DanTe Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 To fotila Evička, já za to nemůžu Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Predsedo na te fotce vypadas jako kdyby te nacapali paparazzi.. :lool: Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 za povsimnuti stoji prisny prezidentsky vyraz a tak krasne tricko z eshopu s logem 10C :) Mno...prisnej vyraz.....vypadas spise jako tesne po tom, co ti bylo od panislecny namestkovy vyhubovano, soude i dle jejiho vyrazu :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 to ona takhle kouka porad :D a porad do telefonu :D takze to je v klidu, tentokrat za to nemuze :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 tak kdyz bratr dal novinky tak ja taky :D akorat jsem dneska fotil a tocil udrzbu kozenych sedacek do detailingovyho serialu, neco sem pak dam jinak kdyz novinky - tak mi se porad akorat se*eme, momentalne to pravdepodobne vypada na vymenu rizeni Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 super auto. hodne ses nadrel neni co dodat jen si vymen samolepku octavia lub:-DDDD Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 No super moc neni, lak je zralej na komplet vymenu :) Ale sere me jak to plave, pritom neni nikde nic videt ale je to desny Bud rizeni nebo podvozek. Nevim. Zitra volame doktoru garnymu Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 a co lozisko v rameni to je dobrý?jestli to neni, tim tak berto že jsem lajk a utoho mekáče ten lak vypadal 100% svěží než můj jak to nazval michi (máš to jako šmirgl) :D :D Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 :DDDDDD jj Michi umí potěšit.... Jestli tě čeká řízení tak si plácnem :D mě taky... mám vůli ve šnekovi a kupodivu se to nezlepšuje....:( Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Taky mě to plavalo, když jsem přidal plyn tak to táhlo do prava a když jsem ho povolil tak do leva. Nakonec pomohla výměna předních siláčů a šroubů ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2013 silace a podobny veci jsou meneny pred asi 1000 km zadni loziska jakbysmet nevime si rady :) jindro ty taky plaves diky tomu rizeni? Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Jj přijde mi to, že to honím no... Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Taky mám podezření na načatý řízení. Naštěstí to není až taková rána :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Viktore a co takhle zajet na STK a za 50 kc to nechat zkontrolovat na tech rostech co pohybuji kolama??? Tam by se mozna vule projevila... Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Mě na stk řekli že tam ani nešáne jak je to nízko, že mi neposlouží. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2013 me auto prislo STK pred 14 dny :D a nikdo nic :) jarda vse zvedl prohlidnul a nevime. zespoda neni nikde nic spatnyho, tlumice nevytekly apod. takze ted se zkusi asi vyhodit rizeni a uvidime nekdy mi prijde ze v nem lupne kdyz se na miste tocim Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Tak jestli pojedeš tak si to můžem porovnat... Ale jeslti ti lupne když se točíš tak to bude kloub. :lool: ono se řekne vyhodit řízení, ale to není nic moc levného Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Vyhodit rizeni je sundat celou napravnici a to je masakr... Ne ze by to bylo slozite ale je velka pravdepodobnost ze ti tam zustane v tom hliniku nejaky sroub... Alessi a ja s tim mame zkusenost... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 v jakym hliniku? s rolbařem jsme vyhodili moje, dali jiny, nic se moc nedelo, tak se vyhodilo to druhy a dalo se zpatky moje napravnice je tezka jako prase, ale kdyz mel jarda k ruce podrznapravnici ve forme prezidenta tak to bylo rychly pak uz blby je na tom to, ze to neni ono asi...nic se nestalo pak se vyhodily kola a daly zimaky 15 a trochu lepsi samozrejme ale parkrat to taky divnou zaplavalo. kloub? uvidime poptame se co by to mohlo byt, ale jardovi se nezda zeby to bylo neco na tom. a podvozek je v oukeji. takze jeste je tu moznost prehodit tlumice a vyzkouset Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Plavání nemůže způsobit kloub, ten ti bude max cvakat při rejdu nebo vibrovat. Pokud je náprava v cajku, tak je to fakt divný:/ Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Zkus nafouknout gumy Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Pokud jsi měnil i přední siláče, tak u nich zkus dat i nové šrouby. Často jsou vymačkaný a jak je tam vůle tak to plave. A takovou malou vůli ni nezjistí ani na STK ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 a myslis ze by takova mala vule delala velkyho plavacka s autem? :) jindra, no to me taky napadlo, ale tak foukaly se pred mesicem :D Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 ... já jsem ty siláče po demontáži měl celkem v pohodě a ani na STK nic technik nezpozoroval. Jen na geošce si borec stěžoval, že ty přední siláče nejsou úplně OK, když tu geošku nemohl nastavit na 100%. A když jsem řešil s tím borcem z geošky, že honím auto po silnici, tak jednoznačně řekl přední siláče a nebo šrouby. Tak jsem objednal new siláče a koupil i new šrouby a vše je OK. Na těch starých šroubech bylo vidět vymačkané osazení. Na nových šroubech osazení nebylo. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 proberu to s jardou uz jsem z toho nestastnej a nejvic me sejri ze s tim musi jezdit misa.. pak se mi nekde vyklopi kvuli tomu Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Tak ji nech na jezdeni Porsche... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2013 si sa zrazil s koňom? :D Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Zrazil s koňom? Zcela pravidelně... :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2013 je to poznat clovece :D ;) to je weekend summer car, neblaznete. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky