libor.kratas Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 hm polamat ruce ubozakum ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Tady nezbývá než souhlasit s liborem, lámat ruce zmetkům ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 kluci souhlasim s vama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Člověk se snaží, aby měl auto podle svých představ - hýčká si ho co nejvíc může, a nějaký "blbeček", který si na parkovišti sám stoupne "naprd" blízko k tvému autu, tak nasraně bouchne dveřma do tvých a v tu chvíli je největší borec na světě! To jsou prostě "hlupáci", a nemám slov na takové jednání! P.S. nemyslete si, že jsem tak slušný ( to bylo ku... a pi... když jsem to zjistil!) - jen se tady mezi slušnýma lidma nechci vyjadřovat moc hrubě! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Jsou ty svině, taky mám příhodu tenkrát jsem stál na parkovišti u lídlu a vedle mě zacouvala ženská s Fiatem Tipo,a když ta bečka tlustá vylejzala tak buchla do mých zadních dveří,jenže kráva ani nevěděla že tam sedím.Do doby než jsem vystřelil ze sedadla,a šel se podívat na poškození.Neudělala sice moc škody,ale vybil jsem si na ní zlost,která se ve mě nahromadila přes den v práci(moc se mi nedařilo).ta to ode mě schytala........co s ní ale jinýho!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Aspoň jsi si po právu "ULEVIL" !!!! :o :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Tak turbo prodělalo repas + vyměněná váha vzduchu! Už by mělo šlapat tak jak má! No, a předevčírem opět nějaký debil mi "ojel" auto klíčem - na obou předních dveřích ( tentokráte asi vím, kdo to byl! ) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 tak napis na FB kolik co stalo, jinak kdyz vis kdo ti objel klicem kola tak po nem ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Petriiiiku to je hnus velebnosti. Ja jsem pri poslednim lesteni zjistil tolik vad na laku,ze uz se ani nedivim pri dalsich zasazich. Ale samozrejme me to pokazde sere. A doufam,ze to foukatko poslape bez problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Petriiiiku to je hnus velebnosti. Ja jsem pri poslednim lesteni zjistil tolik vad na laku,ze uz se ani nedivim pri dalsich zasazich. Ale samozrejme me to pokazde sere. A doufam,ze to foukatko poslape bez problemu :lool: Taky doufám, že to bude OK ! to Kratas - sorráč, že jsem ti ještě nepísnul! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Taky doufám, že to bude OK ! to Kratas - sorráč, že jsem ti ještě nepísnul! Nic se nedeje ale ozvi se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 Tak dnes jsem se trošku hrál a polepil sloupky! Už jsem se to naučil, tak jak bude nová folie + nálada, tak to strhnu a nalepím znovu! Zatím to nechám tak! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 29, 2011 Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 Tak dnes jsem se trošku hrál a polepil sloupky!Už jsem se to naučil, tak jak bude nová folie + nálada, tak to strhnu a nalepím znovu! Zatím to nechám tak! aaa tady si nekdo hral a uz mu to jde jak od ky na fotkach super kdo vi jak na zivo Peto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 aaa tady si nekdo hral a uz mu to jde jak od ky na fotkach super kdo vi jak na zivo Peto :D Ale jo, jde to - hodně pomohlo sluníčko, které většinu bublinek vyhladilo! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Dnes jsem došel k autu a měl jsem ukradnuté stěrače!!! No, dost mě to vyvedlo z míry, myslel jsem, že tohle už se nekrade! :D B) B) Tak při kupování nových jsem si koupil Osramy do blinkrů (zadních) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Dnes nalepeny nerezové kroužky tachometru! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 pěkné :( , jinak o kroužku jak je palivoměr a teplota vody jsi neuvžoval? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 To lepení folii je super - ja to lepil na sklo poprvé a bylo to peklo. Potom jsem opravdu poslechl návod odborníků a použil jsem vodu a PERFEKTNÍ, bez vady! Na lak vodu s pár kapkami jaru! Teď už bych polepil cokoliv po pár lepení :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 pěkné , jinak o kroužku jak je palivoměr a teplota vody jsi neuvžoval? ;) Zatím ne, kdyby to bylo kruhové, tak možná jo, ale prozatím se mi to nelíbí! A taky ta cena za kousek pléšku! To lepení folii je super - ja to lepil na sklo poprvé a bylo to peklo. Potom jsem opravdu poslechl návod odborníků a použil jsem vodu a PERFEKTNÍ, bez vady! Na lak vodu s pár kapkami jaru! Teď už bych polepil cokoliv po pár lepení :) Přesně tak, já to taky prvně dělal "nasucho" a byl to mazec - proto jsem to posléze pěkně opravil i s jarovou vodou! ;) :lool: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 ty jo ty krouzky jsou super jenom ta barva posviceni a rucicek na nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 ty jo ty krouzky jsou super jenom ta barva posviceni a rucicek na nic Ještě ty mě "kakej" ! Už půl roku mi tu leží ručičky z CC od tebe a tady v blízkosti to nikdo nedělá! Hold budu muset až k vám! :lool: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Tak radost z kroužků a dnes nových předních brzdových kotoučů mi právě před chvílí zhatilo zjištění, že mě někdo narazil do auta! :o Obsral to jen lak na nárazníku a ochranná lišta! Kurňa co se mi ještě vysere???? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Mám na autě úplně to stejný, njn nic nenaděláš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 lidi jsou svine, jen malo je poctivich ze ti nechaji za steracem listecek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Mám na autě úplně to stejný, njn nic nenaděláš No právě, nic nenadělám!!! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Tak jsme začali další tisícovečku! :P Jedna fotečka ještě když bylo teplo a trošku jsem ju poleštil! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Pár nových fotek..... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 pekny a dokonce TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 Až na ty zadní odrazky moc pěkná. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 Až na ty zadní odrazky moc pěkná. :) Díííky,je pravda, že to není přesně tak jak jsem si to představoval (není to úplně ono), ale například večer kdy to osvítí auto ze zadu tak se mi to moc líbí! Díky za pochvalu --> potěší! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.