Deko Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Tyyy voe,dlouho sem tu nebyl a halda novinek.. :) Dobryyyy,chvalim.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 :D Clovek se pred nim jenom zmini o budiku na turbo a hle on uz ho ma :( :D Ale jinak parada :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Ty nevim, zatim tam dam xtune. Mam to za pakatel, tak to testnu. Zbytečná práce .. Ty od xtune proměřujou jak prase .. To už je lepší raid , a kdyby jsi chtěl fakt kvalitu tak kup STACK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Uvidim, od auta si dam oddech. Uz sezralo celkem dost penez, takze ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 ...kupujes motorku..? :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Haha jeste motorku. Jsem mladej, blbej, takze bych se na masine 100% zabil. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Nojo dost peněz ... Myslím , že auto děláš s nějakou nasazenou laťkou a než tam cpát něco co je za levno . Ale zas jestli to děláš jen na vzhled a né na funkčnost tak nic proti asi .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Ty tak na vzhled moc ne, jen jsem neslysel nejake hrozne reference. Mel jsem vedle na testovacku budik tlaku turba Stack a meril stejne Ale vse bude otazka jara, ted jiz jen provozni veci. Na jare jde na celolak, generalka motoru, podvozku ..... pak pouze vikendovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 (upraveno) Tak nejake oziveni, proste total kravina :lol: Upraveno Listopad 2, 2011 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Mas ty kola nak moc v podbehu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Ale nejsou, je to tak akorat at to nelaka policii :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Ale nejsou, je to tak akorat at to nelaka policii :D paradoxně se mi to auto celkově líbí mnohem víc než na těch letních :-) konečně to ladí s tou černou všechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Tak nejake oziveni, proste total kravina :lol: ale dobrá kravina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 Tak mala reklama pro Rostu (boxxer). Jsem proste na ty nalepky ujetej no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 Pěkný, budeš dávat víc? Na jaře taky plánuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Tak se musim podelit se znalosti nasi slavne policii. Staveli me z duvodu nevhodneho osvetleni vozu. Dobre, budou mit reci na cerne svetla. Ale co nasledovalo, jsem se musel smat.... prvne, ze mam hid zarovky v dalkovych svetlech (nezna h1), dale ze mam mit atest na krycim plastu svetel, ze jsou to xeny. Dale me utvrzoval, ze jsem dal hid sadu do cocky..... kdyz jsem se uz zacal nahlas smat, tak jeho kolega radeji zalezl do auta, ale pan chytrej jeste nemel dost. Neco stale cafral, pak mi konecne dal doklady a zalezl do auta. Jako provokaci jsem pri odjezdu odfoukl bov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 ty voe dobry :D :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 DEko ty swlecny na te fotce patri k TObe? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 No jasne, jsem na ty mlade :P :P PS: takove parchanty bych doma nesnesl. :D To co delali, je kapitola ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 co se dá dělat, policajt si asi potřeboval něco dokázat... a s tím odfouknutím bovu jsi to dobře zakončil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Joooo páni policajti... Asi jako když se semnou hádal že mám na autě velký kola... (nenechal si vysvětlit že jsou řádně zapsaný v TP) No drželi mě dvacet minut a úplně o ničem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Ale jak se citil muz zakona 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 tak BOV ho asi dorazilo. Není nad to, mít provokativně legální auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Deko: No nakonec pronesl, že mě tedá nechá jet,ale že dopravka by mě dala 2000,- pokutu. Tak jsem mu jen řekl, že nevím za co, když je to legální a už se taky ani nenadechl... Ale to BOVko je dobrá provokace... To jako jo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 No dopravka me stavela casto a nikdy nic nerekla. Spis jen borci ve Frydku chvali a okukuji. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Fajne nalepky :-) Kola se mi taky libi, cerne kola na cervene auto proste patri. Nove letnaky poradne promysli, cerne proste slusi! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Prej fajne nalepky :D to je vul (delam si prdel). Jojo vis jakej jsem pacient na kola. Kazdy den jiny nazor. Asi si poridim na kazdou stranu jine. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mark98 Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Dejve, až to budeš olepovat zase nějakýma nálepkama, nezapomeň si sundat ty příšerné stříbrné pásky z kol :D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 A jak sefe, cos mi prodal :D Vemu lihac a je :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.