Mirek1.8T Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 (upraveno) Konečně jsem se odhodlal k tomu, abych zde představil svoje rodinné přibližovadlo na krátké i dlouhé trasy je to O1 „ Stěhovák – Turbozapalovač ". Vozidlo je vyrobeno 04/2002 , barva šedá stone metalíza, výbava Elegance - teď už podle mých představ, pod kapotou se ukrývá výkonný motor AUM 1,8T 20V Jsem druhý majitel, koupil jsem ji v červnu 2005, tehdy měla najeto 73 tis.Km, protože jezdím málo, mám dnes po téměř 6ti letech najeto necelých 116 tis.Km Mimo běžných „ dětských nemocí " související s touto motorizací (popraskané gumové hadice, vadné zapalovací cívky ) jsem neměl žádný problém a s autem jsu moc spokojen . ( výměnu žárovek, brzdového spínače, přerušovače blinkrů, stírátek, mikrospínače v zámku a podobné srandičky nepočítám, to potká každého majitele :) ) Jako většina z vás i já jsem za pomoci skvělých členů tohoto fóra (šikovných mechaniků a dodavatelů dílů) provedl postupně dodělávky, abych rozšířil výbavu a komfort pro svezení ve své Ochcávce. Doděláno : Maxi-Dot / J-Dot Tempomat Vyhřívání sedadel Čip motoru na 190 koníků / 290 Nm ( ověřeno na brzdě ) 16" kola RS Zábradlí – Hagus na střechu Zadní sedadlo/opěradlo se 3mi samonavíjecími pásy ( původní lavice s loketní opěrkou odpočívá zatím v garáži, časem asi vrátím zpět ) Zadní parkovací asistent Stěrače Aerotwin přední + zadní Trippling Volant + řadící páka + ručka z kůže, styl RS Ke stávajícímu ABS/ASR/EDS mám doděláno ESP Radio DX Připraveno k montáži : komplet přední + zadní brzdy RS – namontuji v nejbližší době ( brzdy dodělány 2.4. ) sada pro výměnu rozvodů + vodní pumpa – nechám vyměnit nejpozději do konce roku ( rozvody vyměněny 16.4. ) V plánu : Denní led svícení A možná ještě ? Přední nárazník RS Sedadla RS Xenony Auto jsem v létě prodal a pořídil O2 RS: Můj Rychlý Stroj Několik fotek : Upraveno Říjen 27, 2013 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Super octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Nádherný kombajnek - super výbava a barva ! Ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Pěkná oktávka a ta barva a výbava, co si dodělal...super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Mooc pěkná octávečka, pěkně jsi si s ní vyhrál, jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 pekny kombicek tak drzim palce, nech tvoje plany s Octou dotiahnes do zdarneho konca a nech ta nebrzdi nedostatok financii! ...a presne takyto volant chcem aj ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Moc pekna :D Tak at ti slouzi i dal tak dobre jako do ted :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Děkuju za vaše pochvalné příspěvky :D, až předělám ty brzdy, dám sem nové fotky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepohlud Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Pěkný kombajnek, viděno live! Majitel taky supr chlap! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Peknej kombicek at slouzi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Fešanda a hlavně dobrá výbava, závist... Nárazník RS bych nedával, moc se nehodí k menším kolům než "17" a hlavně v zimě na plechách to vypadá komicky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 (upraveno) pepohlud : Petře díky za pochvalu :D tommasAHC : Tome, z části máš pravdu, ale moje kára nikdy na plecháčích nejela ( co jsu její majitel ) v zimě starší 15" liťáky Triton, v létě 16" Spider, na příští zimu mám slíbené také 16" Spider ( v příštím týdnu pro ně jedu ) Pokud bych to uskutečnil - myslím ten nárazník RS, tak s 16" Spidery by to nemuselo vypadat až tak "komicky" co si o tom myslíš ? Jiné kola než 16" už stejně nasadit nemůžiu, včera jsem předělal komplet brzdy na RS, jak píšu - plánuju v 1.příspěvku Upraveno Duben 3, 2011 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.