Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

mně teda interiér OIII přijde nadčasový a rozhodně elegantnější, než ukázkový interiér Passata.

Co ale je třeba vyzdvihnout, a na to zpravidla kouká většina kupujících, tak je rozmístění ovládacích prvků a jejich intuitivní ovládání. A zrovna v tomto parametru je koncern špičkový a i v nové Octavii se řidič velice rychle zorientuje.

Odkaz ke komentáři

Hlavne, ze vsude pisou: zásuvka na 230 V, která se hodí například pro dobíjení notebooku, kua to nikdo z tech novinaru nema noteboooka nebo co???? Vetsina notebooku ma klasickou eurozastrcku, takze to do tehle zasuvky nestrcis ani kdyby ses rozkrajel :wallbash:. Tam muzes vrazit tak akorat nabijecku na mobil a na to ma stejne dneska kazdej nabijecku do autozasuvky na 12V :rolleyes: .

Odkaz ke komentáři

ono jak kterej já mám klasickou slabou... a nemůžou tam dát eurozásuvku jak by to vypadalo ?? bohužel některý notebooky mají zásuvku jako naše míchačka na zahradě tudíž tohle je i taková ochrana proti přetížení jelikož tuhle "vidličku" mají zpravidla jenom slabší zařízení

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem byl ve skodovce pro dily a prochazel jsem kolem rapida v krasne hnede metalize. Mrknu na cenovku za celnim sklem a prej pul mega za neho chcou....,tak jsem se pousmal,zavrtel hlavou,poklepal na cele a zeptal se opodal sedici zmalovane kocky,jestli to s tou cenou za Rapida mysli vazne.....ona na me chvili nechapave hledela a potom mi oznamila"pane,ale to je nova Oktavka"

Takze docela trapas:-D

Odkaz ke komentáři

ono jak kterej já mám klasickou slabou... a nemůžou tam dát eurozásuvku jak by to vypadalo ?? bohužel některý notebooky mají zásuvku jako naše míchačka na zahradě tudíž tohle je i taková ochrana proti přetížení jelikož tuhle "vidličku" mají zpravidla jenom slabší zařízení

třeba takhle by to vypadalo?

post-117-0-96558600-1361190455_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak právě a tu eurozásuvku tříkolíkovou jak psal luban mají zpravidla zařízení nad 200-300w tímpádem toto je už jakási součást ochrany... jediný kde já vidím využití je že tam někdo zapojí dětem nějaký dvdčko nebo něco podobnýho ;)

A moj notebook s odberom 80W ma tiez 3-kolik :(

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem byl ve skodovce pro dily a prochazel jsem kolem rapida v krasne hnede metalize. Mrknu na cenovku za celnim sklem a prej pul mega za neho chcou....,tak jsem se pousmal,zavrtel hlavou,poklepal na cele a zeptal se opodal sedici zmalovane kocky,jestli to s tou cenou za Rapida mysli vazne.....ona na me chvili nechapave hledela a potom mi oznamila"pane,ale to je nova Oktavka"

Takze docela trapas:-D

:D stava sa

Ale nechapem preco sa tolko riesi. Drviva vacsina automobiliek vyraba auta ktore su si podobne a rozdiel je iba v triede/motorovej ponuke/vybave, ale design ostava. Skodovka len dobieha tento trend, ktory je zhladiska nakladov celkom logicky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...