Hoblik Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Kubiik : staci klidne 2 :)ale ja sem jich tam narval 8 a nijak na krev :)proste poradne se vsim vsudy:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 na vytlumeni prednich dveri staci 4-5 platu... Já vím, že na dveře stačej 4,ale dveře půjdou pořádně a zbytek na kufr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Kubiik : staci klidne 2 :)ale ja sem jich tam narval 8 a nijak na krev :)proste poradne se vsim vsudy:) vzdyt to snad ted nemuzes ani zavrit, kdyz mas auto trochu ze sikma ale musi v tom byt krasny tichoucko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Hoblik: Ale to musíš mít ve dvouch vrstvách ne?Když jsme viděl dveře udělaný ze 4 plátu a byly naprosto v pohodě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Jj Hoblík ten to má udělané super a hraje mu to hoši na 1 + ;) :) , však jsem mu to řádně prolezl na srazu v Kaviné a okoukl ať to můžu udělat na své Jarušce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Doufám, že budu mít možnost polechnout na Rozkoši tu Hoblíkovo 1+ Dosti mě to zajímá... Sám se chystám na 3w aktiv. Jen komponenty mám zatím "obyčejné" MB Quart" a porád nevím co za woofery... Buď tu mám připraveny dva kousky JL 12w0 nebo tu mám PB ES 12DS-D2. A porád nevím co... :-( Asi se udělaj dvě bedýnky a bude se zkoušet a poslouchat a pak se uvidí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 No silne koketuju ze se stavim na Rozkos, ale zatim vubec nevim jak tam nocovat nejak sem pochytil na srazu ze mista uz neni nazbyt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Spooky : otazka jeste je co je pro tebe jeden plat jestli 1x1M nebo 0,5x1m :-)ja sem tam narval 3,75M2 to je necele 4 velke dily, ale jak rikam obvykle se to prodava 0,5x1m takze proto rikam 8ks. a ze bych to nejak hrotil do dvou vrstev to ani nahodou .)proste v klidu a v pohode. Ale narovinu priznam ze sloupy B sem posral :(nevim proc ale tam se mi to odlepuje porad a drnci jak je venku vic nez 30 stupnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Hoblik: No tak já to bral od kluka kterej dělali oktu jako prezenčku tak uvidím. Jinak spaní na rozkoši v autě. Taky budu spát v autě... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Spooky : V aute jo :)no to by me zena hnala :)a ja sam za sebe musim rict ze se sesle v octe moc pohodlne nejsou a lezing uprava diky hifi nejde bez zadnich sedacek .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Hoblik: Tak vedle auta... Moc to hrotíš... :-D Když bude krize postavíš stan... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 no prinejhorsim :)uvidime hlavne at je dobre pocasi .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Ja dnseka koupil, pro tlumeni to..... . Vypada to trosku tlouste ale je meke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Ja dnseka koupil, pro tlumeni to..... . Vypada to trosku tlouste ale je meke. Ahoj a co to je??? nemužu to nejak poznat. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 no co já vím tak tímhle se ztiší PC a ne AUTO ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Je to Azmafon. A s'tim se delaji akusticka studia, a hlavne je to pro Hi-fi sistem pro Hause and car ^_^ . No skusime co to udela :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 tak dej pak vědět jak to dopadlo ale moc tomu nevěřím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 JO dam. Nebylo to moc drahe (135kc/5euro), kupil jsem to aby skusim. A hlavne vim ze je to pro Hi-Fi akustiku, a musi to neco udelat ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 No jestli to neni ten matros co se dava na steny do mistnosti aby se netocil a nijak jinak neodrazel zvuk od nestejnorodych povrchu, a soucasne zabranil dalsimu pronikani zvuku, smerem ven. Ale timdle se rezonance moc nezlepsi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Čus