 viz podpis. Edit: Jen opravím mou mylnou info o Tempo. Nebyl doděláván ale už z výroby: 8T2 = Zařízení pro udržování konstantní rychlosti - elektronické zjištěno podle VIN. Upraveno Srpen 7, 2011 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 páčka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Taky mě napadla, teď zase funguje. Pokud by to byla páčka tak to není až taková křeč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 nic jinýho se nekazí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 jednoduchá pomoc.Rozlousknout páčku,odšroubovat tišťák,očistit kontakty,napružit kontakty. Už jsem jich tak dělal několik a zatím všechny šlapou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 (upraveno) nic jinýho se nekazí Ne, jen to Tempo. cosby: vyzkouším :) Upraveno Červenec 28, 2011 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 (upraveno) cosby: Tvůj devítistej post si budu pamatovat, děkuji ti pane a jestli se někdy potkáme tak máš u mě flašku či jinou neřest který holduješ a budu schopnej ji vyplnit Nikdy by mě nenapadlo že můžou bejt kontakty až takhle zasraný, musel sem to pořádně očistit :) Děkuji všem zúčastněným (i Martanovi za SZ), Tempo sem zatím projel na 50km a pracuje jak tenkját :) Ještě jednou dík pane Upraveno Srpen 8, 2011 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 (upraveno) kluci kamarad si koupil Columbuse do O II MR04 (výbava:maxi-dot,parkovaky,mulifunkcni volant atd...)co je treba jeste udelat nebo dokoupit aby mi to nevybijelo baterku jak jsem tady cetl.... Upraveno Srpen 4, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.