Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Jojo, proto třeba RS nemá zadní parkovací senzory...ale potěšilo mě, že se nám podařilo protlačit el.páté dveře do combi :) to byl trochu boj.

Jinak upřímně jsem čekal negativní ohlasy na to, že je metla za příplatek :) jinak mě těší, že konečně je spokojenost u spojení Škoda - cena :) s největší pravděpodobností se tím ale Fabia RS s cenovkou za půl mega totálně zabije.

Upraveno uživatelem GeorgeWWW
Odkaz ke komentáři

Jojo, proto třeba RS nemá zadní parkovací senzory...ale potěšilo mě, že se nám podařilo protlačit el.páté dveře do combi :) to byl trochu boj.

Jinak upřímně jsem čekal negativní ohlasy na to, že je metla za příplatek :) jinak mě těší, že konečně je spokojenost u spojení Škoda - cena :) s největší pravděpodobností se tím ale Fabia RS s cenovkou za půl mega totálně zabije.

Opravdu příjemné překvapení po tom, co Škodovka poslední dobou předvádí. Docela jsem zvědav na prodeje.

BTW jak se Fabie II RS prodávají ? Přijde mi, že jich je na cestách hrozně málo. Podstatně méně, než první generace.

Taky by mě zajímalo, jestli při těch cenách OIII RS mají dealeři standardní marže, nebo nižší než u standardní OIII. Pokud by se na OIII RS dalo dosáhnout běžných slev 10+% (až opadne úvodní euforie z RS a s tím spojená neochota dealerů dávat slevy), tak po odpočtu DPH se v rozumné výbavě dostáváme k 500 TCZK bez DPH, což je hodně zajímavé.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...