Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

tak podvozkove jsme v pohode

aktualne napatlany celym baleni supernatural vosku od DoDo Juice, na to ze pisou, ze vystaci na 3 auta, nevim nevim :)

auto je krasne cisty, pripraveny na zimu a v patek se chystame a winter setup. takze jiz v sobotu muzete potkakt netradicni svetle modrou tramvaj po praze :D :D

Odkaz ke komentáři

honza : jj diky diky, snazil jsem se, ale objevil jsem pod tim lomenym svetlem ze jsem asi clayem podrel kapotu, nebo je to jeste z doby kdy jsem sundaval airbrush z toho :( tak nevim, docela to zamrzi :(

uprava OK, akorat jsme pak jeste neco ladili a najednou chtelo Bolero kod a nikde nebyl napsanej :D :D nastesti jsem mel doma ten papir od borce, ktery mi ho prodaval

fotky budou :) predevcirem jsem blejsknul neco vedle na poli, dneska bych jeste rad neco vyfotil v garazich v harfe az tam pojedu, takze snad pres vikend neco nasypu, nez bude winter setup v sobotu :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak za to, ze uz krasne drzime zase na silnici a snad uz nebudeme mit nejmene rok dva dalsi patalie, jsme dodali SCOUTed Octavce novou krev do zil.

Aktualni vykon by se mel pohybovat kolem 100 kW

Je to hodne znat na 3.4 a 5 stupen, kdy auto najednou silne ozije kdyz to prislapnu, drive nic :D zprevodovani 4x4 je sice jiny a tim padem to tam kopu daleko rychleji, ale kdyz potrebuju, konecne je to tam :D

u rozjezdu to poznat neni, jedncku mam silene kratkou a dvojka je takova prechodova rychlost pred trojkou, ktera se tvari stejne jako dvojka u sluzebniho FL

kazdopadne se s tim jiz da predjizdet :D

fotky jsem si samozrejme chytre nevzal na disk :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

tak tento tyden jsem zazil vseleou historku z nataceni, takzvaně : "Eine kleine strassen kontrolle volume 2"

jedu si to takhle holesovickama nahoru k bulovce a jiz od vystaviste mam za zadkem prislusniky :)

dam tedy uz od krizovatky u nadrazi holesovice 50 a pomalu se taaaahnu do polovicky kopce k bulovce.

celou dobu hosi za mnou, na chvili vyjeli vedle me, ale drsnacky jsem si jich nevsimal a delal, ze o nich nevim :D

to jsem si jiz uvedomoval, ze papiry od auta zustaly v kabelce pritelkyne, ktera scoutem jezdi do prace, kdyz jedu na cesty no a v patek, kdy jsem nebyl v praci, ho tedy mela ona :)

najednou zname modre znameni a blikajici cerveny napis

vse ve slusnosti, predlozil jsem co mam, omluvil jsem se za to, co uz jiste vim, ze nemam a cekal jsem.

pane ridic, kapotku otevrit. kontrola vinka (dozadu se mu nechtelo, videl, ze tam mam tasku s hokejem :D

ptam se, co se deje, jestli je vse OK

odpoved : jj ale nezda se nam, ze mate znacku z roku 2005, kdyz Scouty se v ty dobe nedelaly a pred par tydny nam ujzdel po praze kradeny scout se starymi znackami ve stejne barve..vas otec to auto takhle uz kupoval? :)))

:D

vysvetlil jsem historii auta, chvilku jsme kecali, rekli si neco o scoutech, byl jsem pochvalen, ze to vypada hezky, a ze se hezky nachytali, poprali mi hezkou cestu a priste at nezapomenu papiry :)

tak takhle nejak bych si predstavoval normalni prislusniky, kteri si nehraji na nadlidi :)

a jeste si dovolim upozornit, ze jsem o 2 body lehci, diky rychlosti 68 na 50 uprostred pole (u kempu v Chabrech, kde posunuli hajzlici znacky :D )

ale prislusnik u kongresaku taky dobrej :) jen mi rekl ze pred 3 letyjsem mel taky minus dva body za nezapnuty pasy, rekl jsem ze o nicem nevim a ze chci detaily, tak jsem zvedav...musim nekam na jiny urad kvuli tomu...

Odkaz ke komentáři

Vito tak tos dopad fakt dobre to jsou kluci sikovni ;-) to u nas jsou nekteri tupci :-( jedu vcera po odpoledni z prace zastavi me kontrola a rika mi:Vite ze je vecer?A ja co?A on no ze denni sviceni se pouziva ve dne!Ach jo tak zacolo vysvetlovani a dohadovani se ze to tak je nasteveno z vyroby na RSu nasledna ukazka a pak mi nakonec rek at mu to ukazu znova ze to opravdu pohasne,tak pak mi rek ze to vzivote nevidel :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...