Přejít na obsah

El. sedačky, paměť a L&K

omicron

Doporučené příspěvky

No ale keď nemá po ruke diagnostiku, je najjednoduchšie tlačítka vyčistiť. Niečo podobné som mal aj ja - fungovalo to ako chcelo. Vybral som celý modul s tlačítkami, a zistil som, že mi na jednej strane vyskočil celý spodok s kontaktmi z úchytky. Tak som prečistil dosadacie plošky kontaktov a upevnil všetko poriadne k sebe a odvtedy OK :palec:

Odkaz ke komentáři

A ta diagnostika by to poznala,že jsou třeba zaoxidovaný kontakty a nejdou povely od nich?Asi to teda zkusím rozebrat a zkontrolovat jak vypadají.Jenom jestli se do toho dostanu.Koukal jsem na to a zjistil jsem,že v horní části to drží takový dva zobáčky o kovovou tyčku,ale jak to rozdělat z té přední části sedačky,na to jem nepřišel.

Odkaz ke komentáři

Nee ve scoutovi je orig a ten tam zůstane, je to (aspon pro mě i pro tatu) zbytečná investice, kdyby to bylo jen o prohození panelů tak jo, ale celé topení, panel klimy, přepinování, nakodovaní + zadní jednotka výhřevu, jinej panel atd. Je to zbytečný, u mě možná jo, ale ve Scoutovi ne, ted jsem objednal zadní dekor na prahy Scout, plaketu do nové šaltry 4x4, a přívěšky a včera na aukru nové řadičky. A to bude asi tak všechno a do scouta už se nebude dávat nic, už bude jen jezdit :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Kluci napíšu to sem ať nezakládám nové téma - Pokoušel jste se někdo z vás dodělat v ovládání el. sedaček podsvit? Zjistil jsem, že i když v autě jezdím sám, používám všechny tři "módy". 1 - standart, 2 - dálniční nastavení při delší jízdě, 3 - trochu sportovnější vzpřímenější posez s bederní opěrkou skoro na max. :)

No a jelikož jezdím docela často večer, hodilo by se mi na to vidět. :)

Odkaz ke komentáři

Hele půl roku jezdím na jedno nastavení a jednoho dne mě to chytne a přenastavím třeba 2x za jízdu. :) Nene takhle - mě přišlo, že ty tlačítko měly být podsvětlený, ale do výroby se to dostalo bez. Bohužel typ plastu dalšímu vylepšení nepřeje, tak se nedá nic dělat.

Btw jak drží křesla od Šindeláře? Jako nový nebo se to sere jako originál z výroby po pár km?

Odkaz ke komentáři

:D tak oni měli byt na stínítky taky světla a nejsou :D hold oktávie není A3 :D

Mám na nich cca 2000-3000km a pohoda ;) nevím jak se serou nový, ale boční vedení drží, kuže jenom ošetřená jednou a furt to voní ;) jenom nějakej idiot nevím kdo mě vzadu odřel kraj sedadla nevím čím, fakt.........

Odkaz ke komentáři

Naštěstí je to relativní skládačka, tak se dá dost věci lehce dodělat. :palec:

Nový se serou tak, že povolý ve vypnutí v bočnicích a pokud jsou kožený středy, tak se ty jednotlivý středový části začnou nahrnovat a ohýbat ve švech a pak je to celý hnusně pokrčený. Proto se bojím přečalounit do kožených středů, které mám teď. Ale koukám, že ty tu perforaci máš řešenou trochu jinak než mají třeba L&K sedačky. Tak nevím..

Odkaz ke komentáři

Jezdim s tim 4 roky (100 kkm), myslim, ze jsem nikdy nemel nutnost se na to primo podivat (take pouzivam 2 nastaveni pro sebe, treti je pro zenu), v pohode to nahmatnu.

Nejak si nedovedu predstavit, ze bych se tam za jizdy (jindy nemam nejak nutnost to pouzit, pri otevreni dveri se me to samo prestavi podle meho klicku) chtel nekam divat (jinak asi ztraci podsvetleni vyznam), vzdy to v pohode nahmatnu, je to pekne oddelene temi plast. vystupky, tak to neni zadny problem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...