Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

to 'kemar':

Protože uchází chladivo tou plastovou zátkou nahoře. :)

Novější chladiče to mají jinak řešené. :D

přesně tak, bohužel ty, které sem měnil, tak šlo o "výběr" těch nejhorších, kdy klima ušla za několik měsíců skoro celá.

přes zátku pouští skoro každy chladič, bohužel tento únik nelze detekovat pomocí UV látky v náplni. přes závit se totiž dostane jen chladivo bez oleje a něm obsažené UV. i když u větších úniků je vidět okolo zátky lehounký náznak oleje a na něm nachytaní prach.

No já ho měl prorezlý a dal jsem na radu Jardy nový chladič bez plastové zátky. Taky precizně odvedená práce včetně několika "drobností". Jen mě pak po cestě domů vyděsilo stahování oken - ale pak jsem to "zprovoznil" :-) Díky....

žebych zapoměl nastavit dojezdy, měl se za to, že baterka se neodpojovala

Odkaz ke komentáři
Doli: to mas TDI čko a mas tam hlinikove sani ? to jsi menil nebo tam uz bylo ? nebo kamaradum na jednom prasklo tesneni, a druhemu prasklanaklaneci lopatka v sani a vletela do valce a valec je K.O a to sani maji z uměle hmoty... takze je motor kantare z RSky oba maj TDi jeden MR06 a druhy MR07

jaj, to mi ani nerikej, vse je z vyroby nic jsem nemenil. :smich:

Odkaz ke komentáři

OI pán si nechal namontovat parkovák a on nefungoval, že by ta čidla z FII v OI nefungovala?!

kabeláž celkově zprasená, tak se to vše vytrhalo a udělalo nově, jak to má být

Fabule na opravu kabelového svazku po nehodě, hodně drátů přervaných, nacupovaných a tak, vše opraveno a pán může vesele jezdit dál :palec:

post-302-1307913948_thumb.jpg

post-302-1307913968_thumb.jpg

post-302-1307913982_thumb.jpg

post-302-1307914256_thumb.jpg

post-302-1307914266_thumb.jpg

post-302-1307914278_thumb.jpg

post-302-1307914286_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

po delší době nějaké foto, né že by nebylo co fotit ale nějak nestíhám :palec:

jedna pomsta od HIFIstů a jiných elektrobastlířů

napájecí kabel co leštil volantovou tyč

alarm kterej upletla nějaká vlaštovka s otřes. čidlem na plastu aby to krásně bralo vybrace :lol:

jakysi speciální smotky kabelů co vedli do dveří aby to "hrálo" škoda že měli poloviční průřez oproti origo vedení

post-225-1308421334_thumb.jpg

post-225-1308421351_thumb.jpg

post-225-1308421373_thumb.jpg

post-225-1308421402_thumb.jpg

post-225-1308421425_thumb.jpg

post-225-1308421446_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Vaša
Odkaz ke komentáři

No tak díky za rychlou odpověď, ale moc jsi mě nepotěšil :)

V průtrži a zácpě dnes ve Zlíně bych to docela ocenil.

V návodu je o tom pouze poznámka:

"Pokud je zapnuto pomalé nebo rychlé stírání ⇒ strana 59, obr. 54

a rychlost vozidla klesne pod 4 km/h, automaticky dojde k přepnutí na nižší stupeň

stírání. Po zvýšení rychlosti vozidla nad 8 km/h se opět obnoví původní nastavení."

Ještě jednou díky.

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové,

měl bych na vás dotaz. Občas při zamčení auta dálkou se mi nezamknou jedny zadní dveře. Když zmačknu podruhý, tak se zamknou. To samé, když se zamknu zevnitř, celé auto se zamkne a na těch zadních dveří se kolíček hned vrátí do otevřené polohy. Co by to mohlo být Jedná se o Passat B5,5 facelift.

Díky za radu

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ahoj, pánové mám na vás dotaz. Jak už to tak bývá tak se mi hned první den dovolený pokadil Tempomat a to tím stylem že chvíli funguje a pak zas ne. Podle mojeho laickýho úsudku to vypadá že problém by mohl asi být v drátech? Tempo je dodělávanej nevím kým, už sem to s ním koupil. K oboum to mám z ruky ale asi bych časem našel prostor a čas k Vašovi, do autorizáku bych mohl v Třebíči tak následuje klasická otázka co by tohle mohlo způsobovat? Mohlo by to být i vlhko? Když to začalo tak lilo jak z konve a přestal fungovat, pak přestalo a další den zase fungoval na přeskáčku a zase přestal při dešti, potvrdit to teď nemůžu protože tu teď prší dost často. Vím že je to asi střelba od pasu icon_redface2.gif 1,9 TDI MR 2006 viz podpis.

Edit: Jen opravím mou mylnou info o Tempo. Nebyl doděláván ale už z výroby: 8T2 = Zařízení pro udržování konstantní rychlosti - elektronické zjištěno podle VIN.

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

cosby: Tvůj devítistej post si budu pamatovat, děkuji ti pane a jestli se někdy potkáme tak máš u mě flašku či jinou neřest který holduješ a budu schopnej ji vyplnit :palec: Nikdy by mě nenapadlo že můžou bejt kontakty až takhle zasraný, musel sem to pořádně očistit :) Děkuji všem zúčastněným (i Martanovi za SZ), Tempo sem zatím projel na 50km a pracuje jak tenkját :) Ještě jednou dík pane hi.gif

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...