tak jsem udělal odhlučnění dveří podle metody od pointfrosta ,jeho nápad s akustickou pěnou je dost dobrej .Cenově uplně bomba.Dal jsem mdf-ky a na tapece nalepil tu pěnu,poskládal jsem dveře a nestačil jsem se divit :( .Krásně čistej zvuk nádherný basy a nic se neklepe.Večer se stavoval známej a po usednutí do auta a poslechu jsem mu nemohl vysvětlit že nemám nikde zadělanej zesilovač a basák a že mám pořád ty stejný komponenty.Pořád koukal pod sedačky jestli tam náhodou někde není :) .Tak vřele doporučuji těm kdo chtějí mít přístup do dveří stejnej jako dřív a hlavně se nebude nikde nic klepat a nic drnčet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Ja ten material tady u nas nemuzu najit :( Ps: Jak se profesialne to jmenuje? Ja znam menije se to Akusticni pena.......potrbuju jak se to hemicki jmenuje:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Ja ten material tady u nas nemuzu najit :( Ps: Jak se profesialne to jmenuje? Ja znam menije se to Akusticni pena.......potrbuju jak se to hemicki jmenuje:) Čau tady se to prodává pod tímhle označením: Sinus Live akustická pěna ANS - tlumící materiál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Čau tady se to prodává pod tímhle označením:Sinus Live akustická pěna ANS - tlumící materiál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan II Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Je to Azmafon. A s'tim se delaji akusticka studia, a hlavne je to pro Hi-fi sistem pro Hause and car . No skusime co to udela :D To za co ty jsi utratil peníze, vůůůbec nesouvisí s carhifi!!! Myslím si, že ani vesnu netušíš, na jakém principu odhlučnění v autě funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 To za co ty jsi utratil peníze, vůůůbec nesouvisí s carhifi!!! Myslím si, že ani vesnu netušíš, na jakém principu odhlučnění v autě funguje. Asi to není to pravé odhlučnění tak jak by mělo bejt,ale rozdíl oproti serii je obrovskej.Hodně udělaj ty mdf-ky a ta akustická pěna to vytlumila taky dobře za pár peněz.Na to že mám normální rádio a komponenty jen v předních dveřích mi to stačí.Ted to hraje "pro mě dobře". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 (upraveno) PRO ŠKODA MONTANEGRO.....TLUMÍCÍ MATERIÁL DO DVEŘÍ BY MĚL BÝT VODĚ ODOLNÝ, VE DVEŘÍCH JE DOCELA VLHKO, ALE TEN MATERIÁL CO SI KOUPIL TY MI MOC VODĚ ODOLNÝ NEPŘIPADÁ, TAK BACHA NA TO ABY SI PAK VE DVEŘÍCH NEVOZIL NAMOKLOU HOUBU Upraveno Září 2, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan II Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Připadá mi to jako zateplení fasády a ne auto. Ani tomu nevěřím že to funguje. Vždyť odhlučnění auta je to, že když se zabrání vybracím plechů. A to se děje jen polepením citlivých míst materiálem k tomu určeným. PS: otec mě učil, že když něco dělám, mám to dělat pořádně. Pokud to pořádně nejde udělat (nebo na to nemám many), mám se na to raději vys...t 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Připadá mi to jako zateplení fasády a ne auto. Ani tomu nevěřím že to funguje. Vždyť odhlučnění auta je to, že když se zabrání vybracím plechů. A to se děje jen polepením citlivých míst materiálem k tomu určeným.PS: otec mě učil, že když něco dělám, mám to dělat pořádně. Pokud to pořádně nejde udělat (nebo na to nemám many), mám se na to raději vys...t ne kazdymu se do toho chce vrazet hodne penez. a ten jehickovy molitan by sned mohl trosku fungovat. osstatne i Ty jsi ho chvalil pro odstraneni hluku zvenci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Kubiku: podle mě to molitanem neodhlučniš tak dobře jako dynamatem.Bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 roman: to je jasny, ale zase pas toho molitanu (0,5 x 1,2 m) se u nas prodava za 120 kc... ja nerikam ze ten molitan je super, ale ze za ty penize co stoji by to mohlo trochu pomoct... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.