Dix Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Trochu OT: Co je to projekt B8.Měl by se vyrábět v Kvasinách.Je to SIII ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 (upraveno) Hmmm, pravdu dis, tahle cast je opravdu jak kdyz malovali malovali a najednou to museli vyrobit i s timhle, to u kombi nastesti odpadlo :) Ja myslel, ze mas na mysli ciste zadek, jak byla rec predtim o ty Thalii... ten zadek působí mohutně, protože je tam, laicky řečeno, "moc plechu". Holt vize byla jedna věc a finanční náročnost výrobních procesů věc druhá :( přitom by možná plánovaná lehká linka udělala divy. Upraveno Květen 18, 2013 uživatelem Honza9007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Myslím, že Honza to vystihl přesně - OIII v combi v červené jsem ještě neviděl, nicméně dle fotek, v kombinaci se sportovním podvozkem a 18" koly, se mi, překvapivě, také moc líbí Pristi tyden na prime v autosalonu bude testovana prave O3 kombi v cervene barve Zaroven ma byt v tom dilu i test passatu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 (upraveno) header009: ja nechapu, proc mate nekteri problem s tim, ze na diskuznim foru se diskutuje, at v dobrym, ci spatnym smyslu. Od toho je. To si fakt ctete blogy a novinky.cz ;) I kdyz pravda je, ze tu parkrat byl i zarodek flamu, ale nic tak strasnyho, ze by to byl odpad, sry. V tematu k OII taky porad hledate novinky? Jsou to auta, co uz jezdi, tak co se chcete furt dozvidat novyho, krome par zmen a detailu, ze hovno s hackem bude drazsi o 3000 od 30. tydne... Upřímě já s tím problém nemám celkem je mi to jedno ale toto téma pro mě přastalo být přínosné, a ten kdo sem poprvý vleze tak musí zákonitě jít pryč protože obsah několika posledních stránek je s hodnotou totální nuly pro každeého, nevadí mi kritika sám některé věci na OIII kritizuju ale toto téma už není o OII to sis ještě nevšiml???.... Například ke 100x komentovaným světlům dnes mi to nedalo a šel jsem to vyzkoušet postavil jsem na slunce OIII s led dením a OII s xenonama..... Ať mi tady nikdo neřiká že OIII led jsou špatně vidět, oproti xenonům na OII v tomto okamžiku z několika pohledů je nepřehlédnutelná dokonce u xenů v určitém mistě není videt či svítí nebo ne.... abych tady jenom neplácal nesmysly, tak dneska si jedu klídek v ECO modu ruku na opalovačku z okna a najednou na maxidotu EKO-TIP zvýšený aerodynamický odpor, zavřete okna.... Celkem zajímavý Upraveno Květen 18, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Trochu OT: Co je to projekt B8.Měl by se vyrábět v Kvasinách.Je to SIII ? Ano, je to SIII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 venku se začínají rojit zástupy OIII RS Combi! a dneska jsem viděl v MB jednu v MATNÉ ČERNÉ!!!! Docela jsem čučel, protože o tom jsem nikde nezaslechl... může někdo potvrdit/vyvrátit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 No já si nemůžu pomoct.. Zadek je skoro Rapid, profil kufru zase OIII. Uznej sám, že nepodobné to není Ja asi pojdem k ocnemu uz :D ! Kde je tam aka podoba zas? Bocna linia thalie je uplne ina ako pri rapide. Zakoncenie C stlpiku u rapida je mohutnejsie, skleneny trojuholnik ma uplne iny tvar, bocna linia auta plynulo prechadza (na rozdiel od thalie) na zadne svetla ktore niesu zapustene na hrane ale je okolo nich este lem. Zadna cast thalie je tvarovana viac do oblukov hlavne v okoli skla 5tych dveri, pri rapide je tato cast uplne ina. Znacka je pri thalii v narazniku a cela cast je inak tvarovana. Plastovy naraznik je napojeny na blatnik uplne inym stylom. Ja naozaj medzi tymito autami ziadnu podobnost nevidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Asi by si naozaj mal ísť očnému, nevšimol som si, že by Stickler písal niečo o bočnej línii auta a o C stlpiku už vonkoncom nie. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 hádáte se o nesmyslech, podle Sticklera je asi každé auto podobné Thalii. kdo chce psa bíti hůl si vždy najde, u Sticklera a jemu podobných je toto rčení více než výstižné. Dřív jsem do této sekce chodil abych se něco dozvěděl, protože neznám nikoho ze Škodovky tak jsem byl za informace od Honzy, George a Igora docela vděčný, ale plky internetových trollů dorazily bohužel už i do OC, dnes už se tu nikdo pořádně nic nedozví. venku se začínají rojit zástupy OIII RS Combi! a dneska jsem viděl v MB jednu v MATNÉ ČERNÉ!!!! Docela jsem čučel, protože o tom jsem nikde nezaslechl... může někdo potvrdit/vyvrátit? Ty RS combi můžu potvrdit, dnes jsem jel z Liberce do Prahy a kolem Bolky jsem potkal hned 3, musím říct že řešení výfuků je vydařené a jako bonus i novou Fabii combi, i když to mohl být zdařile zakamuflovaný Rapid spaceback. