Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

to mi připomnělo jak jsem o víkendu vyráběl najezdy u babičky abych zajel na zahradu :) .. již bez škrtnutí B)

To mi připomíná, když bruder svařil montážní nájezdy a udělal je o 5 cm vyšší, než bylo naměřené, prt. se mu nechtělo řezat trubky. No a teď má vrypy v nárazníku :-D

Nedrhnu na normálních cestách, ale jel jsem na turnaj a bydleli jsme v penzionu, u kterých byl absolutně debilní nájezd do dvora... ;)

Chápeš to?! Jak někdo může udělat tak debilní nájezd do dvora, že tam ani Okta nezajede :lol:

Odkaz ke komentáři
tak jsem se ti smál a o víkendu jsem si utrhnul na jedný straně plast pod motorem... :D ;)

Vojto já se ani nedivim,že si urval pod autem nějakej kus plastu.Pamatuješ jak jsme cestou do Německa lízli toho ježka?A ten byl sakra placatej a stokrát přejetej.A stejně jsme ho oba dva zmasírovali. :)

Odkaz ke komentáři
bere se ještě moje gratulace k nadvozu za zaplacení členských poplatků a nebo je již pozdě :D
A počítá se i přání ve druhém topicu? :D :huh:

Podle toho, co mi Viktor říkal na Skype se to nepočítá a naopak ten, kdo přál pozdě má příští rok členství za 199,99 Kč a kdo vůbec, tak za 299,99 Kč, aby se to prý v součtu vyrovnalo :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...