Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

originalni RS by sis musel nejak resit pres skodovku, ja mam normalne TUV a typovy list od Alcaruna AEZ kola a vyrizeno.

jakmile ti zapisou rozmer tak si v klidu a muzes si tam dat i RSa :palec: cili zapsat treba Dotz Hanzo ve stejnym rozmeru jako jsou RS 17ky a hotovo a od ty doby si tam muzes dat 17ky jaky chces, v mem pripade 18ky :smich: zadnej nazev ti do TP nedavaji, jen rozmer disku a pneu

Odkaz ke komentáři

taky mi nejak nedochazi kde se tu vzalo original RS v tomhle vlakne

vitto: zajimalo by me co by se musel ostat aby nekdo prisel na to a posleze resil ze nesedelo ET, nerikam tobe ale treba pripad tech RS disku. Malo ktery vyrobce dela 7.5Jx18" s ET51 jako ma origo RS.

Odkaz ke komentáři
taky mi nejak nedochazi kde se tu vzalo original RS v tomhle vlakne

vitto: zajimalo by me co by se musel ostat aby nekdo prisel na to a posleze resil ze nesedelo ET, nerikam tobe ale treba pripad tech RS disku. Malo ktery vyrobce dela 7.5Jx18" s ET51 jako ma origo RS.

Presne tak, nepoznam znacku, ktora bezne predava 7,5" x18" s ET 51 (alebo pre Audi A3 dokonca 7,5x18" s ET 54)...Vidim v tom zamer Skody - aby bol majitel auta nuteny kupovat orginalne disky...

Odkaz ke komentáři

To jak tu dal Vasekk toho scouta krásně opět ukzazuje, že kola dělaj auto

Je super vidět, že to jde i bez různých lamino sraček okolo celého auta, ale pěkně do origa a podtrhnout to podvozkem a kolama, krása :palec:

Kucí, já už asi taky stárnu :) :lool:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...