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Myslim, ze spis byl ten spaceback ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Frigo: Fakt by me zajimalo, jaky tuny informaci byste k OIII porad chteli... auto je mesice venku, bezne jezdi, da se koupit, katalogy, konfiguratory, krome informaci, co se kde jeste vic osidi nebo zdrazi, pripadne co se naopak zlepsi (zlevnovani asi zminovat nema cenu), pac lidi kafrali, je "prekvapive" cim dal tim min... takze by tu mohlo byt i celkem mrtvo... nez se objevi ofiko RS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Ty RS combi můžu potvrdit, dnes jsem jel z Liberce do Prahy a kolem Bolky jsem potkal hned 3, musím říct že řešení výfuků je vydařené a jako bonus i novou Fabii combi, i když to mohl být zdařile zakamuflovaný Rapid spaceback. FIII ještě určitě ne ;) Ta bude až příští rok touhle dobou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 O3 RS na Ringu obuta do 7,5"x19" Glendale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Ty kola mi k tomu autu vubec nesedi ;) Ale jinak se na RSku tesim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Já se teda těším na RS kombi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 (upraveno) Kolik bude mit RS kW at to nemusim hledat? Díky. P.S já se jen tak ptám abych věděl jestli mě předjede nebo ne :lool: (vtip) Upraveno Květen 21, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Romane, to se ještě nesmí psát ;) Frigo: jak píše Dakie, tak to rozhodně FIII Combi nebyla. Jsou jisté indicie, zda tento derivát vůbec bude B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Ty kola mi k tomu autu vubec nesedi ;) Ale jinak se na RSku tesim ;) Tak tam asi islo len o zodpovedajuci rozmer... Ale tento design je uz autenticky, ze? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Romane, to se ještě nesmí psát ;) Ale dá se to odvodit jako v minulosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 (upraveno) Jasná zpráva...takže cca 160-165kW něco podobného jako Golf GTi Upraveno Květen 21, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Ohľadne OIII RS už netreba robiť vôbec žiadne tajnosti. Oficiálne údaje síce ešte neboli nikde publikované, ale zbytočne sa okolo toho robia tajnosti. Údaje sú už pár mesiacov k dispozícii a každý zamestnanec autorizovanej servisnej a predajnej siete, sa k tomu dokliká! Motory budú 2.0 TSI 162kw (kód CHHB) a 2.0 TDI 135kw (kód CUPA) Ohľadne OIII nemám nové nič extra zaujímavé, akurát to, že po servisnej akcii s airbagmi a posilovačom riadenia je tu ďalšia, týkajúca sa 1,6 TDI - flash RJ motora... Mám ale nápad - čo takto uzavrieť túto diskusiu a presunúť sa priamo do vytvorených tém v časti Octavia III? Tam nič nepribúda, všetko sa rozoberá len tu a je v tom docela slušný neporiadok :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 ale copak, co je s 1.6TDI špatně? Nechceš k tomu napsat víc info? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 tak jsem se podíval na Autosalon, kde mělí v testu OIII Kombi, 2.0TDI DSG ELegance ...+ bixenony s denním svícením, el. otevírání patých dvěří, ruzné vychytávký v kufru, tak jsem čekal na cenu... ta byla uvedena ... cena test. modelu (chápu i s těma vychytavkáma) - něco kolem 675 000 Kč , ale to se mi nějak nezdá to je přece "základní cena " Elegance verze ... Pokud se nemýlím tak v Elegance nejsou Xenony, ty jsou jen za příplatek .... Takže Autosalon neuvádí pravdivou cenu testovaného vozu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 jj taky jsem se nad tím pozastavil. Ono celej ten test byl spíš reklamní blok než test. Ale na to ať si udělá každej názor sám. Když pominu to co mi na OIII vadí, tak ta OIII kombi i v červené barvě vypadala dobře .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Naprosto souhlasím ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Ceny jsem si taky vsiml, ale uz jsem si vsiml davno, ze ta cena test.modelu je zakladni cena testovane motorizace(vcetne prevodovky) a vybavy...maji to tak u vsech aut...takle vybavena O3 za 675tis by byl sen kazdeho :D Celkove se mi test nelibil, asi tak jak rika Alessi. Ale vypadala v te cervene s panoramou moc pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 souhlas s igorem... jsem pro presunuti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Tak jsem se teď podíval z televizního archivu na autosalon a test Octavie 3 combi. Byl jsem trochu zklamaný jak byl test pojat, spíše to vypadalo jako když Pepa dělá ve Škodě Auto. Jinak auto je samo moc pěkné, ale že by bylo bez chyb, to se mi nechce věřit. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
molvy Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Tak víš jak.... Škoda sponzoruje Autosalon. Jinak souhlas, auto je moc pěkný, ale test byl trochu přehnanej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Stíha motor 1.2 TSI Octavii Combi? A aký je nový Forester od Subaru? Čítajte viac: http://www.ta3.com/clanok/1020414/stiha-motor-1-2-tsi-octavii-combi-a-aky-je-novy-forester-od-subaru.html Ak by sa to niekomu nechcelo pozerat, tak do pozornosti by som dal problemy s odhlucnenim a kvalitou materialov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.