maros Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 nepada ti nafta ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 To netuším. Jak to poznám? Studený to startuje až po několika otčkách a teplý je po těch cca 30 vteřinách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 kontrola všech kontaktů ke startéru a pak se opět zaměřit na startér a udělat repas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistacik Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Dnes návšteva v Pražskej pobočke - vyriešená kontrolka airbagu, nakódované požadované drobnosti a dokonca aj niečo navyše. Špičkový prístup, maximálna spokojnosť. Palec hore a ďakujem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Kontakty jsou v poho.A je velkej problém udělat si repas startéru sám (nemáte někdo nějaký výkres)? Ještě jsem zaslech názor, že by problém mohl být v čidle teploty. Jak to vidíte vy odborníci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 to se nekontrolovalo? Kontrola těchto čidel je jako první až pak výměna dílů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Ajajaj tak se asi někde stala chyba.:o Mechanik nepředpokládal, že by po roce odešlo do věčných lovišť. Zítra ráno bude muset odzkoušet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 THX Jardovi za rychlé vyřešení mého vodního světa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Tak se mi dneska povedlo odpojit konektor od čidla teploty a ejhle ono to startuje v pohodě i za tepla. Takže kvůli dílu za cca 400 jsem utratil desetkrát tolik. To by se jeden pos..l. Ještě dotaz, můžu jezdit s odpojeným konektorem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 nemusí být to čidlo KO, pokud odpojíš čidlo teploty, jednotka si načte předdefinovanou teplotu a bude fungovat. Neni ale dobré jezdit dlouhodobě s odpojeným čidlem. Chce to na diagnostice projet hodnoty čidel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Děkuji. Do konce týdne diagnostiku sfouknu. Snad to během těch pár dní nezavraždím. Jaká další čidla ještě zkontolovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Září 19, 2012 Sdílet Odesláno Září 19, 2012 Díky Jardovi za dodělání nějaké té výbavy, rady atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Tak dneska jsem vyměnil čidlo teploty a výsledek nula. Startuje pořád na prd. Zítra se jdu objednat na diagnostiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Hoši,nechci se do toho míchat,ale OI-teplé starty-pokud je baterka OK tak na 99% startér.osobně jsme jich měnil tak 30 a vždy pak OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Takže nechám repasovat ten co mi minulej tejden mechanik vyndal. Je to sice noname ale snad bude chvíli v poho. Baterka ja tejden stará stříbrná Varta (74Ah 680A) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 pokud to dobře udělá-nebudeš mít problém.Důležitá je výměna pouzder 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 A nějakej výkres by nebyl? Zkusitl by repas udělat sám. Nebo je to problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 nemám výkres a sám bych to nedělal.Nebo máš stahováky co jsou potřeba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Nějaký stahováky v práci máme. Ty umíš udělat repas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 ne,na to mám souseda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 No vidíš vytáhni z něj rozumy co všechno je k tomu potřeba. Plánky, fotky, nákresy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Soused má 55 let,on to má v hlavě ne ve výkresech a rozumy z něj tahat nebudu,nezlob se.Každý děláme a rozumíme něčemu.On chodí za mnou když potřebuje něco ohledně PC,já za ním když potřebuju opravit altíky,startéry a pod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Jasné chápu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 upravit soft na teplé starty a to navždy vyřeší problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 (upraveno) Tak hochu je vidět,že to asi děláš chvíli.Dělal jsem to manželce na golfu.2 roky to bylo OK,pak se startét v pouzdrech tak vydřel,že jej bylo potřeba vyměnit. A jinak tohle je Vašovo a Jardovo téma,tak si myslím dosti zasírání jejich vlákna Upraveno Září 20, 2012 uživatelem cosby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Upravit SW není řešení problému, jen záplata, pod kterou se díra stále zvětšuje. prvotní problém je startér. Platí to pro všechny naftové motory. Pouzdra uložení se musí měnit tak v 50% případů. A není to jen o výměně uhlíků... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Tak tak mistře.Uhlíky nikdy nepomůžou,tedy z 90% nepomůžou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 21, 2012 Sdílet Odesláno Září 21, 2012 Tak jsem dneska částečně rozhodil startét a zatím jsem žádnou složitost nebo záludnost neobjevil - zatím jednno bronzový futérko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Kluci nemate nekdo nivelační čidla ke xenonum na O1 když tak SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Zdravím, měl bych malej dotaz ohledně mojí O2 2.0 fsi koupil jsem si pred casem nabouranou octavii a daval to postupne do kupy. vsechno je udelane jak ma byt nebo si to alespon myslim protoze jsem postupoval pri skladani uplne stejne jako pri rozebirani (podle fotek). jen jsem mel na palubaku vysokou spotrebu na volnobeh a tim i v normalnim jizdnim rezimu. sel jsem na diagnostiku do skoda auto a tam mi vybihalo spousta chyb a to, ze skoro vse psalo sporadicky. ale jinak auto fungovalo normalne. pak se mi jednoho dne vybila baterka kdyz jsem mel otevrenej kufr dvere a hralo mi radio a uz jsem nenastartoval jen bylo slyset takove rychle cvakani. tak me kamos nastartoval pres kabely. kamos ma 1.5 naftu. kdyz mi auto nastartovalo tak zmizela i ta chyba se spotrebou zhasla kontrolka EPC a kontrolka ŘJ. takze ted to jede noralne se spotrebou jaka je u tohoto motoru normalni. ale zase uz to nestartuje i pres novou baterii. asi nejakej skrat- nesviti mi predni leve svetlo (potkavaci), ani po vymene zarovky. Pri startovani to jenporat cvaka kdyz dam baterku na nabijecku treba jen na 5 min. tak to hned chytne. takze kdyz zastavim a vypnu motor musim jit a odpojit minus abych odpojil batrku, jinak staci 5 min a nenastartuju. jinak co vim ze je tam spatne je odtrzene cidlo teploty spalin ale to bylo celou dobu a nikdy problem nebyl krome te spotreby. pujde to opravit? ja myslim ze to bude jen prkotina. dekuji za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.