bojler Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Na základe dostupných info a oficiálnych fotografií by som uprednostnil Ceed GT v 5-dverovom prevedení pred O3 RS. Hanbím sa za to, čo som napísal, ale nemôžem si pomôcť. Nemám klapky na očiach a nie som pokrytec, čo bude obhajovať neobhájiteľné. Můžeš to trochu rozvést? Možná tady bude pár pokrytců, kteří by volili jinak. Já jsem nejel ani jedním z těch aut a takto kategorický výrok mě dost zajímá. Keby mi niekto pred cca rokom povedal, že toto napíšem, tak ho vysmejem a budem si ťukať na čelo. Svet sa obracia hore nohami, nič už nie je, ako bolo predtým... Mundus (Škoda?) discedere ad anus :( Klepání na čelo si určitě zaslouží těch posledních pět slov. Pokud o latině nic netušíš, tak se ji nesnaž napodobovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Falošná koncovka výfuku, zvuk motora v reprákoch hm, už chýba len nápis na zadnej kapote "V8 Bi-Turbo" :lool: Tá biela combi je pekná, ale nie je to niečo z čoho by som sadol na zadok.. Tiež si to myslím. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 nemá náhodou někdo info jestli bude mít OIII RS sedačky v elektrice ? Ne-e 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Klepání na čelo si určitě zaslouží těch posledních pět slov. Pokud o latině nic netušíš, tak se ji nesnaž napodobovat. nejsi to ty, kdo vybíral mezi Roomsterem a Roomsterem, když už jsme u klepání na čelo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Mě naštvali, že nebudou dělat žlutou, ikdyž chápu že se jich moc neprodávalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Treba bude casem nejaka limitovana edice a tam zlutou daj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 (upraveno) Mě naštvali, že nebudou dělat žlutou, ikdyž chápu že se jich moc neprodávalo Máro, OII RS taky nedělali žlutou od začátku,tak nevěš hlavu.. ;) a nebo to bude jak říká Michal.. :) Upraveno Červen 7, 2013 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Ako som uz pisal vyssie: spociatku bude biela, strieborna, siva, cierna, modra, cervena. Zlta a zelena neskor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 nejsi to ty, kdo vybíral mezi Roomsterem a Roomsterem, když už jsme u klepání na čelo? Ano, rozhodoval jsem se mezi zcela novým autem z výroby a mírně jetým autem ze škodovky. Vskutku nezvyklá věc v zemi, kde Škoda registruje ročně tisíce aut a pouští je do světa s pár tisíci km. A jestli tě to potěší, u služebního jsem pro změnu vybíral mezi novým Passatem a novým Passatem. Jednodušše se mně líbil nejvíc a auto si nekupuju kvůli sousedům a kibicům na internetu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Chrompaket bude asi v červenci obnoven.Viz skladové auto: http://www.autojarov.cz/nove-skladove-vozy-a-moto/skoda-octavia-elegance-1-4-tsi-103-kw-2126092.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 (upraveno) ???? Cože? Žlutá a zelená je hned ;) Už jsem viděl i žlutého liftbacka a bomba A tento týden jsem objednával 2 kombíky do našeho poolu na výstavy - a shodou okolností byl právě jeden žlutý a druhý zelený :) Upraveno Červen 7, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Ano, rozhodoval jsem se mezi zcela novým autem z výroby a mírně jetým autem ze škodovky. Vskutku nezvyklá věc v zemi, kde Škoda registruje ročně tisíce aut a pouští je do světa s pár tisíci km. A jestli tě to potěší, u služebního jsem pro změnu vybíral mezi novým Passatem a novým Passatem. Jednodušše se mně líbil nejvíc a auto si nekupuju kvůli sousedům a kibicům na internetu. však vpohodě, jen že pliveš na druhého, když se snaží něco napsal latinsky. Tak abys věděl, že se buď budem chovat slušně, nebo si ochutnáš vlastní polívčičky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Můžeš to trochu rozvést? Možná tady bude pár pokrytců, kteří by volili jinak. Já jsem nejel ani jedním z těch aut a takto kategorický výrok mě dost zajímá. Klepání na čelo si určitě zaslouží těch posledních pět slov. Pokud o latině nic netušíš, tak se ji