Přejít na obsah

Červenka/ Octavia 1,6 :-D - serie .... co si prošla životem uprav :-)

Doporučené příspěvky

Dekuji, ono celolak bude a zase cervena. Proste cervena jak se vylesti je nej. Proto jsem ji chtel a taky mit budu. :palec: Dik Jajin za podlozky, zitra dojde druhej par, tak jsem zvedav, jestli to krapek pomuze. :D

Jinak rozdil mezi Fanousem je, mel to vysoko a ja jsem niz a dolu jeste pudu. Sice nevim jak, ale pudu :D

Upraveno uživatelem Deko
Odkaz ke komentáři

Dejve, hrozně nerad to říkám, límcové kola mě neberou, ale na těch fotkách to vypadá perfektně :palec: . Doufám, že to přijedeš někdy ukázat.

Jinak se stále směju, jak už tady někdo napsal, když jsi tvrdil, že 16" stačí a série je fajn.

Už máš koupenou mapu, aby sis mohl označit, kde projedeš a kde už ne ???

Odkaz ke komentáři

Maslo :D Ja jsem spise vznasedlo :D ale kdo se boji nesmi do lesa...... jdeme nize, protoze jsem projel zatim vsude, kde potrebuju a to me neba :lool:

A jak psali na zivo je to jine. Neni treba videt, jak lezou okraje kol, takze je budu muset vylestit k limcum apod. Je na tom jeste kus prace, ale ktera nepujde moc videt ;)

Upraveno uživatelem Deko
Odkaz ke komentáři

Ne jen jsem pred tydnem delal kontrolu a castecnou go podvozku ( nejak to odchazi kurec :D ) a upravil odklon prednich kol. No a nikde jinde nez tam nevjedu, takze me vzal na zitrek B)

jo kamo ten odklon, jak jsi to prame mel, do acka nebo do vecka, me se zda ze ja mam do acka predni kola :blink: a rekl my mechanik ze se to vubec neda nastavyt :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...