Guest Atila Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Chci se zeptat,jestli se stříkají do barvy boční lišty na dveřích,a nebo jestli je lepší koupit rovnou FL lišty.Chtěl bych je mít v barvě,ale jsou takový hrubý,a na FL jsou hladký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Ahoj, jestli můžu doporučit, tak tam dej rovnou ty FL lišty. Mám to taky tak. Jednak to vypadá líp a potom jsou už rovnou v přípravě na lak, takže hladký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 A ty původní jsou lepený a ty nový se tam připevňujou jak?A cena?Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Jo, jo, původní jsou jenom nalepený. Jde to pěkně hnusně dolů (nechal jsem to radši udělat v servisu :) ). Nový se nalepí úplně stejně jako ty původní. Cena lišt cca 1600 + lak, případně práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 No to se někde zeptám jestli je neseženu levněji.1600 si myslel za 4 kusy doufám.Každopádně díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Jasně, za všechny 4 kusy :) Bojím se, že o moc se s tou cenou níž nedostaneš, ale třeba se pletu - držím palec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Souhlas s Campusem. Taky jsem vzal rovnou FL, mají i hezčí tvar. Já sehnal za 1400 Kč v laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Chci se zeptat,jestli se stříkají do barvy boční lišty na dveřích,a nebo jestli je lepší koupit rovnou FL lišty.Chtěl bych je mít v barvě,ale jsou takový hrubý,a na FL jsou hladký. Ahoj, jestli můžu doporučit, tak tam dej rovnou ty FL lišty. Mám to taky tak. Jednak to vypadá líp a potom jsou už rovnou v přípravě na lak, takže hladký. Přesně tak, ty co máš jsou hrubé proto, že nebyly určené k lakování, i předFace pokud jsou lakované jsou hladké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Ahoj, nevíte zda jde někde sehnat samotná už lakovaná lišta (FL/RS, strana řidiče, v laku, černá metalická)? Vrakáče, Škodovka? Nějaký idiot mi na parkovišti udělal vrypy a porušil tím profil lišty, takže nějaká oprava je asi zbytečná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Opravě bych se nebránil. Obrousí, přetmelí, znova obrousí a stříkne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.