nesnaž napodobovat. Za prvý myslim, že byla řeč čistě o designu a za druhý by asi bylo dobrý znát více "okolností", ke správnému pochopení proč 160R použil slovo pokrytec... ..zbytek nekomentuju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 No proto se jako věci neznalý ptám. Minule se tady probíralo, že ve výplních dveří je místo pěti šroubků dva (nadsázka), tak se ptám, jaké jsou důvody. Co jsem vyzkoušel auta, tak velmi často dojem záležel i na tak "nedůležitých" věcech jako je motor nebo rozměr kol. V práci je třeba Octavia Combi 2.0TDI MR2008 a je to děs. Houpe se, těžký předek atd. Pak je varianta s 1.6FSI, která je podvozkem výrazně příjemnější, ale zase točí na dálnici při 140ti snad patnáct tisíc otáček. Z korejské stáje jsem vzykoušel I30 combi a pětidveřový Ceed. Zkoušel jsem v rámci dne několik značek a pořád si myslím, že je Škoda dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 ŠKODA AUTO toto řešení výfuků běžně používá, pro falešný výfuk žádný důvod u žádného typu motorizace. Můžeme vás poprosit o informaci, kde jste na toto tvrzení narazil? Moc děkujeme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Kamarat ma 2,OTDI fl, ale nemam pocit, ze by sa nejak hupala, praveze ide velmi slusne, ale skusal som OIII 1,6 TDI CR, a pri pridani som sa citil ako vo Favorite, auto dvihalo predok pri silnejsom pridani plynu ako keby som lepsie pridal vo Favorite, co posobilo riadne lacno. - sedel som v pro ceede a interier a posed oproti OIII posobil o "level" vyssie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=i7OWk79qI-4&feature=player_embedded 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Zvazuju na OIII pridat komplet koncovy ladeny vyfuk. Melo by to zlepsit chrakter zvuku ale i snizit spotrebu. Navic se mi nelibi, ze jsou standardni vyfuky schovany. Ma s tim nekdo vetsi zkusenosti? Vyplati se to? Musi se menit i palivova mapa, popr. dalsi zasahy do motoru nebo cokoliv jinyho? Jinak, jedna se o OIII 1.4 TSI.. Mam jen zkusenosti s vymenou vyfuku na motorkach a tam by se melo pri otevrenym vyfuku menit i vzduchovy sani a palivova mapa. Jak je to u auta, zatim moc netusim a necham si poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 tak tady je podrobnější článek o OIII RS http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-octavia-iii-rs-podrobneji-dynamika-ceny-spotreby-rozmery/?utm_source=rss&utm_medium=direct&utm_campaign=rss 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Chrompaket zpět v konfigurátoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Docela rád bych už viděl i interiér OIII RS z toho videa jak se natáčela reklama je vidět, že tam je stříbrné obložení / dekor palubovky, což by mohlo vypadat líp než ta monolitnost klasické palubovky. A taky jsem zvědavej jaké tam budou sedačky .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 zmenia tomu RS aj interier ? alebo ostanu cleoplastove vyplne dveri atd ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Chrompaket zpět v konfigurátoru. Sakra, to je špatně :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 GeorgeWWW:Proč ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Protože ještě uvolněn nebyl. Sice už je to na dobré cestě a brzo bude, ale zatím není. Už jsem poprosil kolegy z konfigurátoru o "skrytí". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Aha,díky za vysvětlení.Kdy tam bude Rapid MY14 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 (upraveno) Už se jen čeká, až proces (tok dat a cen) doběhne, vše by mělo být připravené. Tak snad během příštího týdne. Upraveno Červen 11, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 http://www.sbazar.cz/mihocar/detail/1987757-nova-skoda-octavia-iii-nahradni-dily-prodam :D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 to sou snad čorky ne ? podívej se kolik tam těch aut na díly má všechny nebouraný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 taky si myslím, neskutečná drzost ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.