Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Tak jsem dnes najel v OIII kolem 200km a klasicke postrehy pozitivni az na:

- jak jsem mel pred mesicem dobry pocit z provedeni interieru, tak nyni trochu zklamani (jde i slyset, kde ve skodovce setrili - obcasne rezonance)

- repro a swing zklamani (v testovacim aute pouze predni repro), zvukove jsem cekal vic dle toho, jak si to jiz nekteri posluchaci chvalili. Ale asi jsem v tomhle moc rozmlsany... :)

- obcas se mi zdalo, ze ma zadek tendenci ustrelovat - staci mala nerovnost v zatacce

Kazdopadne me nic z toho neodradi koupit OIII ;)

post-27068-0-11617000-1364325270_thumb.jpg

post-27068-0-81417500-1364325276_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Lucasse
Odkaz ke komentáři

diskusní fórum ale neznamená jako kafemlejnek opakovat pořád totéž. Diskuse má přinášet něco nového, přinejmenším argumenty by se neměly neustále opakovat. Nelíbí se mu to, OK? to stačí napsat jednou, přidat zdůvodnění, proč ne, ale psát to na X stránkách pořád dokola? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Poslední AutoTip a koneckonců i SM píšou o zadní nápravě .... přímé srovnání a konečně taky někoho napadlo to auto naložit, závěry jsou takové, jako jsem je zažil já, prostě rozdíl tam je a přesně takový jaký jsem poznal i já, ono se postupně po první euforii začnou psát články a závěry testů normálně a já jsem za to rád.

Odkaz ke komentáři

Poslední AutoTip a koneckonců i SM píšou o zadní nápravě .... přímé srovnání a konečně taky někoho napadlo to auto naložit, závěry jsou takové, jako jsem je zažil já, prostě rozdíl tam je a přesně takový jaký jsem poznal i já, ono se postupně po první euforii začnou psát články a závěry testů normálně a já jsem za to rád.

Pozor! Kacir, upalit! ;)

Odkaz ke komentáři

Já doufám, že potencionální kupec nepřijde do tohodle vlákna, protože by se za posledních XX stránek dozvěděl dohromady 2 věci a plno keců kolem ... ale o autě kulový. Vyslovená škoda sledovat, že je tu nějakej novej příspěvek, díky pár jedincům. Informace, které mají nějakou slušnou váhu, od těch co jsou u zdroje, se v tom pak fakt dobře hledají ... :wallbash:

Odkaz ke komentáři

veď tá náprava je úplne v pohode, veď nevadí že nemá toľko úchytov na dverách atp.

člověče ta náprava je ale v pohodě. Ano, multilink je pro některé aplikace vhodnější, ale kliková náprava v OIII 1.6TDI rozhodně ostudu nedělá a mně osobně naprosto dostačuje (stejně jako mi dostačovala v O1 a F1, i když aktuálně jezdím v OII a G6 s multilinkem).

Úchyty ve dveřích možná budou problém výhkedově a při opravách, ale z pohledu uživatele nového nebouraného auta taky nevadí, protože nejsou vidět.

Ber to tak, že tvé dojmy nemusí být objektivní pravdou, stejně tak mé dojmy nemusí být objektivní pravdou - každý jsme jiný. Proto se nesnažím nikomu nic vnucovat, každý ať si koupí, co se mu líbí.

Na druhou stranu otevřeně říkám, že OIII (možná kombi) je pro mě žhavý kandidát, ačkoliv čekám ještě na ceny G7 variant.

Odkaz ke komentáři

Mně tady ta nálada a úroveň připadají už jak na sousedním fóru (jehož jméno se zde nesmí vyslovit :lol: ), kde se mele kolem dokola stále totéž a nové informace se už raději ani nepřidávají. :rolleyes:

většina věcí už byla řečena, bylo to prodiskutováno ze všech možných i nemožných stran, tak přijďte už s něčím novým ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...