deleted Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 http://www.drsnysvet.cz/idiot-v-octavce/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Podle mě jsou oba ocasové a je pravda že lidi neuměji použivat pravidlo "zipu" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Já myslím,že ten s kamerou nic neporušil.V asi 30vteřině je tam vidět ,že se jedná o dva pruhy v jednom směru.To,že všichni jedou jako stádo v pravém z toho z kamerou ocasa nedělá si myslím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 přesně tak, legitimní dva pruhy, když pominu, že do levého přejel ještě přes plnou, tak neprovedl vůbec nic, naopak, myslím si, že ten s Octou porušuje předpisy, levý pruh je mimo obec na předjíždění, což evidentně nedělá, pravidlo zipu u nás nezná každý druhý řidič, je zajímavé, že za hranicemi se zipuje klidně v 90 km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 samozvanej soudce na silnici. Prostě blb :) Jak mi říkal v sobotu policajt - na každého jednou dojde a pousmál se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtg61 Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Znám to tam velmi dobře, každý den tam jezdím. Jenom v pátek odpoledne jedu oklikou. Všichni jak dementi stojí v pravým, který čumí kolikrát až do R43 a levý čistý. Na 99% , kdykoliv jsem začal používat levý, se objevil podobný viz. video.. Raděj jedu jinak, už na to nemám nervy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Ano, ne-ZIP v praxi. To nám Ocťákům dělá dobrý jméno vocas jeden... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Ten s kamerou je jasně v právu. Jak byste to na místě řešili? Mě by ten kokot v Octávce pěkně nasral, zvlášť tím fakáčem. Asi bych měl chuť to do něj napálit (kdyby mi nezáleželo na mém autě) nebo si to vyřešit ručně stručně. Ale s tím nemám dobré zkušenosti... Další možnost je poslat video na dopravku, ať mu dají pokutu. Ale spíše by to chtělo nějak preventivně vyřešit poučenost řidičů, zdá se mi, že by bylo nejlepší, dělat každých pár let znovu autoškolu. Kdyby aspoň třeba v televizi takové video občas ukázali a vyjádřil se k němu policajt, že v právu je ten brzděný a ne ten, co ho brzdí. Navíc se sere do práce policie. Taky mě docela serou lidi, co stojí na výjezdu z široké jednosměrky na pravé straně a odbočují doleva. Já jedu podle předpisů a zastavím vlevo od něj, a samozřejmě, když se na něj podívám, tak na mě ukazuje, co jako dělám, že jsem já blbec. Tohle dělám strašně rád, směju se jim, jak jsou sami blbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 (upraveno) ----- Upraveno Duben 29, 2011 uživatelem Sinius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Taky mě docela serou lidi, co stojí na výjezdu z široké jednosměrky na pravé straně a odbočují doleva. Já jedu podle předpisů a zastavím vlevo od něj, a samozřejmě, když se na něj podívám, tak na mě ukazuje, co jako dělám, že jsem já blbec. Tohle dělám strašně rád, směju se jim, jak jsou sami blbí. Tak tohle dělám pravidelně v Turnově na sjezdu z dálnice.. Nejhorší je, že to tak dělaj i autobusáci, přitom tam místa je dost, takže si fakt nemusí nadjíždět.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 onboard kamerku tu má docela dost lidí už....tak by se sem třeba mohli dávat zajímavá videa z provozu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DUsoft Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Ten modrej fakulín vlastně vytvořil překážku plynulému provozu, když do pruhu najel a nepokračoval v jízdě. Kdybych seděl v tom červeném vpravo, tak dojedu kolonu a vyprdnu se na něj. Myslím, že ten v oktávce nejednal správně, akorát má asi malýho pinďoura a léčil si komplex. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Njn, blbeček si myslel jakej je machr, přitom blbců tam byla většina... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 proste ho mel objet gdyž tam tak pekne stal hajzl jeden. Mista tam bylo, kus po asfaltu kus po trave ale ho pekne objet a pak mz take ukazat prostredniček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Kdyby použil prostředky které opravňují k přednosti v jízdě tak by si nedovolil mu tam vjed :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 to jako, že by měl jet s modrými majáky? a houkačkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 strah je ku.wa no :D vsadim se že by ihned uhnul zpatky do pruhu ;) to je ono proč by takove veci rad použival (ne zneužival!!!) ale jak je tam zacpa tak hned hrozi že tam negde muže byt policajt a jelikož je to dost prehledny usek tak nevym jak bys dopad s tema houkačkama :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 no já to myslel na Vsemiho, který má antiradar a jezdí prý slušně, tak koukám jak se projevuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 no co....vždyť za to skoro ani žádný trest nehrozí....1000kč 1bod.... po novele už jen 1000kč. ;) :P tam by objetí po trávě nic neřešilo..myslím že ty ten kkt najel i do trávy aby neprojel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Na ty lidi nic jinyho neplati, nez ho tam na miste zrezat jako psa. ;) Priste uz by to neudelal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 konečně jsem zkouknul i video ;) ten v tý OII je dobrej magor a já bych asi vylez z auta a šel si to s ním vyřídit ručně :P to se jen tak nevidí, je to normální jízda ve 2 pruzích mimo obec, čili pro předjíždění a na konci platí pravidlo zipu... dement! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 tady by se všichni hned prali ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 (upraveno) S kapotou před oknem se řídí špatně :) ,ale stačil to ukočírovat. čas 14:56:28 http://www.youtube.com/watch?v=vJUN4LSr52w Upraveno Říjen 11, 2011 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 pěkný zaberr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 jojo, klasická situace která mě dokáže nasrat... Chovám se tak jak řidič z výhledu, ovšem jezdím rychlostí k povolené hranici, tudíž najet mi tam tak jak to předvedl, nejspíš bych nedobrzdil :D . Jinak souhlasím s LIbor.F s chováním v jednosměrkách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Nesnáším takovýhle lidi... Co si myslej, že sežrali šalamounovo ho**o!!! Si ještě pamatuju jak jsem vyndal frajera z auta za to, protože mi to tam poslal takovým stylem, že jsem ryl čumákem v zemi. Dostal hlavou o nárazník . A už delší dobu maják v autě mám dřív jsem měl s zapínáním na něm viz - Maják I ten jsem prodal a teď mám ten co se zapíná u cigaretový zdířky viz - Maják II a člověk si občas blikne kde potřebuje. Určitě s tím nejezdím na červený a podobný věci, ale občas se to hodí. Třeba když se mi tenkrát začala babička dusit v autě to se to hodilo hodně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.