Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

musim priznat e jak se tam toci vic lidi maji i vice veci z bazaru...nehlede na to ze svetr se prodal taky diky inzeratu na SH :D

aspon neco za ty roky prace pro SH :huh: ;)

projektor chce vymenit kus za kus, takze ja asi budu jezdit bez svetla nez posle novy :o tak ted nevim co s tim auto ted potrebuju jako sul :)

jak na to tedko koukam, potrebuju dorpedu diademky :(

IMG00228_20110414_1940.jpg

IMG00229_20110414_1941.jpg

IMG00230_20110414_1941.jpg

IMG00231_20110414_1941.jpg

IMG00232_20110414_1941.jpg

IMG00233_20110414_1942.jpg

Odkaz ke komentáři

vitto: pokud už nemáš původní světla, tak jestli chceš můžu ti je půjčit, než vyřešíš výměnu. Mám doma jedny navíc (klasika halogen).

Mohl bych ti je vzít zítra do Bolky, pokud budu zítra O.K. jsem nějakej nachcípanej a v případě, že bych nejel, tak ti je můžu poslat po Markovi (pentadius), ten jede určitě a stejně pojede kolem mě ....

Odkaz ke komentáři

jakejch 200 aut? :smich:

ty dve co tam stoji jsou nase a to jedno je skoromanzelky :lool:

nalepka je bidna, vymyslim neco lepsiho ale nejdriv musi auto na zaruku do servisu tak aspon mala zadni lepka...

stary svetla nastesti jeste mam, akorat nevim co na to auto kdyz dam jedno normal a jedno necham projektor, ale snad nic :D

brana jeste neni, zatim jen zdi a sloupky.

k modry diadem a zadny silver :smich:

Odkaz ke komentáři

ja ti dam mi tady radit co tam patri :lool:

vzdycky sem mel diademky, me se libej vic nez jen stribrny svetla :smich: takze tam pudou diademky

sejvi : v pohode pane, koukneme a pak rozhodneme jestli ten novej vzhled bude i pro ostatni, ja bych byl pro protoze s tim pujdou dalsi veci dohromady :smich:

Odkaz ke komentáři
ja ti dam mi tady radit co tam patri :smich:

vzdycky sem mel diademky, me se libej vic nez jen stribrny svetla :smich: takze tam pudou diademky

Taky mám vepředu i vzadu diademky...ale spíš pro to, že mi zbyly z Fabky....ty silvery jsem v ruce neměl, tak nevím jak by tam vypadaly. Ale diadem ti můžu nafotit

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...