Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

wrccko: U A6 mas az 3 moznosti: halogen, bi-xenon a full-LED

A zahada je vyriesena: pre O3 Ambition a Elegance je mozne objednat ako doplnkovu vybavu vsetko osobitne - LED zadne svetla, AFS bi-xenony a AFS bi-xenony s LED dennymi svetlami

Presne tak, i predesla A6 nemela standartne xenony, dokonce ani ta po faceliftu. A kdyz nemela xenony, nemela ani zadni lampy s LED. Ono u audi se kolikrat priplaci za veci, ktere jsou u vw a skody v cene(ramci vybavy) a bereme je pomalu jako standard.

Odkaz ke komentáři

z tohodle by tu někdo měl pěknou prdel, srovnávat výbavy, ceny Škodovky a AUDI ideálně A6 a vejš. Mi to příjde jako úlet už jen v tom, že do základní A6 naskládáš základních 3-5 OII (základních). Je to jako porovnávat juice z Penny s tim značkovym....

A jinak už jezdí odmaskované, v úterým jsem jednu potkal v DE

Odkaz ke komentáři

ono je už jasné dělení značek vidět u zadní nápravy, multilink u G7 od 90kW, podle článku AutoTipu u Leona od 110 kW, u OIII se spekuluje od 100 kW ....

každopádně dokud nebude jasné jakou elektriku bude OIII mít, tak se nedá ani porovnávat s tím co má G7, pokud to bude stejný, tak bude mít Jarda zase práce nad hlavu s dodělávkami biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

No zatiaľ žiaden spôsob obísť online veci nie je... Neviem, ako je na tom nová A3, či má tiež "komponentenschutz" na niektoré RJ, ale skôr áno, ako nie. To by znamenalo, že MQB je pripravená aj na to a G7 + O3 to v prípade núdze tiež môžu dostať.

Fakt je ale ten, že všetky nové modely v koncerne od MQB už nebudú podporovať súčasné diagnostické nástroje - jedine ODIS. Niečo sa ale už kuchtí aj v Rosstechu :palec:

Odkaz ke komentáři

Mně se líbí :palec: a vidím v tom čitelnou evoluci už od jedničkové Octavie a to nejen co se týče zadních světel, vybočil podle mě jen facelift OII. Se současným designerským směrem Škodovky od příchodu Rapida jsem spokojenej, konečně, protože FII, OII FL ani SII limuzína mi nepřijdou jako celek zcela vyvážené. Snad se toho budou držet.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...