Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

Tak hochu je vidět,že to asi děláš chvíli.Dělal jsem to manželce na golfu.2 roky to bylo OK,pak se startét v pouzdrech tak vydřel,že jej bylo potřeba vyměnit.

A jinak tohle je Vašovo a Jardovo téma,tak si myslím dosti zasírání jejich vlákna

Upraveno uživatelem cosby
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravím, měl bych malej dotaz ohledně mojí O2 2.0 fsi koupil jsem si pred casem nabouranou octavii a daval to postupne do kupy. vsechno je udelane jak ma byt nebo si to alespon myslim protoze jsem postupoval pri skladani uplne stejne jako pri rozebirani (podle fotek). jen jsem mel na palubaku vysokou spotrebu na volnobeh a tim i v normalnim jizdnim rezimu. sel jsem na diagnostiku do skoda auto a tam mi vybihalo spousta chyb a to, ze skoro vse psalo sporadicky. ale jinak auto fungovalo normalne. pak se mi jednoho dne vybila baterka kdyz jsem mel otevrenej kufr dvere a hralo mi radio a uz jsem nenastartoval jen bylo slyset takove rychle cvakani. tak me kamos nastartoval pres kabely. kamos ma 1.5 naftu. kdyz mi auto nastartovalo tak zmizela i ta chyba se spotrebou zhasla kontrolka EPC a kontrolka ŘJ. takze ted to jede noralne se spotrebou jaka je u tohoto motoru normalni. ale zase uz to nestartuje i pres novou baterii. asi nejakej skrat- nesviti mi predni leve svetlo (potkavaci), ani po vymene zarovky. Pri startovani to jenporat cvaka kdyz dam baterku na nabijecku treba jen na 5 min. tak to hned chytne. takze kdyz zastavim a vypnu motor musim jit a odpojit minus abych odpojil batrku, jinak staci 5 min a nenastartuju. jinak co vim ze je tam spatne je odtrzene cidlo teploty spalin ale to bylo celou dobu a nikdy problem nebyl krome te spotreby. pujde to opravit? ja myslim ze to bude jen prkotina. dekuji za odpoved

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...