Rosťa19 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 pěknej dortík... Ještě jednou vše NEJ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Pripajam sa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Taky vše NEJ, hlavně zdravíčko ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Vašo.všechno nej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Vašo tož vše nej a přije´d mi nalít štamprlu :lool: Zalepím si ty dvě díry co mám v koleně a´t to nevyteče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 děkuji všem za přání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 tož hlavně samé splněné přání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 (upraveno) tak zase zpět k práci ne? :lool: Tak konečně jeden FL na větší věci: TMP, přední parkovák, kontrola hladiny nádržky ostřikovačů, příprava na výhřev, příprava na Z. el. okna, příprava na osvit nohou Upraveno Květen 4, 2010 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Ty jo moje kára :lool: :palec: :P :P :P :lol: :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Dávám Rolbařovi novou přezdívku-Dráteník :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Dráteník prej, asi odvezu do Kobylis nějakej hrnec na zadrátování :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Rolbar ma rad pohled do podpalubi :rolleyes: takhle dopadne vetsina aut u Rolby :D ale taky vsechny odjedou po vlastni ose a jeste vymakanejsi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Tojo, konecne mam diky Rolbarovi taky ten kolumbus, i kdyz teda jenom v takovy light verzi... Prehrava Mp3, samozrejme i filmy, naviguje, telefonuje, prohlizi internet, mejly, propojeni linkovyho vystupu pres aux s radiem na soundsystem, dobijeni, plus dalsi dobijeni pro gps modul v kasliku... :D Konecne je to presne tak, jak jsem si to predstavoval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 hergot a me to pripomina iphone.. divny.. :D jinac taky pekne reseny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 (upraveno) dnešní nález v jedné RS, vozilo se to tam skoro dva roky :) Na 99% je to tam z výroby Ví někdo, co to je nebo z čeho to je??? Upraveno Květen 5, 2010 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 UFO-neidentifikovatelný ikdyž nelétající předmět :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 pánové....náhodou někdo nemáte navíc kombi senzor zrychlení a přírůstku otáček? pouze číslo 1J1 907 638 D nebo 1J1 907 638 F octavia r.v.2002 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 4,5t s montáží mikrofonem kabelem - nová nepoužitá BT HF 729B za tohle by dnes člověk platil zlatem.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 dnešní nález v jedné RS, vozilo se to tam skoro dva roky :) Na 99% je to tam z výroby Ví někdo, co to je nebo z čeho to je??? nejaky kurvitko? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Tojo, konecne mam diky Rolbarovi taky ten kolumbus, i kdyz teda jenom v takovy light verzi... Prehrava Mp3, samozrejme i filmy, naviguje, telefonuje, prohlizi internet, mejly, propojeni linkovyho vystupu pres aux s radiem na soundsystem, dobijeni, plus dalsi dobijeni pro gps modul v kasliku... :) Konecne je to presne tak, jak jsem si to predstavoval... Že by úplně nová verze navigačního systému - RNS 2010? :lool: Teď vážně - můžeš prosím dát detail držáku a uchycení toho iPhone? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 (upraveno) dnešní nález v jedné RS, vozilo se to tam skoro dva roky :lool: Na 99% je to tam z výroby Ví někdo, co to je nebo z čeho to je??? Hold jsem měl v autě schovanej pořádnej ocelovej poklad... Jinak děkuju Rolbařovi za super odvedenou práci, včera mi do RSa přibylo: - parkovací senzory přední i zadní včetně napojení na ŘJ - tempomat - corner funkce - alarm - automatické zavírání všech oken po zamčení včetně střešního - demontáž držáku na mobil včetně výměny rámečku kolem rádia a lišty u spolujezdce - oprava nefunkční BT HF jednotky Jo jinak jsem ještě zjistil, nevím jestli jsi to dělal ty Jardo, že když teď zařadím zpátečku, že se samo 1x setře stěračem zadní okno. :-) Tak že ještě jednou díky za perfektní a kvalitní úpravy. :) Upraveno Květen 6, 2010 uživatelem Gowster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Že by úplně nová verze navigačního systému - RNS 2010? Teď vážně - můžeš prosím dát detail držáku a uchycení toho iPhone? Drzak je mirne receno velmi primitivni... je to na suchej zip... :) Zatim to drzi perfektne, rychle sundany, rychle nandany, kdyz by se to neosvedcilo tak mam v zaloze jeste reseni elegantnejsi magneticke... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Jardo, tempomat do Golfika VI umíš? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Hold jsem měl v autě schovanej pořádnej ocelovej poklad... ;) Jinak děkuju Rolbařovi za super odvedenou práci, včera mi do RSa přibylo: - parkovací senzory přední i zadní včetně napojení na ŘJ - tempomat - corner funkce - alarm - automatické zavírání všech oken po zamčení včetně střešního - demontáž držáku na mobil včetně výměny rámečku kolem rádia a lišty u spolujezdce - oprava nefunkční BT HF jednotky Jo jinak jsem ještě zjistil, nevím jestli jsi to dělal ty Rolbaři, že když teď zařadím zpátečku, že se samo 1x setře stěračem zadní okno. :-) Tak že ještě jednou díky za perfektní a kvalitní úpravy. pekny pane! toto me zajima!! - automatické zavírání všech oken po zamčení včetně střešního Jardo az budu u tebe zvladnes to? nebo v tom bude hacek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 tempomat do GIV není problém jiank OVI, to dovření už myslím máš, ej to takové to, když držíš dýl ovladač, rozjedou se okna a můžeš pustit, dovřou se sami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 tak je to tak... po podrzeni okna uz dojedou sami i bez ovladace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 tempomat do GIV není problém jiank OVI, to dovření už myslím máš, ej to takové to, když držíš dýl ovladač, rozjedou se okna a můžeš pustit, dovřou se sami Oni se tě ptali na G 6 né 4 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 chyba odpovědi GVI také není problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 ok, ozvu se, dík (i Palovi za opravu ) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Jo jinak jsem ještě zjistil, nevím jestli jsi to dělal ty Jardo, že když teď zařadím zpátečku, že se samo 1x setře stěračem zadní okno. :-) :) to už měla FI, takže nic nového 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.