Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Pre nedočkavých preklad záveru (niesom zas taký dobrý nemčinár):

Záver: Nová Škoda vyhráva v prvom porovnávacom teste nad Passatom. A to suverejne. Je podobne veľká, ale ekonomickejšia a ponúka lepšie jazné výkony (vlastnosti). K tomu významne lepšie ceny. Pasat už tiež nieje najmladší.

Odkaz ke komentáři

Přikládám slíbený test z AutoBildu. Do večera sem hodím ještě alespoň hrubý překlad textu (bez tabulek atp.) Testované exempláře: ŠKODA Octavia III 1,6TDi 77kW/105 PS Elegance GreenTec X Volkswagen Passat B7 1,6TDi 77kW/105PS BMT ComfortlineO3xPassat B7.pdfBMT=BlueMotion Technology

Hosi, co umite nemecky... Muzete trosku nastinit co se pise v tom clanku co dal Honza?Diky..

Tak jsem se k tomu konečně dostal; bohužel jsem časově tak na hraně, že je to fakt jen rychlý překlad. Je tak možné, že v tom jsou chyby (např. čárky atp.).

AutoBild O3xPassatB7.pdf

EDIT: za poděkování se zlobit nebudu :wub:

Upraveno uživatelem Honza9007
Odkaz ke komentáři

nemáte zač. No, už se to docela slušně řeší... ale to bylo jasné, protože Passat už přesluhuje. Takže to je vlastně stejná situace jako již dříve se Superbem I a Passatem B5, kdy byl na trhu Passat B5.5 jako starý model a Sup.I už bylo "nový" auto. Ale situace se změní s novým pašíkem ;)

Odkaz ke komentáři

Hurá, tak už sa to blíži aj u nás - štart predaja je naplánovaný na 14.2.2013 :palec: Rozvoz áut k predajcom prebehne 2. februárový týždeň, ale do štartu predaja musia zostať zaplachtované a schované pred zákazníkmi. Všetky predvádzačky sú Elegance s paketom Business (ekvivalent OII Business) 1.6/2.0 TDI s diskami 17" Teron.

Odkaz ke komentáři

Na téhle fotce vypadá podvozek hruzostrašně vysoko :-o

http://www.autoforum.cz/tmp/magazin/si/Skoda_Octavia_III_2013_200_kusu_Sevilla_12_800_600.jpg

Tu fotku jsem tady chtel zrovna dat, ale vsiml jsem si tveho odkazu. Je to hruza, ale to uz jsme si psali. Bude to chtit dolu :lol:

Je ale mozne, ze je to verze pro spatne cesty, ma to i nejake cerne plasty na spodkach dveri :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...