Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Na základe dostupných info a oficiálnych fotografií by som uprednostnil Ceed GT v 5-dverovom prevedení pred O3 RS. Hanbím sa za to, čo som napísal, ale nemôžem si pomôcť. Nemám klapky na očiach a nie som pokrytec, čo bude obhajovať neobhájiteľné.

Můžeš to trochu rozvést? Možná tady bude pár pokrytců, kteří by volili jinak. Já jsem nejel ani jedním z těch aut a takto kategorický výrok mě dost zajímá.

Keby mi niekto pred cca rokom povedal, že toto napíšem, tak ho vysmejem a budem si ťukať na čelo. Svet sa obracia hore nohami, nič už nie je, ako bolo predtým... Mundus (Škoda?) discedere ad anus :(

Klepání na čelo si určitě zaslouží těch posledních pět slov. Pokud o latině nic netušíš, tak se ji nesnaž napodobovat. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

nejsi to ty, kdo vybíral mezi Roomsterem a Roomsterem, když už jsme u klepání na čelo? :rolleyes:

Ano, rozhodoval jsem se mezi zcela novým autem z výroby a mírně jetým autem ze škodovky. Vskutku nezvyklá věc v zemi, kde Škoda registruje ročně tisíce aut a pouští je do světa s pár tisíci km.

A jestli tě to potěší, u služebního jsem pro změnu vybíral mezi novým Passatem a novým Passatem. Jednodušše se mně líbil nejvíc a auto si nekupuju kvůli sousedům a kibicům na internetu.

Odkaz ke komentáři

Ano, rozhodoval jsem se mezi zcela novým autem z výroby a mírně jetým autem ze škodovky. Vskutku nezvyklá věc v zemi, kde Škoda registruje ročně tisíce aut a pouští je do světa s pár tisíci km.

A jestli tě to potěší, u služebního jsem pro změnu vybíral mezi novým Passatem a novým Passatem. Jednodušše se mně líbil nejvíc a auto si nekupuju kvůli sousedům a kibicům na internetu.

však vpohodě, jen že pliveš na druhého, když se snaží něco napsal latinsky. Tak abys věděl, že se buď budem chovat slušně, nebo si ochutnáš vlastní polívčičky ;)

Odkaz ke komentáři

Můžeš to trochu rozvést? Možná tady bude pár pokrytců, kteří by volili jinak. Já jsem nejel ani jedním z těch aut a takto kategorický výrok mě dost zajímá.

Klepání na čelo si určitě zaslouží těch posledních pět slov. Pokud o latině nic netušíš, tak se ji nesnaž napodobovat. :wallbash:

Za prvý myslim, že byla řeč čistě o designu a za druhý by asi bylo dobrý znát více "okolností", ke správnému pochopení proč 160R použil slovo pokrytec...

..zbytek nekomentuju...

Odkaz ke komentáři

No proto se jako věci neznalý ptám. Minule se tady probíralo, že ve výplních dveří je místo pěti šroubků dva (nadsázka), tak se ptám, jaké jsou důvody. Co jsem vyzkoušel auta, tak velmi často dojem záležel i na tak "nedůležitých" věcech jako je motor nebo rozměr kol.

V práci je třeba Octavia Combi 2.0TDI MR2008 a je to děs. Houpe se, těžký předek atd. Pak je varianta s 1.6FSI, která je podvozkem výrazně příjemnější, ale zase točí na dálnici při 140ti snad patnáct tisíc otáček.

Z korejské stáje jsem vzykoušel I30 combi a pětidveřový Ceed. Zkoušel jsem v rámci dne několik značek a pořád si myslím, že je Škoda dál.

Odkaz ke komentáři

Kamarat ma 2,OTDI fl, ale nemam pocit, ze by sa nejak hupala, praveze ide velmi slusne, ale skusal som OIII 1,6 TDI CR, a pri pridani som sa citil ako vo Favorite, auto dvihalo predok pri silnejsom pridani plynu ako keby som lepsie pridal vo Favorite, co posobilo riadne lacno.

- sedel som v pro ceede a interier a posed oproti OIII posobil o "level" vyssie.

Odkaz ke komentáři

Zvazuju na OIII pridat komplet koncovy ladeny vyfuk. Melo by to zlepsit chrakter zvuku ale i snizit spotrebu. Navic se mi nelibi, ze jsou standardni vyfuky schovany.

Ma s tim nekdo vetsi zkusenosti? Vyplati se to?

Musi se menit i palivova mapa, popr. dalsi zasahy do motoru nebo cokoliv jinyho?

Jinak, jedna se o OIII 1.4 TSI..

Mam jen zkusenosti s vymenou vyfuku na motorkach a tam by se melo pri otevrenym vyfuku menit i vzduchovy sani a palivova mapa. Jak je to u auta, zatim moc netusim a necham si poradit.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...