mole.first Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 :( To je stejný, jako kdyby šel ředitel Globusu nakoupit do Tesca :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 musim priznat e jak se tam toci vic lidi maji i vice veci z bazaru...nehlede na to ze svetr se prodal taky diky inzeratu na SH :D aspon neco za ty roky prace pro SH ;) projektor chce vymenit kus za kus, takze ja asi budu jezdit bez svetla nez posle novy :o tak ted nevim co s tim auto ted potrebuju jako sul :) jak na to tedko koukam, potrebuju dorpedu diademky :( Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 200 áut doma a on nemá čím jazdiť :) pekné kožené sedačky :( Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 vitto: pokud už nemáš původní světla, tak jestli chceš můžu ti je půjčit, než vyřešíš výměnu. Mám doma jedny navíc (klasika halogen). Mohl bych ti je vzít zítra do Bolky, pokud budu zítra O.K. jsem nějakej nachcípanej a v případě, že bych nejel, tak ti je můžu poslat po Markovi (pentadius), ten jede určitě a stejně pojede kolem mě .... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 ne diadem, ale silver vision.. :) Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 mno ten intros je :) ! Ale ta nalepka OC je na prezidenta dost biedna :( ! Cakal som nieco ako bolo na svetri :D ! Pozeram, ze teba asi otvaranie brany nejako moc neberie ked ziadnu nemas Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 jakejch 200 aut? ty dve co tam stoji jsou nase a to jedno je skoromanzelky :lool: nalepka je bidna, vymyslim neco lepsiho ale nejdriv musi auto na zaruku do servisu tak aspon mala zadni lepka... stary svetla nastesti jeste mam, akorat nevim co na to auto kdyz dam jedno normal a jedno necham projektor, ale snad nic :D brana jeste neni, zatim jen zdi a sloupky. k modry diadem a zadny silver Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 jakejch 200 aut? som srandoval tak projektory sú ako halogény, tak by nemal byť problém podľa mňa Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 podlozky sejvi dela Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Podlozky (specialni prezidentske LEPKY) jsou HOTOVE, jen jsem jeste nemel cas je vyzvednout. Pristi tyden ti je odeslu... Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 ne diadem, ale silver vision.. Souhlas, taky je mám Všiml jsem si ale, že VW třeba na Eos používá taky nějaké podobné k Diadem, ne-li přímo je. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 k modry diadem a zadny silver proste i kdyz mas namodraly auto, tak ta lampa je prece stribrna.. a tam patri jen silvervision.. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 ja ti dam mi tady radit co tam patri :lool: vzdycky sem mel diademky, me se libej vic nez jen stribrny svetla takze tam pudou diademky sejvi : v pohode pane, koukneme a pak rozhodneme jestli ten novej vzhled bude i pro ostatni, ja bych byl pro protoze s tim pujdou dalsi veci dohromady Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 bratře diadem už je za zenithem... hoď tam silvervision uvidíš dneska u mě jak to vypadá jsou parádní Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Vojto, musis mu to ukazat.. diadem uz jsou daaavno pase.. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 To je stejný, jako kdyby šel ředitel Globusu nakoupit do Tesca Ne, spíš ředitel Jednoty v Intersparu ...a ještě se tím chlubil před svými zaměstnanci Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 takze ti prijde ze my sme jednota a oni interspar? no fuj, oni jsou s hruzou tesco Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 takze ti prijde ze my sme jednota a oni interspar? no fuj, oni jsou s hruzou tesco No comment Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 ja ti dam mi tady radit co tam patri vzdycky sem mel diademky, me se libej vic nez jen stribrny svetla takze tam pudou diademky Taky mám vepředu i vzadu diademky...ale spíš pro to, že mi zbyly z Fabky....ty silvery jsem v ruce neměl, tak nevím jak by tam vypadaly. Ale diadem ti můžu nafotit Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 kdyz se ti bude chtit tak jedna fotka by se sikla :) Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Diadem je dobrá volba! S osramkama jsem moc spokojenej! :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 nevim jestli ti to uz nekdo nepsal ale.... http://aukro.cz/kompletni-set-sada-octavia...1555443819.html Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 to je ještě dražší, než má vitto vybráno Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 To je snad vtip ta cena na aukru ne??? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 To jo no.. ;) Nesmysl..ono jde o to,ze toho proste moc neni no.. :D Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 vis jak... sledovat on to neproda a potom mu nabidnout cenu... nebo mu ji nabidnout uz ted takhle uz me to vyslo tolikrat... ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 :D :D To si pamatuju.. ;) Jako s lyzema.. Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 hehe presne a nejenom s nima Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky