chjetjov Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Tak jsem měl včera možnost se projet v 1,6 TDI ambition. Motor který jsem měl možnost poprvé otestovat se mi moc líbil spotřebou, nejspíš především kvůli StartStop funkci která se mě osobně líbí Co se týče nástupu výkonu ten mi u 1,9 TDI přijde výraznější. Zadní náprava mi nevadila, cestující vzadu však tak spokojení už nebyli. Taky je oproti OII hodně cítit nárůst rozměrů auta. S OII si zatáčku říznu a krásně vede stopu u OIII je to víc superbovské možná škoda... Jsem zvědav jak to překoná RS Celkově se mi to auto líbí až na některý kravinky na který si člověk asi zvykne, ale mrzí mě že v OII byly a teď nejsou jako například super přihrádka v rohu sedačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Jardo: dobrá slohová práce Niki: ono je to zas tak jedno není jestli je kryt z plastu a nebo textilu, protože ten textilní na baterii vůbec nesedí a tým pádem se tam bude dostávat voda a nečistoty. Hlavně při mytí motoru a bude to tam oxidovat, ale hlavně to vypadá otřesně (vzhledem k hodnotě auta např. 800tis.). Jinak neznám ani jednu OI která by tam měla textil . Vždy tam byl poctivej plast a to mi jich prošlo rukama pár desítek kousků v různých MR .... Jinak to, že předváděčky na salonech nejsou vybaveny tolik opěvovanýma a zdůrazňovanýma el. asistentama je zřejmě proto, aby zákazníci nezjistili, že jsou k ničemu viz. vysvětlení Jardy B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 a ještě jednu kravinku jsem dneska zjistil když jsem vracel - zadní koberečky nemaj čudlíky, za které se to přichytává, takže asi budou jezdit...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 na OII už ty novější taky neměly - je zespodu něco jako šmirgl a nejezdí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Jinak neznám ani jednu OI která by tam měla textil . Vždy tam byl poctivej plast a to mi jich prošlo rukama pár desítek kousků v různých MR .... Sorry za OT, ale čo je potom toto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Zajímavé, a bylo to tam origo od výroby ? Já jsem se s tím nikdy nesetkal a to mě prošlo rukama opravdu hodně O1. Sorry za OT ale docela mě to zajímá. Kdyžtak mi to napiš do SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Jj bolo to z výroby, keď sa nad tým zamyslím podľa toho čo som hodil do google, tak je možné že taký kryt batérie bol iba u benziňákov (ja si to pamätám z 1.6ky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 měl jsem ho na 1,9tdi agr taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 1.8T :pivo: ! Sorry ja som musel :D Hele kluci nestretavate sa s odparkovanymi OIII na sidliskach a tak? Ja som vcera vecer videl jednu OIII odparkovanu tak aby ju kazdy videl. Samozrejme polepy OIII a prospekty vnutri. Bola by to zaujimava strategia :D, aj ked ja osobne by som sa bal o to auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 (upraveno) 1.8T :pivo: ! Sorry ja som musel :D Hele kluci nestretavate sa s odparkovanymi OIII na sidliskach a tak? Ja som vcera vecer videl jednu OIII odparkovanu tak aby ju kazdy videl. Samozrejme polepy OIII a prospekty vnutri. Bola by to zaujimava strategia :D, aj ked ja osobne by som sa bal o to auto To víš, nikdo to nechce a protože to mají pojištěné, tak to nabízejí i zlodějům :D Ne vážně, asi nová marketingová strategie Upraveno Březen 2, 2013 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Tak jsem vyzkoušel OIII elegance 1.6TDI najeto 2000km moje postřehy: posez v autě dobrý, vyhovuje, nikde mě nic vysloveně nevadí, kromě zrcátek, OIIFL sloní uši jsou stejně nej, ale jinak jsem interiér moc nezkoumal, během řízení nebyl prostor (dálnice, okresky) motor 1.6tdi můžu srovnat se svoji služební OIIFL a řekl bych, bud je to jinak zpřevodované, nebo ta moje služební jede daleko lépe při stejných km, OIII byla poznatelně tupější.... kouknul jsem i na zadní lampičku jak zde zmiňujete, no jen jsem se usmál, design fakt otřesný podvozek: kapitola kde jsem byl nejvíce zklamán, hlučný neskutečně a to bylo obuto na continentalech (co to bude dělat na pneu typu nexen či kumho ani nedomyslet), příčná nerovnost či prasklina v cestě znamená divné zadrnčení od přední nápravy jako když jsou kuláky po 200tkm, zadní náprava se hned ozvala při utažené pravotočivé zatáčce, ano, nahnal jsem tam testovanou OIII tak, aby bylo poznat co udělá zadek a vrátil jsem se dobově přesně na léta kdy jsem drandil O1. Auto jsem vracel s pocitem, že mě OIII jako