Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

Mno, zase jako obrovskou vyhru to nevidim... Polepsil sis o 2 roky, kilometru taky nema nejmin. Myslel jsem, ze chces neco novejsiho a malo km, co jsem pochopil z tech inzeratu. :P

Ale jinak samozrejme gratuluji k novemu autu. Hlavne at slouzi bez problemu a udela svoji praci na 100%, aby si byl spokojeny. :D Treba se dockas poharku s timhle kocarem, kdyz nedokazali ocenit svetr. :(

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

No aspon budeme mit hmatatelny dukaz kam jdou clenske poplatky... :palec: :P :D A tady je krasny priklad, ze jsou mooooc male. :( :smich: Koupil MR 05... ze se nestydite... zvednul by jsem je na 10-ti nasobek at nas Vitto muze krasne reprezentovat...

ALE TED VAZNE...gratulace k new auti at slouzi .. tesim se na fotos...

Odkaz ke komentáři

Blahopřeju pane president :( Každý ať má co se mu líbí :smich: Mě jsi nevadil jako president s O I a tak mi nebudeš vadit ani jako president s O II Scout :D Ať už má MR jakýkoli, nebo počet najetých km ... je to to, co jsi chtěl, tak to máš :palec: Taky jsem zvědav na fotky ;) Ať vydrží ještě dýl, než co máš v plánu ;) :P

Odkaz ke komentáři

Takovej klid tady byl, když jsi byl v OI, no co se dá dělat :D

Mno, zase jako obrovskou vyhru to nevidim... Polepsil sis o 2 roky, kilometru taky nema nejmin. Myslel jsem, ze chces neco novejsiho a malo km, co jsem pochopil z tech inzeratu. :P

Já bych to s tím nadšením taky nepřeháněl, no bude záležet odkud to předseda koupil...

Odkaz ke komentáři

koupil jsme to od soukromnika kterej s tim tech 180 najezdil a samej autorizak, mam i faktury a projety u kamarada v servisu skodovackym, o vsem mi rekl a vse jsem videl, nikde nic nezakrejval a pod.

solidni pan, docela sem cumel ze takovy lidi existujou jeste :smich:

kazdopadne muj cil byl 4x4, chtej jsem scout a min najeto, ovsem jaksi financni situaci se u me malicko zmenila tak jsem to prehodnotil a rozhodl se moc neinvestovat po prodeji OI a proste si to dodelat s garnym a rolbou..

vzhledem k tomu ze je to 4x4 tak na zem nepujdu uz, potrebuju projet tady u nas az nasnezi a potrebuju se s tim dostat na jested v zime na chalupu..low and slow odzvonilo, bude ze me paprda :palec: - TOTALNE PREHODNOCENO :D edit Vitto :D

hodlam to predelat cely na scouta, dneska sem si privezl predni naraznicek a uz vypisuju co vsechno je potreba sehnat :P

fotku mam v mobilu zatim co sem posilal bratrovi, musim vzit zrcadlo a jit to nafotit, sviti nam tu na vesnici krasne slunicko ;)

scouty proste vyjdou o kilo vic nez normalni 4x4 a kdyz sem si to spocital tak do 50ti se vejdu a scouta z toho budu mit taky :D

takze sem za to dal 215 a bylo :(

jak sem rikal, barak vyhral a nechtel jsem si kvuli auta zase pucovat, staci mi hypoteka..

jinak OI je predzamluvena Burekovym kamaradem, pristi tyden by mohla jit z domu...tezky louceni se svetrem, tu sem si piplal dost i ja sam v garazi ;)

Odkaz ke komentáři

tak tie prahy nevyzerajú najlepšie, snáď to pôjde v pohode opraviť, gratulujem konečne aj šéf má novšiu generáciu Octavie :) a pekná farba

hmm, to vypadá jako úplně první OII 4x4, kdy se nedělala ve výbavě Elegance, kolik pak byla cenovka? :)

písal, že 215

Elegance 4x4 má lišty ako v Elegance?

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...