Hurikan88 Odesláno Říjen 14, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 ty jo začínám mít strach z těch zadním světel...snad to dopadne dobře! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 14, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 Proc to ma ty hnusy zadni svetla s predFL s odrazkou...to se mi vubec nelibi..predek je brutus!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Říjen 14, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 Jezis vzdyt je to kamuflaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 14, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 No princes musí neustále spamovat to víš :-):-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 14, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 presne chipe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Našel jsem tuto fotomontáž, je dost podobná na spyfotos výše, hlavně ten C sloupek, jen ten zadek je na těch spyfotos delší. Zatím mám smíšené pocity, ale věřím, že to nakonec bude hezké auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 tahle montaz se mi vubec nelibi a desi me ty previsy, doufam ze bude hezka, jinak budu muset udelat jiny club :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 bude se líbit, holt je to zas něco jinýho a ne jako Golf, kterej v posledních letech prodělává pouze facelifty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 tak u golfu je 6-ka jinak než 5-ka, jinak souhlas, je to pořád stejné auto plus mínus tvarově a proporcema, já si myslím, že OIII nemůže snad mít takové velké převisy, vzhledem k rozvoru by to bylo už moc dlouhý auto, ikdyž škodovka dělá převisy jako kráva velice ráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 promiň Jardo, ale mezi V a VI taky moc rozdílů není ;) největší skok byl mezi IV a V ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 jeden šikovný člen dneska na dálnici zachytil hned 4 oktávky, další 3 se mu už nechtělo fotit a honit B) ..... Takovouhle kolonu jsem potkal dnes ráno v Říčanech, škoda že mám kameru v Supovi, jinak by bylo pěkný vídeo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 promiň Jardo, ale mezi V a VI taky moc rozdílů není ;) největší skok byl mezi IV a V ;) tak je rozdiel robiť facelifty každé 2 roky ako Golf a ako Octavia nový model len raz za 8 rokov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 nj, jenže Golf VII není facelift Golfa VI :) Ale to je jedno, jen jsem chtěl poukázat, že u Škodovky co nová generace, to velká odlišnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Oficiálne to nie je facelift ale keď to porovnáš so Škodou tak je, možno teraz zmenili podovzok z novej A3/Golf ale inak je to akoby facelifrt lebo väčšina vecí je rovnaká :) ale chápeme sa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 nn, Golf je první, kterej má novou podvozkovou platformu (teda aspoň nám to všude tvrdí..) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Dakie: není pravda ;) První auto s MQB podvozkem je Audi A3. A pokud někdo myslí, že Golf 7 je jen facelift, tak ať se ozve. Rád mu to vysvětlím... Jedná se o zbrusu nový model; podvozkem počínaje a klikou u dveří konče... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Takze to bude klasika VW a 3 roky se bude resit desitky poruch a nedodelavek? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Ne, proč by tomu tak mělo být? Chyby se stávají všem a všude... A občas se prostě v testech/provozu vyskytnou určité nedostatky, protože vývojáři a technici z vývoje nikdo nedokáží nasimulovat chování každého zákazníka k vozu či všechny specifikace provozu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 proč to dříve uměli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 protože nemuseli tak moc šetřit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 a protože dřív nebylo v autě tolik serepetiček, vyfikundací a kurvítek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 jako třeba rozvodový řetěz co :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 tady máte modrou do sbírky :) jela ještě s bílou.. s odstupem za nima jeli další dvě.. když jsme je chtěli vyfotit zepředu, tak si nás všimli a šli docela drsně na brzdy.. což sem na dálnici moc nepochopil otočil sem se na sjezdu, u dalšího sjezdu je dojel a když sem je předjížděl, že prostě ten předek vyfocenej bude, tak sjeli z dálnice tak sem se na ně vy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 no ja jsem zvedavej jak se to bude prodavat, prijde to akurat do doby kdy nas prodejci aut budou prosit abysme si kupovali novy auta, uz ted je to krasne videt na omezovani vyroby spousty automobilek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 (upraveno) Tak dneska kolona tří nových OIII a dvou starých OII FL v Chomutově. Maskování jako Rapid. Hodně to mate. Ale je to mnohem mnohem větší než Rapid. Prdel skoro jako MB třídy E. Každopádně při té rychlosti a míjení se si toho člověk moc nevšimne, opravdu dominuje maskování které je v barvě vozu... jinak jel jsem se šéfem a moje reakce "Pičo nová OIII" a on zrovna telefonoval s manželkou Upraveno Říjen 17, 2012 uživatelem Sweds 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 super úlovky klucíííí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 V časopise auto motor a sport sú celkom reálne vízie OIII aj kombi. A vyzerajú fakt súúúúper. Hlavne to kombi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Az na tie klucky, zrkadla, tvar viecka nadrze, prahy, predne svetla budu v polovici zalomene, hmlovky budu umiestnene uprostred "vcelieho plastu"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.