tak nemine, ale žádný to "WOW" se nekonalo, jako při přesednutí z OI do OIIpředfl, takže v klidu duše ještě se svým TSi pojezdíme, než mě dočista omrzí. Jinak co se pohybuju po servisech tak už jsem viděl 3ks rozstřelené a neopravují se, důvod, nejsou na to ještě náhradní díly :D A to že nevidíte v ulicích nové OIII od štastných majitelů je jednoduché, žádné volné prodejní kusy nejsou, tedy není co prodávát, vše na objednávku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 jj ten hluk pri prejeti nerovnosti jsem zaznamenal taky, prislo mi ze se to hodne ozyva od zadni napravy .. ze je to takove hodne tvrde oproti memu predFL ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 BadyS a tvoje postřehy ohledně spotřeby? OII 1.6 VS OIII 1.6? to auto je lehčí takže by mohla být spotřeba lepší a taky svižnější ale co ty popisuješ za tupější to opravdu nevím co myslíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 spotřebu nedokážu objektivně posoudit, ale celkově z 1.6TDi mám dobrý pocit, bohužel je to však pouze 5kvalt. OIIFL 1.6TDi mám ted 0-14.000km s dlouhodobou kombinovanou 6,0 litrů, ale jsou v tom zejména dálnice 150km/h tempomat Praha / Ostrava. Deklarovaná kombinovaná dle výrobce 5,2litrů, tam se nedostanu, pouze na okreskách ( tam jsem na 4,8litrů). OIII 1.6TDI jsem jezdil 7,2 litrů, ale to vůbec neber v potaz, auto jsem testoval, né se kochal. V otáčkách okolo 2000 mě přišel motor, že nejde tak ochotně do otáček, spíše mě ta křivka oproti OIIFL přišla více lineární, jelo to plynule, bez žádného turbo efektu (OIIFL pocituji 1800-2600,že "citelněji" zatáhne). Každopádně auto 2000km najeto a 300řidičů za volantem...ono si to "sedne" ještě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 děkuji moc, taky bych rát srovnal mojí 1.4TSI a novou 1.4TSI, tam je výkon už jinde. Snad se mi povede se s ní projet.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 myslim ze OIII bude mit fakt problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Tak G variant se hodně povedl, pokud bude rozumná cena, jako, že by mohla, tak není co řešit a těším se až mi za 3 roky skončí leasing :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Dnes jsem se dozvědl, že nějaká chytrá hlava ve Škodovce zjistila, že se hodně berou bílé a červené Octavie, proto bude tato barva v nejbližší době za přípaltek 4 000 Kč !! Opravdu chytrej postup, zdarma zůstane jen modrá pacifik. Buď mají moc modré na skladu, nebo záhy se brzo ve Škodovce zjistí, že po tomto přehmatu jde hodně na odbyt zase modrá. Čím to asi bude ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Tak ten Golf je šupa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 To říkám pořád, že G7 variant je řešením :D kam jít z O2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 To říkám pořád, že G7 variant je řešením :D kam jít z O2 Od jara 2013 bude vyhřívané čelní sklo a Dynaudio. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Jen proboha at je v GV7 nejaka pekna kombinace DSG a 4x4 a zopakuju tu vetu co jsem rekl kdyz jsem videl OIII v Beskydech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 myslim ze OIII bude mit fakt problem keď tam bude OI náprava tak rozdiel v tých autách (G a OIII) asi veľmi nebude Dnes jsem se dozvědl, že nějaká chytrá hlava ve Škodovce zjistila, že se hodně berou bílé a červené Octavie, proto bude tato barva v nejbližší době za přípaltek 4 000 Kč !! to písal Igor že sa ich chystajú spoplatniť - takže nechali tú modrú aby EU nehučala :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 keď tam bude OI náprava tak rozdiel v tých autách (G a OIII) asi veľmi nebude klika je jen pro 1.2TSI u G7 hatch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 http://auto.aktualne.centrum.cz/novinky/clanek.phtml?id=772928 Jako nevím od kud mají tu informaci že GTI bude za 613tis ale jestli ano tak by RS nemuselo být tak drahé v základu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 klika je jen pro 1.2TSI u G7 hatch ne, je pro 1.2TSI a 1.6TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Ked som bol vyskúšať O3 tak mi pani ukázala aj fax o spoplatneni farieb 144€. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Jen proboha at je v GV7 nejaka pekna kombinace DSG a 4x4 a zopakuju tu vetu co jsem rekl kdyz jsem videl OIII v Beskydech. Obávám se, že tohle ti VW nesplní, dnes jsem v salonu koukal na alltrack 125 kW 4motion za necelý mega .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.