Přejít na obsah

L&K cira optika predface Octa

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Chlapi, kamarad ma Octu, ale ma predface a jeho svetla uz jsou docela mrtvy, tak se me ptal, kdyby tam dal ty L&K ciry predface, jestli by to byla zmena oproti novym klasickym predface svetlum. Kdo s tim ma zkusenosti, byl bych rad za nejaky rady a postrehy, diky :palec:

Odkaz ke komentáři

No jestli nechce přestavovat na facelift tak by se to určitě vyplatilo tam dát LqK. Kamarád tam má ty starý a ani když tam dal žárovky s lepší svítivostí tak to nebylo o moc lepší. Já myslim že kolem 2-3tis, by to snad šlo předělat.

Konny : Sakra moc pomalu píšu :palec:

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři
Chlapi, kamarad ma Octu, ale ma predface a jeho svetla uz jsou docela mrtvy, tak se me ptal, kdyby tam dal ty L&K ciry predface, jestli by to byla zmena oproti novym klasickym predface svetlum. Kdo s tim ma zkusenosti, byl bych rad za nejaky rady a postrehy, diky :facka:

Mám L K na své O I model 2000 asi dva roky Žárovky Osram Silverstar +50% Svítí to nesrovnatelně lépe než původní bludičky. Sehnal jsem za velmi slušnou cenu nové origo Autopal Nový Jičín. Světla jsou čirá a mají kryt ze skla ne plastu.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Chlapi, tak kamarad vcera namontoval na predface L&K svetla a ted mi rika, ze prej to nic moc nesviti. Kdyz zapne dalkovy, tak to dela hodne znatelny kuzele a kolem nich uz nic moc svetlo. Ma s tim nekdo zkusenosti? Da se to nejak poladit? Vsichni psali, jak je to rozdil oproti tem starym... :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Taky si myslím, že dal na obyč světla jen čirý kryty, to by potom taková kombinace svítila do kuželu a hrozně to oslňuje protijedoucí auta. Nebo pokud to kupoval z druhé ruky, tak narazil na nějakého podvodníka, který tak předělal obyč světla na LaK. Jak napsal jofree, ty LaK světla musí mít lomenou parabolu!!!

Odkaz ke komentáři
Chlapi, tak kamarad vcera namontoval na predface L&K svetla a ted mi rika, ze prej to nic moc nesviti. Kdyz zapne dalkovy, tak to dela hodne znatelny kuzele a kolem nich uz nic moc svetlo. Ma s tim nekdo zkusenosti? Da se to nejak poladit? Vsichni psali, jak je to rozdil oproti tem starym... :lool:

houmiku nevím co tam ten kámoš dal,nebo spíš co koupil,já je mám na autě přes rok a nemohu si stěžovat.

post-208-1250799138_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Chlapi, tak kamarad vcera namontoval na predface L&K svetla a ted mi rika, ze prej to nic moc nesviti. Kdyz zapne dalkovy, tak to dela hodne znatelny kuzele a kolem nich uz nic moc svetlo. Ma s tim nekdo zkusenosti? Da se to nejak poladit? Vsichni psali, jak je to rozdil oproti tem starym... ;)

Taky jsem dával LaK od firmy DEPO,jsou čirý,ale jsou skleněné,ne plast!.Jsem trošku zklamaný,protože tam nejdou moc pěkně napasovat,hlavně pod blinkrama mám celkem velkou díru a na každé straně jinou.Dal jsem tam žárovky Osram NB,potkávačky svítí suprově,ale ty dálkové jsou jak píšeš,dělá to sv.kužele,dosvítí to daleko,ale před autem je prd vidět!! ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...