Jump to content

Moravskoslezský kraj

mischicka

Recommended Posts

• 10 months later...
  • 3 weeks later...

Ok budem se tesit..jinak neni problem udelat nekdy sraz jinde :palec:

cus richard z karvine nebylo by spatne jed spolecne z karvine.jinak i kluk ktery vlastni octavu by jel a do shopinu to neni daleko.poznavaci znameni dve stribrne octavy.pokud ne tak jse sejdeme primo na miste.cus richard

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hlásí se Ostrava!!!

neví někdo o někom schopném na výměnu rozvodů???? v servise chtěli na AEE 6000 i s prací, zdá se mi hodně :( a kdyby mi nevykradli garáž a já nepřišel o nářadí, možná to udělám sám, ale bez vercajku jsem v .....

Myslím že šestka je slušná cena...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Ahoj. šťastný to chlapec.   Vyměněno: - rozvody, upevňovací šroub kliky, těsnění, olejový filtr, motorový olej, vodící rolka, drážkový řemen, elektromagnet N205, držák pro uložení vačkových hřídelí (původní už neměl sítko a byl vydřený kolem ventilů), elektromagnetický ventil časování vačkové hřídele.   Chrastivý hlasitý zvuk v nízkých otáčkách (hlavně při přidávání plynu) při zahřátém motoru stále přetrvává. Mechanik zjistil vůli mezi vačkovou hřídelí sání a jejím "ozubeným kolem" (omluvte můj neodborný popis dílu).
    • Ahoj já měl podobný problém a u mě se to vyřešilo výměnou rozvodů + poškozených dílů.
  • Create New...